Da treba da se odmore nosioci igre pred bitan mec...treba. Menjanje 10 igraca je debilan potez, stavljanje Cirka i Ostojica u paru je debilan potez, dozvoliti Kojicu da obuce dres Partizana i da stavi kopacke na noge je debilan potez. Poraz je bio ocekivan, ona ekipa ne moze da da toliko golova koliko moze da ih primi.
Elem, za prosutim mlekom ne vredi plakati. Ono sto se moze je da se pogleda istini u oci i da se kaze da mi sem prvih 11 i jos 2-3 igraca uopste nemamo rotaciju za vise frontova i ritam sreda-subota, a za to se ovog leta borimo!!!
WTF!!! Ko je ovde lud?
Juce sam u postu imenom i prezimenom naveo igrace koje klub treba da proda, ukoliko ih niko nece da se sa njima sporazumno raskine ugovor. Ta grupa gradjana pojede godisnje vise od pola miliona evra na plate, a kada dobije sansu to izgleda onako kao sto smo svi videli. To je jedina korist od jucerasnjeg meca i greota je ne iskoristiti tu blagodet sto smo lepo, kristalno videli da se na veliki broj igraca ne moze racunati ni za SuperLigu, a kamoli za Evropu. Umesto tih 8-10 igraca, dovesti 3 ili 4 za svaku liniju tima i to za isti platni fond i molim lepo. Popuniti sa par omladinaca koji mogu i moraju da grese, ali koji ce nauciti i sutradan sazreti i biti nosioci. Barem neko od njih. Mogu da shvatim da Lukic pogresi, ima 18 godina i od juce je u prvom timu, ali kada vidim kako Kojic prodaje mec na najdebilniji moguci nacin, to ne mogu da tolerisem, a mislim da ni u klubu ne treba da predju preko tih stvari. Partizan je skupa igracka da bi se zezali sa amaterima.