ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da mi nismo za LŠ, nekako je LE prava mera, videli ste sve sinoć, hrabro ali kao muve bez glave u dosta situacija, dosta i sreće. Bušni smo sa svih strana, a u napadu ne koristimo svoje prilike. Iako momci dadoše 4 gola, prvi i drugi gol su čista sreća.

Sa druge strane, ekipa ima elan, hrabrost, sad su puni samopouzdanja i mislim da je moguće proći u LŠ.

Nek dodje Dzonatan ako moze da igra levog beka i ako prihvati normalnu platu za nase uslove.. Ako ne, nek dovedu Lomica.. Sto se tice stopera nadam se da je ono juce bio samo los dan Fabrisiju i zbunjenost jer je morao po levoj strani da saradjuje sa rupom.. To najbolje zna Milinkovic jer u suprotnom treba nam i stoper.. Zadnji vezni takodje mnogo potreban, em sto smo zakljucili da je Jevta zelen za ovakve utakmice em sto nemamo izmenu.. Kamara se nudio..
A ako udju lopovi bez i jednog konkretnog pojacanja u 4 kolo opet ima da se molimo crvenom kartonu. Kad bi doveli igrace tipa Kamara i Lomic-Dzonatan ja bih bio zadovoljan..:)

Ja ne znam sto se svi loze da dobijemo Dinamo kada dobro znaju sta nas ceka ako bude dvomeca sa njima - haos na terenu,haos na tribinama i haos u medijima.I naravno neizostavne kazne a posto smo vec pod visegodisnjom uslovnom i posto UEFA samo ceka pravi momenat da nas opet naguzi scenario ne bi bio nista drugaciji nego one godine posle onog haosa sa Zrinjskim - Izbacivanje iz Evrope.Ako je to ono sto zelite neka vam bude Dinamo a vi se i dalje palite na medjunacionalna podbadanja.[SC][/SC]

Ja ne znam sto se svi loze da dobijemo Dinamo kada dobro znaju sta nas ceka ako bude dvomeca sa njima - haos na terenu,haos na tribinama i haos u medijima.I naravno neizostavne kazne a posto smo vec pod visegodisnjom uslovnom i posto UEFA samo ceka pravi momenat da nas opet naguzi scenario ne bi bio nista drugaciji nego one godine posle onog haosa sa Zrinjskim - Izbacivanje iz Evrope.Ako je to ono sto zelite neka vam bude Dinamo a vi se i dalje palite na medjunacionalna podbadanja.[SC][/SC]
Mislim da haosa na terenu ne bi bilo jer navijači tačno znaju kad ne smeju da prav sran ja. Ali bi presija van terena bila prevelika, nije to ambijent za fudbal. Dosad su Partizan i Dinamo žrebom razdvajani, ne znam da li je UEFA odustala od toga, sad ima mnogo više razloga nego što je bilo pre.

Hrvatski helsinski odbor za ljudska prava osudjuje FK Partizan zbog odavanje pocasti minutom cutnje za Srbe koji su ubijeni i prognani tokom 'Oluje'

zanimljivo mi je i to sto helsinski odbori iz svih zemalja rade u interesu svoje zemlje i svog naroda, jedino ovaj nas sa Sonjom Biserko na celu se veoma trudi da nasteti Srbiji i Srbima sto je vise moguce

Hrvatski helsinski odbor za ljudska prava osudjuje FK Partizan zbog odavanje pocasti minutom cutnje za Srbe koji su ubijeni i prognani tokom 'Oluje'

zanimljivo mi je i to sto helsinski odbori iz svih zemalja rade u interesu svoje zemlje i svog naroda, jedino ovaj nas sa Sonjom Biserko na celu se veoma trudi da nasteti Srbiji i Srbima sto je vise moguce

Helsinski odbori ne treba da se bave time ko je kriv za rat, ko je zapoceo rat, da li je Oluja zlocin ili oslobodilacka...

Njihov posao je kao sto im ime kaze - da se bave ljudskim pravima. Ali to je samo maska za njihovo delovanje politicke propagande

Kazu da smo zainteresovani za Medu Kamaru...
Ух то би било сјајно.:)

Рајковић је новинарска патка нема од тога ништа, а оног интеровца такође нема сврхе доводити.

Људи ми смо још увек дужни 12 милиона сећате се, каква појачања и ово је добро.

ja sam cuo da su helsinski odbori u svim zemljama "izdajnicki" odnosno da gledaju zlocine svojih naroda, a da je jedino hrvatski nacionalisticki odnosno bez preuvelicavanja ustaski

Polako, sve su ovo još špekulacije.
Sigurno je da obezbeđena jesen u Evropi privlači mnoge igrače, ali treba biti oprezan.

I Medo i Rajković su opcije, ali će se sigurno čekati da iskrsne nešto bolje.
Ja se nadam da nećemo pogrešiti, a pogotovo da budale neće sprcati kintu na ovog Džonatana.

Slazem se da je ovaj Dzonatan nepotrebna investicija, niti je neka marka od igraca (Lazar Markovic ga je pokidao na Meaci pre 2 godine), niti je jeftin, niti nam treba desni bek.

Slazem se i da treba da se sacekaju bolje opcije i da treba voditi racuna o broju stranih igraca u protokolu, ali se isto tako ne sme cekati previse, da se novi igraci koliko toliko upoznaju sa ekipom i odrade bar nedelju dana treninga pred plejof.

Tako je. Ono sto mi je palo na pamet, Medo je kod nas proveo 2,5 godine, dakle posle novih 6 meseci stice pravo na drzavljanstvo, tako da bi od zime sa njim u timu bio jos jedan stranac manje. Medo ima svojih mana, ali za destrukciju igre i brzo pokrivanje terena u defanzivi, bio je tata, posle Duljaja najbolji na toj poziciji u 21 veku kod nas. Sa njim iza Brasanca i Baboja, mirnije bi se spavalo. On i Jeftovic a Brasanac ispred za gostovanja, milina...

Ne mora da bude on, naravno, ali taj profil igraca nam treba.

Tako je. Ono sto mi je palo na pamet, Medo je kod nas proveo 2,5 godine, dakle posle novih 6 meseci stice pravo na drzavljanstvo, tako da bi od zime sa njim u timu bio jos jedan stranac manje. Medo ima svojih mana, ali za destrukciju igre i brzo pokrivanje terena u defanzivi, bio je tata, posle Duljaja najbolji na toj poziciji u 21 veku kod nas. Sa njim iza Brasanca i Baboja, mirnije bi se spavalo. On i Jeftovic a Brasanac ispred za gostovanja, milina...

Ne mora da bude on, naravno, ali taj profil igraca nam treba.

Mora da si zaboravio jos jednog stranca koji je igrao na toj poziciji, a zove se Zuka

Ne bi voleo Kamaru, bolje neki nas tipa Ignjovski ili Medojevic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back