ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam procitao vest da je Andriju Zivkovica Zahavi ponudio Milanu. Nije mi jasno ko plasira takve gluposti u medije? Zna se da je P. Dordjevic njegov menadzer a da je Zahavi ubacen od strane Partizana bez znanja igraca i njegovog menadzera. Kako onda Zahavi moze nuditi igraca na kojeg ne polaze pravo niti moze posredovati u transferu?

Juce sam procitao vest da je Andriju Zivkovica Zahavi ponudio Milanu. Nije mi jasno ko plasira takve gluposti u medije? Zna se da je P. Dordjevic njegov menadzer a da je Zahavi ubacen od strane Partizana bez znanja igraca i njegovog menadzera. Kako onda Zahavi moze nuditi igraca na kojeg ne polaze pravo niti moze posredovati u transferu?

Ko zna kakve su tu mućke u pitanju.
Vidiš da tata Jovica pokušava na sve načine da malom nađe angažman i ugradi se za kintu.
Jovica je prvo obećavao kako Andrija neće pregovarati ni sa kim do leta, a sad prodaje malog kao kilo krompira.

Kladim se da ce on na leto u Tvente,Vitese.Ili tako neki osrednji klub u osrednjoj ligi.
Forma ce mu biti u kanalu kao malom Panticu.Sam je odlucio da mu drugi vuku konce u zivotu.

Otac dete tretira kao robu.Zinula mu ona stvar za pare,koje su mu vaznije od svog deteta!
Ej bre,pa nema on 10 godina!Neka on i dalje igra fudbal sa tata Jovicom u dvoristu.
Sad ce lepo vreme,pa neka se lepo igraju!

Inace,samo budala je verovala da ce produziti ugovor sa Partizanom.

Poslednja izmena:
Kladim se da ce on na leto u Tvente,Vitese.Ili tako neki osrednji klub u osrednjoj ligi.
Forma ce mu biti u kanalu kao malom Panticu.Sam je odlucio da mu drugi vuku konce u zivotu.

Otac dete tretira kao robu.Zinula mu ona stvar za pare,koje su mu vaznije od svog deteta!
Ej bre,pa nema on 10 godina!Neka on i dalje igra fudbal sa tata Jovicom u dvoristu.
Sad ce lepo vreme,pa neka se lepo igraju!

Inace,samo budala je verovala da ce produziti ugovor sa Partizanom.

Ne verujem da ce otici u takvu neku ligu. Za njega je idealna Benfika kao odskocna daska ili neki takav klub ali ne iz Holandije, tamo klinci mogu zestoko da se pogube jer se igra nekakav fudbal sacuvaj boze.
Pazi on verovatno nece protiv oca... verovatno je i ovaj puno ulozio u njega i ne ide da ga sada ovaj odbaci. Slicno kao Djokovic i njegov otac.
Posle svega sto se desilo nece mu pasti na pamet da sedne za sto sa Vazurom ili ko god pobedi na izborima u aprilu to je jasno.
A da je pametan, kad je vec zapeo da mu otac pronadje klub neka ga isplati i neka ga otera u tri lepe sa sve celavim menadzerom kad im je toliko zinulo dupe za pare.

- - - - - - - - - -

Jesi Grobari ko je veci talenat Mihajlovic ili Zivkovic?

Tesko pitanje. Za mene je Andrija jer ipak ima vise utakmica i osvojeno to SP a i neke igre u Evropi koje su bile zapazene, ali Mihajlovic ozbiljno preti da bude mozda i bolji. Malo smo ga pratili da bi videli sve vrline i mane pa ne mogu da ga ocenim do kraja ali svidja mi se kao igrac.

ja nisam video neefikasnijeg napadaca od Sase Ilica... kao da mu to nije prirodna pozicija

Pa i nije. Ne znam sta izvodi Tomic sa laznim napadacem? Ima tri napadaca u ekipi i greju mu klupu. Fofana se oporavio, Vlahovic zdrav, jedino ne znam sta je bugarinom ali mislim da je i on spreman. Ovde je takticki potpuno podbacio. Mislio je da ce rano da ih otvori pritiskom a oni nam zabiberili dva komada na isti fazon a imali su jos jedno izletanje 1 na 1. Gogua je isto zdrav sta radi ovaj Miladin pozadi meni nije jasno.

Crnac kao da ima sestu brzinu.
1:2 Vlahovic. Decko je za 8 minuta uradio vise nego ostali igraci za sve ovo vreme. Precka i gol.

- - - - - - - - - -

Ako se i kod vas ovo ustali, ne gine vam Zvezdina sudbina.

Posle oduzimanja kapitenske trake Scepovicu sve je otislo dodjavola. Ovo ima veze sa ratom izmedju uprave i navijaca pa su svi naelektrisani ali niko nema pravo da drzi bukvicu od navijaca.

E lude utakmice. 3:2 opet Ilic. Sada suprotna situacija nego u prvom poluvremenu. Sada 1 na 1 Saranov brani, kontra i gol na drugoj strani.

- - - - - - - - - -

a malopre ga pljuvali zbog Ilica

Ilic zna da igra fudbal ali on nije centarfor. Cim su ga povukli na prirodnu poziciju on je zaigrao bolje i postali smo opasniji. Ovaj Kosovic je dobar igrac. Na svim utakmicama je pokazao zavidnu formu. Odbrana nam je smesna sa Jovanovicem i Miladinom Stevanovicem. Busni smo ko sito.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back