ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaista antologijska utakmica Partizan , mec za istoriju.

Zaista sam pozitivno iznenadjen i to narocito nakon negativnog rezultata posle prvog poluvremena , mislim dati 4 gola Steaui i to uz promasen penal , pa ne znam da li bi Barsa ili Bajern to uspeli : )
Definitivno najveca pobeda Partizana u poslednjih nekoliko godina , Steaua je protivnik za 4 rundu po renomeu i tezini protivnika.

Trpaj bree!!!

34eyg5j.gif

5 potencijalnih protivnika na žrebu u petak:
Bazel - obavezno izbeći
Seltik - najpoželjniji pošto je veliko ime a slab tim, nešto poput Sampdorije
APOEL - 50/50
BATE - 50/50
Dinamo Zagreb - hehehe :D

Iskreno ja se nadam Dinamu , mislim da bi ih sad otresli kao seljak ***** sa opanka , takodje Seltik bi isto bio protivnik po meri.
Bazel je jak ko zemlja , a BATE i Apoel su nepoznanica , mada kvalitetne ekipe i gaje stil fudbala i dolaze iz liga koje nam ne leze.

5 potencijalnih protivnika na žrebu u petak:
Bazel - obavezno izbeći
Seltik - najpoželjniji pošto je veliko ime a slab tim, nešto poput Sampdorije
APOEL - 50/50
BATE - 50/50
Dinamo Zagreb - hehehe :D

Celtic uopste nije slaba ekipa,igraju cvrsto odbranu,solidna sredina i napad.....za Partizan je najbolja opcija Apoel i Dinamo koji je u odbrani katastrofalan a u napadu ima odlicne igrace koji nisu jos uigrani...i da Molde nije promasio 2 penala ne bi ni prosli dalje...

Је.о ти овакав фудбал када треба десет пута да се презнојим.

Види се да је одбрана неуиграна, судија није свирао прекршај код њиховог првог гола, испромашивали смо се у другом делу, срећа па су имали играча мање.

Надам се Селтику.

Celtic uopste nije slaba ekipa,igraju cvrsto odbranu,solidna sredina i napad.....za Partizan je najbolja opcija Apoel i Dinamo koji je u odbrani katastrofalan a u napadu ima odlicne igrace koji nisu jos uigrani...i da Molde nije promasio 2 penala ne bi ni prosli dalje...

nije seltik ništa posebno, onom karabataku su jedva dali jedan gol na dva meča, plus leže nam ostrvljani

Au...
Kakav horor prodjosmo sunce ti poljubim...
Imadosmo mnogo,mnogo,mnoooogo srece.Zivkovica najzesce iskritikovah u poluvremenu ali se on povampiri u drugom poluvremenu.
Jos stoje kritike za odbranu.Tako smo nesigurni i labavi pozadi da te jeza uhvati.Petrovic je decko sa druge planete ocigledno.Ja sam mislio da moze od njega biti nesto i da mu treba dati sansu ali on me veceras kosta metar zivaca.
Pobedili smo,prosli smo dalje ali ostaje utisak da smo bili vazda nepovezani,uplaseni i nesigurni.Steauine crnce je isekao onaj crveni karton i to je definitivno bio kljucni trenutak.

- - - - - - - - - -

Apoel ili Bate.
Bazel i Dinamo nikako.Bazel je jak ko zemlja a Dinamo...pa ako su se ovi nasi ovako prestravili od Steaue kakvi li bi tek bili na prepunom Maksimiru.A i zbog svega ostalog.Valja izbeci incidente i kazne.

Andrija Zivkovic sta je radio u drugom poluvremenu!!!!! Auuuuuuuuuu!!!

Kad sam video onaj Ronaldinjov dribling stopalom, pao sam na dupe!!!

Svaka cast decko!!!

Da sam ja neka vlast u Partizanu, odmah bi potpisao Lee Ady-ja(Levi bek, stoper), Aleksandra Ignjovskog (z. vezni) i Nikolu Stoiljkovica (napad, krilo), To bi bila ekipa da pogleda u oci bilo kog protivnika i u kvalifikacijama i u Ligi Sampiona.

Sad smo napunili kasu, 5,4 miliona evra, red je da se deo reinvestira u ekipu. .

nije seltik ništa posebno, onom karabataku su jedva dali jedan gol na dva meča, plus leže nam ostrvljani

Aberdin koja je losija ekipa od Seltika za klasu tukla je Rjeku 3-0 na Kantridi,a Rjeka ima odlicnu ekipu ne kao Dinamo ali posle Dinama su sigurno najbolji.....Skoti igraju cvrsto borbeni su i puno trce,neko moje misljenje je da bi Partizan naj lakse prosao APOEL...

Aberdin koja je losija ekipa od Seltika za klasu tukla je Rjeku 3-0 na Kantridi,a Rjeka ima odlicnu ekipu ne kao Dinamo ali posle Dinama su sigurno najbolji.....Skoti igraju cvrsto borbeni su i puno trce,neko moje misljenje je da bi Partizan naj lakse prosao APOEL...

da rijeku koja od kada je prodala kramarića ne može da se sastavi. škotski fudbal je u rasulu kao i naš, možda još gorem. seltik već godinama nema konkurenciju pošto je rendžers u nižoj ligi, tako da im fale ozbiljnije takmičarske utakmice. protiv apoela čekamo osvetu 6 godina :D

Andrija Zivkovic sta je radio u drugom poluvremenu!!!!! Auuuuuuuuuu!!!

Kad sam video onaj Ronaldinjov dribling stopalom, pao sam na dupe!!!

Svaka cast decko!!!

Da sam ja neka vlast u Partizanu, odmah bi potpisao Lee Ady-ja(Levi bek, stoper), Aleksandra Ignjovskog (z. vezni) i Nikolu Stoiljkovica (napad, krilo), To bi bila ekipa da pogleda u oci bilo kog protivnika i u kvalifikacijama i u Ligi Sampiona.

Sad smo napunili kasu, 5,4 miliona evra, red je da se deo reinvestira u ekipu. .

ma evo svi klubovi stoju u red i na tacni daju svoje igrace Partizanu da bira :mrgreen:

- - - - - - - - - -

svaka cast na pobedi!... voleo bih Dinamo da vam upadne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back