ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
''Ono što mogu da kažem i što misli svaki navijač Partizana, jeste da pričamo o vanserijskom igraču. Mire je čovek vanserijskih kvaliteta i ljudskih i igračkih i bio bih prezadovoljan kada bi jedan takav igrač ponovo obukao dres Partizana" dodao je Iliev.

izgleda da je to ta bomba... to je taj igrac kakav nije vidjen na ovim prostorima

Radovic je odlican igrac za nasu ligu ali me brine sto dovodimo igrace od preko 30 godina. Ok 1-2 ali sve vise i vise matoraca imamo u ekipi. Ne kazem da treba da forsiramo 18-ogodisnjake ali ne treba preterivati ni sa klincima ni sa matorcima.

Pa dobro Bogosavac , Mihajlovic i Vlahovic nemaju bas preko 30 godina . . kao ni Kosovic . .

Alen Stevanovic na primer ima 25 godina .

Isplivala su danas dva imena sto se stranaca tice, Leonardo iz Anzija i Ibrahima Balde iz Krasnodara. Prvi je 24god, 174cm visoki brazilac, ofanzivni vezista, a drugi 27god, 190cm visoki napadac iz Senegala. Vrlo interesantni igraci, ovo vec racunam kao pojacanja, odlicna statistika, ovaj Balde po tranfermarktu vredi preko 4 miliona evra. Za obojicu vazi da uskoro postaju slobodni igraci, kao i da nismo jedini zainteresovani.

Danas je i Radovic raskinuo ugovor sa Olimpijom, pa se i on povezuje sa nama, mada sa 32 godine mi ne deluje kao neko ko ce da kida po krilu. Treba pomoc Mihajlovicu na suprotnoj (desnoj) strani napada.

Leonardo je raskinuo ugovor sa rusima jos u februaru.
Ovaj je nama na pripremama dao 2 gola..Cini mi se da nam je tad Celavi bio trener..
Dosta je problematican decko,cak je i napravio saobracajnu nesrecu,gde je stradala neka cura,ali to nas ne treba da zanima..

Vise igra po levoj strani,nego sto je ''desetka''
Tako kaze Transfermarkt..

Ovaj crnac Blejd,bio bio extra pojacanje,ali on nece da igra ispod 300k..

.

Ovaj crnac Blejd,bio bio extra pojacanje,ali on nece da igra ispod 300k..

Kvalitetan napadac i treba da se plati, nego sta. Uvek sam za to da se jednom baji da 300k, nego da dovedemo 5 invalida iz nase lige za po 60k.

On odavno ne igra po krilu, već kao polušpic.

Nisam ga bas pratio gde igra u Legiji i u Kini, kod nas je igrao po krilima, evidentno je kasnije mnogo napredovao jer je bio igrac godine u Poljskoj a i Radomir ga je odveo u Kinu kao zvezdu prelaznog roka. Nadam se da nije on ta 10-ka koju cekamo od zimus.

Ono sto prvo se zapaza da Tomic kada je bio sportski direktor imao je filozofiju igre 4-4-2 sa rombom u sredini i dva pokretljiva spica. Djukic je tada i forsirao tu formaciju u dogovoru sa Tomicem koji je u vise navrata isticao da Partizan mora igrati sa dva spic igraca medjutim kada je preuzeo tim forsira formaciju sa jednim napadacem.
Ocekivao sam da je to iznudjeno zbog malog broja napadaca i da ce u ovom roku to korigovati ali vec po novim igracima se vidi da od toga nema nista.
Igraci koji su za sada stigli nece praviti razliku, vise ce pojacati konkurenciju.
Djurickovic po meni nije igrac za Partizan, solidan je za ovu nasu ligu u ofanzivnim ulogama u sredini, Marjanovic kao centralni vezni sa ofanzivnijim mogucnostima pre ce menjati Brasanca dok Radin kao zadnji vezni konkurisace Evertonu i Jevtovicu. Miletica vidim vise za defanzivnog levog beka koji moze po potrebi i levog stopera da igra . Sve su to igraci role, presudno ce biti ova dvojica koji se najavljuju, plej i spic.
U ovoj formaciji potreban je visoki spic, snaznije gradje i dobrog skoka pa bi se Balde tu najbolje uklopio ali sumnjam da ce doci.

I, nastavljamo niz...
Danko Lazovic, Nikola Djurdjic, Giorgi Kvilitaia, Sejdu Suma, Darko Jevtic, Romulo Otero, Mire Radovic, Leonardo, R.vd Vart, Ibrahima Balde, Hovanes Hambardzumijan, Andraz Struna, Dusan Cvetinovic, Samuel Ovusu, Sibisuso Vilakazi...

Ma opusteno,bice pojacanja!
Ceka Ilijev Evropsko Prvenstvo da vidi kako ce se ko pokazati pa tek onda kupujemo :D
Zgadio mi se Bombas!

stadion2partizan1491872020160610195046.jpg

???

Mnogo se zajebavaju sa dovodjenjem pojacanja, i to pravih pojacanja, a ne ovo puko popunjavanje i prepunjavanje brojnog stanja fudbalerima koji ne dizu kvalitet. I dalje nemamo napadace kao ni kreativce u veznom redu, a blizi se pocetak sezone. Uigravace se 3 dana pred utakmicu.

Sad dovode neko dete iz Olimpijakosa, koje niko nije hteo pa ce Ramadani da ga razigrava opet kod nas na pozajmici. Taman kad pomislim da su se malo, ali samo malo, uozbiljili, Iliev i kompanija me vrate u realnost.

Zamajavaju nas po novinama kojekakvim igracima a dovode superligaske vedete. Resili su da redukuju broj gledalaca na mecevima ispod 150, ukljucujuci i redare.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back