ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Подсећање на данашњи дан.
13041123_1173474232686853_4807106891404334960_o.jpg
12974322_1173474192686857_3797523872025857954_n.jpg

Izgleda da je Vlahović osposobljen za derbi.
Samo je pitanje da li će igrati od starta ili će ući u drugom poluvremenu.

Јадна мајко када нама играч који је јуче први пут шутнуо лопту предводи напад.
Уздам се једино у Томића да ће знати психички да припреми играче за меч.

Ja ne znam sta je sa Fofanom? On se vratio u Partizan jos na pripremama na Kipru i jos tad su rekli da je imao visak masti. Ja za 2-3 nedelje dijete i treninga skinem masnocu na prihvatljiv nivo a kako li je tek sa profesionalnim fudbalerima koji imaju treninge 2 puta dnevno? Ako do sada nisu uspeli da mu doteraju liniju onda je zabrinjavajuce kakvi su ljudi zaduzeni za formu i Partizanu. Ako je spreman za 30 minuta neka ga puste makar toliko neka pokaze covek sta zna.

Mi znamo da smo suplji ne zna se sve gde, a oni tripuju da su ekipa za LS. Tako da mozemo da budemo zadovoljniji rezultatom. Gogua je veceras odigrao verovatno najgori mec od kad je dosao, a ze Evertona samo :worth: Zbog cega zuti zbog plesanja? I odakle bre iznikose svi ovi ciganski komentatori, moze li neka utakmica bez ovih histericnih..

EVERTON LUIZ decko tzar ;)

Mozda nije neki igrac ali ima cuku svaka mu cast, kao da se rodio u Partizanu, posebno ono ljubljenje grba Partizana na dresu ispred punog Severa.

Inace kao fan Partizana moram da priznam da je Partizan zaista ocajan u ovom momentu, tim nam je bas nikakav , jedino Sasa Ilic legenda (nadam se da ce igrati makar jos sledece sezone) , Bogosavac se zaista trudio, bio je mozda i najbolji u Partizanu i prosli derbi, Saranov isto bio dobar a Everton je posebna prica ;)

Inace ono sto je evidentno je da ove sezone Zvezda ima mnogo bolje strance, Ibanjez, Viera 2 veoma dobra igraca , Latalek i Mekdonald isto igraci koji mogu da igraju i u dosta jacim ligama od nase JSL , inace ne znam zasto Partizan nije uspeo da dovede malo bolje strance, dal je to los skauting, manjak para, ili oboje.........glavno partizanovi stranci su zaista nikakvi, ova 2 Bugara nikakvi (ajde ovaj Bandalovski se nesto kao i trudi), Gogua totalno pogubljen, vidi se da je bio pod zestokom tremom i cesto je panicno reagovao , mislim da je jos u prvom poluvremenu Tomic trebao da ga stavi na klupu.

Definitivno Partizan je zreo za jedan ozbiljan remont tima na kraju ove sezone, mora to mnogo bolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back