gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
žreb je dobar, ali bez četiri odbrambena igrača, nema čemu da se nadamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da to što ima 34 godine po sebi ne mora ništa da znači, ali gde nađe da ga porediš sa Pirlom. Pirlo rešava situacije iz jednog kontakta sa loptom, a Hljeb je u odnosu na njega čovek fizikalac.Što se tiče Leba nasušnog,nisam ga gledao skoro i nemam pojma u kakvoj je formi i to ali nema veze da li ima 34 ili 24 ako zna onda zna pa setite se ne znam Pirla i još gomile takvih primera.
Nego šta su nego zadovoljni. Pa da smo mogli nekako sami sebe da izvučemo i mi bismo bili zadovoljni.
Kao sto rekoh, ne zelim da vidim da drzava parama koje ubira od svih nas finansira ni Partizan ni zvezdu ni bilo koji drugi klub. Porez se ne ubira da bi se finansirali gubitasi. U svim normalnim drzavama se izdvaja 1% budzeta za amaterski sport, za sport u skolama i cao. Ovako spucati 10 miliona evra u raspali klub je bruka i sramota.
Slazem se sa PartizanBeograd da nas treba da interesuje samo nas tim, nasi uspesi i da stvorimo odrziv model da sami proizvedemo novac koji nam je potreban. Prava sponzorstva su privatna sponzorstva. Da neko ima razlog da reklamira svoj brend na najvecoj pozornici (Liga Sampiona). To je zdravo poslovanje, a toga u Srbiji nema ni u tragovima.
U navijackim prepucavanjima ne ucestvujem, niti sve ovo spustam na licni nivo, samo hocu da ukazem na stvari gde se novac od svih nas, koji dajemo za porez, upumpava u klubove ( sa naglaskom na jedan), da je to problem svih nas, celog drustva, isto bih pisao i da je obrnuto.
Ako kosarkaski klub Partizan posle 14 blistavih sezona dozvoli da se nadje na prosjackom stapu, da mora da moli drzavu za pomoc da se ne ugasi, ja kao strastveni navijac Partizana kazem da se ili svede na amaterski nivo, da igra sa omladincima ili da se ugasi! Ako je gubitas, ako niko nema interes da ga kupi, da kroz njega zaradi novac, ako je kosarka neprofitabilan sport, neka se ugasi. Ne zelim da moj novac ili novac bilo kog gradjanina ide u gubitase umesto da se opreme bolnice, da se ulozi u milion bitnijih stvari u drzavi nego da se ovako olako baca. Tu nema mesta za navijacko razmisljanje, to je zdrava logika, i zdrav razum.
Još je Čović tu najmanji problem. On ima kakve-takve veze sa sportom.Ne može ništa da se uradi dok su aktuelni Vučić, Čović, Vesić i ostala ekipa.
Ne može ništa da se uradi dok su aktuelni Vučić, Čović, Vesić i ostala ekipa.
gde vi gledate?
e jbg
- - - - - - - - - -
a ta 'srpska' arena na kecu prenosi bosansku ligu, a na trojci hrvatsku... sramota i bruka
Нису они српска, они су регионална телевизија.e jbg
- - - - - - - - - -
a ta 'srpska' arena na kecu prenosi bosansku ligu, a na trojci hrvatsku... sramota i bruka
Па то је стандардна пословна политика. Арена 1 у стандарном пакету, ако хоћеш Арену 2, 3, 4 и 5, платиш додатних 500 дин 1:0 na poluvremenu. Fale nam dva dobra pojacanja da postanemo masina za mlevenje za nasu SuperLigu. Levi bek i z.vezni. Sve ostale pozicije su popunjene lepo. Sasa Lukic ce biti za godinu-dve igracina. Kad gledam njega sa loptom, deluje mi da fudbal nije teska igra, gad gledam neke druge, izgleda mi da resavaju integrale sa loptom.
Stvarno bruka sto daju na Areni 5, snimke ce posle pustati 1000 puta na Areni 1.
Evo linka za gledanje
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=153022