Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Vidim zanimljivo bilo na zapadu danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, sad više ne može da kaže za "navijače" da su statični i da nemaju jaja...
Neko je danas dao zeleno svetlo za ovo granatiranje jajima, a svi znamo ko je...
Prema tvrdnjama Radne grupe FK Partizan (tela koje privremeno upravlja klubom nakon ostavke Upravnog odbora), iza napada na članove rukovodstva u zapadnoj loži stadiona na Topčiderskom brdu stoje Novak Nedić i jedan od vođa navijača Nenad Vučković -Vučko, inače aktivno vojno lice."Novak Nedić i Nenad Vučković - Vučko nastoje da prošire atmosferu straha, javnog linča, da nečasno i primitivno spreče održavanje legalno sazvane vanredne Skupštine FK Partizan, zakazane za utorak, 12. april.
Novak Nedić se u saopštenju naziva "čelnikom ove osovine straha i prinude" i naglašava da on zna da mu je" legalna Skupština jedina i poslednja brana da kao Generalni sekretar Vlade Srbije dovodi i smenjuje trenere, dovodi i prodaje igrače, utiče na sastav tima, dovodi vođu/e/ navijača na sednice organa kluba da odlučuju o kapitalnim pitanjima".
Ističe se da je Nedić posle utakmice sa Augsburgom upao u prostorije kluba sa grupom jakih momaka, objavio: "Mi sad preuzimamo klub" i primorao na ostavku tadašnjeg Predsednika i čitav Upravni odbor.

Nije čudo što na stranici 666 pričamo o pičvajzu na armijskom stadionu...
Kao da sam znao da ce se ovo desiti..Dan ili dva ranije pre nego sto je bilo gadjanje na stadionu sam rekao da bojkotom nista nece uraditi vec konkretnim akcijama, kao da sam znao
Videcemo sta ce sutra biti, ako Zecevic pobedi pretpostavljam da ce uslediti bojkot totalni ili namerna sabotaza na utakmicama..Ali pitanje je oce li pobediti, jer sa druge strane se nalazi sekretar vlade, i jedan od najblizih Vucicevih saradnika..
Sve u svemu obe opcije su lose, sa jedne strane Zecevic,Vucelic,Vazura,Curkovic, a sa druge strane Bjekovic,Nedic,Djuric..Od zla oca i gore matere
Sve u svemu generalno Vucelic,Vazura i co. moraju da odu, ali problem je sto posle njih dolaze isti, ili mozda jos gori..
Lesinari su se okomili na klub, i nece se smiriti dok ga ne osakate do kraja, bas kao sto su i Zvezdu...Jug je verovatno vec odabrao stranu,ali kao sto kazem videcemo..
DanasConferencesПре 4 сата
+Djordje Petrovic Nemaju oni tu većinu uopšte, ovde ja glavna stvar postala uloga države, pošto mi ovde imamo ogoljeni državni teror na delu, na primer ako policija sutra odluči da neće da obezbeđuje Teleoptik, može da se desi da sutra bude masakr na skupštini, da ovi što su gađali jajima, upadnu na skupštinu i počnu da biju članove skupštine, pa da onda naknadno policija dođe, kao što je bilo juče na utakmici. Prosto ovo sa čime se Partizan sada suočava je nasilje kao posledica nemanja većine, tako da to što je danas izašlo u Žurnalu veze sa životom nema, oni nisu ni blizu 35 glasova, ovde je problem što očigledno Novak Nedić ovo ne radi sam, a Partizan nije vojna jedinica da može da oružano obezbeđuje svoju skupštinu sam i da se brani od vojnih lica i visokih službenika Vlade.
DanasConferencesПре 3 сата
+marko markovic Kakvo obezbeđenje, tu treba navijačka grupa da se bije sa navijačkom grupom, ako nema policije, nema ni skupštine.
Ко год да буде на центру у оваквој судијској организацији свеједно је.Ja mislim da ima u top da stave ceo FSS ako Glodjovic ponovo bude na centru. Onakva budala se retko radja.
Ukoliko je to tacno onda je izvesno da je pritisak i pretnje urodile plodom i da se sada pred izbore ne zele praviti skandali vec da se odlaze posle izbora.
Ко год да буде на центру у оваквој судијској организацији свеједно је.
ovaj derbi je jedan od najnebitnijih u poslednjih x godina
ne bih se zacudio da tribine budu poluprazne
ovaj derbi je jedan od najnebitnijih u poslednjih x godina
ne bih se zacudio da tribine budu poluprazne
DanasConferences5 hours ago
U normalnim okolnostima imate, u okolonostima u kojima neko silom preti batinama, ima ljudi koji prosto popuste. Oni su cela država koja je upregnuta da ovo odloži, praktično ceo obaveštajni državni aparat sa svojim paravojnim formacijama, sredstvima prinude i potplaćivanja uradio je sve i uspeo da dobaci do pata karata, da niko nema kvorum zato što desetak ljudi zbog pretnji i haosa koji je nastao nakon napada u nedelju neće da dođe na skupštinu i onda niko nema kvorum. Bilo ko drugi bi odavno bio mrtav i beo, tako da mislim da je sve ovo dokaz koliko Partizan ima kičmu i koliko Nedića, Vesića i sličnih mora da se pomuči da bi makar izvukli nerešeno sa jednim Zekom i jednim Ćuretom. Prosto toliko sijate, kad Partizan nestane, mislim da će ta patološka radost doživeti svoj vrhunac, danas je poražen pokušaj Partizana da sam bez političkog pritiska izabere svoju upravu, a Vi sijate od sreće što to nije uspelo.
DanasConferences10 hours ago
+Jovica M Uzdrman je Partizan, dobili su skupštinu nakon izbora u državi, šta sa Partizanom hoće, videćemo. Da neko sutra pravi boj na Kosovu na Teleoptiku, četiri dana pred derbi da se na parkingu tuku navijači i obezbeđenje, a policija da glumi da nije tu, prosto ovo je goli teror, i ovo je jedino razumno rešenje. Pa na izborima šta bude, to će biti i Partizanu, sad je to potpuno jasno. Zove me Dule iz Francuske, samo što vatru iz usta ne baca, sve sam rekao, sve sam video na vreme, sada je jasno ko iza svega stoji, car je go, ništa Nedić sam nije radio, i slično... A Partizan nije paravojska, niti stranka, da on vodi rat protiv države i ima šansu da u toj borbi pobedi, tim pre što trenutno iz raznih razloga, protiv Partizana navija više njegovih navijača, nego što ima navijača koji za Partizan navijaju. Bivši igrači, bivši funkcioneri, svi umiru od sreće kad ne ide, sve sa nadom da će opet doći red na njih. I to je to, tražili ste, gledajte, neka nam je Bog u pomoći nakon ovoga danas.
DanasConferences12 hours ago
+Dusan Maric Policija neće da garantuje bezbednost skupštine sutra, treba klub da angažuje stotine ljudi za obezbeđenje da se biju na parkingu Teleoptika sa navijačima, dok traje skupština, ljudi neće da dođu na skupštinu, ovi potpisi u Informeru imaju sedam ljudi koji su u isto vreme potpisali i za Ćurkovića, potpuna svinjarija šta ljudi rade, potpisuju za skupštinu 27.aprila, a u isto vreme potpisuju za Ćurkovića kao predsednika 12.aprila, danas je Vučić zvao Vučelu i Zeku u Vladu Srbije da ih "zamoli" da skupštinu odlože nakon kraja sezone, policija kao neće da se meša u unutrašnje sukobe u Partizanu, postojao je rizik da se skupština pretvori u potpuni haos, da navijači samo puste Bjekovićeve delegate, da većinu Zekinih spreče, prosto na sto načina Partizan je napadnut tako da je ovu skupštinu morao da odloži za period nakon izbora. A šta nas tamo čeka, i zašto se ovoliko insistiralo na terminu posle izbora, videćemo.
Pantic o odlaganju skupstine i trenutnim okolnostima:
Ovaj deo je posebno zanimljiv