Za zivota treba ispred stadiona napraviti spomenik Ilicu!
Zna li neko sta je sa Goguom?
Koliko sam razumeo, imao je neku manju povredu pa nisu hteli da rizikuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za zivota treba ispred stadiona napraviti spomenik Ilicu!
Zna li neko sta je sa Goguom?

Primenjujeno Zvezdin recept...preokretima podižemo formu...nadam se da ćemo po ugledu na njih postaviti nov rekord i igrati vrhunski fudbal...Zvezda je pronašla način za to mi samo da ga iskopiramo![]()

Vraca se bordo-plavi dres:
Bordo plava garnitura je nasa izvorna garnitura u kojoj je klub krenuo da nastupa, tako da je normalno da nam to budu boje za gostovanja. Meni se svidja i ovaj nas sivo crni dres, kao neutralna treca kombinacija, to bih ostavio kao garnituru 3. Krajem proslog i pocetkom novog milenijuma Najk nam je pravio odlicne dresove. Cuvena garnitura u kojoj smo prvi put izbacili Njukasl, Bjekovic junior i Mateja Kezman u napadu. Vrh!!!
Bitno da vi sigurno necete. Nego da se prisetimo Slavka srbende idola mnogih narastaja iz Ljutice Bogdana
http://mondo.rs/a891400/Kolumne/Nesa-Petrovic/Sajberovo-kolo-Vlado-Capljic-i-Husref-Musemic.html

Bolje skidati gace nego da ti Sajber poklanja titulu.![]()
A šta da radi publika na stadionu?
Da roštilja?
Da krene u borbu protiv uprave ako joj smeta..Naravno ti nije lako ali..
Koliko ljudi ide na istok i zapad? Vecina su protiv uprave ali ne skandiraju protiv njih ili se sve svodi na par povika ''Uprava napolje'' ako je los rezultat na kraju utakmice..Tako se ne tera uprava..A ne tera se ni bojkotom jer njih bas briga hoce li biti 300,3000 ili 10000 ljudi na stadionu.. Cak sta vise, odgovara im ovo stanje , sto manje ljudi- za njih bolje..
Kako se zavrsio prosli bojkot? Nije se islo na utakmice od 2005. , a ovi su u foteljama ostali jos dve ili tri godine ako se ne varam iako je bio bojkot publike..Zabole njih hoce li ljudi ici na stadion.. Misljenja sam da su sami otisli Zec i kompanija , pre ce to biti nego da su ih bojkotom oterali te 2007. ako se ne varam.. Dovoljno je pogledati Mamica u Dinamu sta radi godinama iako je bojkot tamo isto odavno, ali zabole njega bas za to, tako i ove ovde..Bagra ocigledno samo silu razume, i tako moze da ode..Uostalom znamo da zivimo u zemlji gde osecaj krivice ne postoji, gde se ljudi teraju ili smenjuju uglavnom silom ili na kvaran nacin..