ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre ce biti da je Kiza hteo da sacuva igrace od povreda nego sto je hteo da ih odmori. Na tradicionalno neugodnom gostovanju u Novom Pazaru, gde su strasti uzavrele a glave vruce sve je moguce, poput one eksplozivne naprave sa ekserima od pre par sezona...

Ono sto je uocljivo je da Kojic nije ni za krivi, mozda nije brz ali je zato ocajan tehnicar i jos gori u realizaciji. Srecom, opametili su se na vreme pa sad ima samo vrlo ogranicenu ulogu nekog 4. napadaca i ulazice u igru samo na ovakvim utakmicama ili u slucaju masovnog trovanja, erupcije vulkana ili nekog drugog nemilog dogadjaja.

Ovo je u fazonu "nisam lep al sam glup". Kojic nema kvalitet za Partizan.

Da treba da se odmore nosioci igre pred bitan mec...treba. Menjanje 10 igraca je debilan potez, stavljanje Cirka i Ostojica u paru je debilan potez, dozvoliti Kojicu da obuce dres Partizana i da stavi kopacke na noge je debilan potez. Poraz je bio ocekivan, ona ekipa ne moze da da toliko golova koliko moze da ih primi.

Elem, za prosutim mlekom ne vredi plakati. Ono sto se moze je da se pogleda istini u oci i da se kaze da mi sem prvih 11 i jos 2-3 igraca uopste nemamo rotaciju za vise frontova i ritam sreda-subota, a za to se ovog leta borimo!!!

WTF!!! Ko je ovde lud?

Juce sam u postu imenom i prezimenom naveo igrace koje klub treba da proda, ukoliko ih niko nece da se sa njima sporazumno raskine ugovor. Ta grupa gradjana pojede godisnje vise od pola miliona evra na plate, a kada dobije sansu to izgleda onako kao sto smo svi videli. To je jedina korist od jucerasnjeg meca i greota je ne iskoristiti tu blagodet sto smo lepo, kristalno videli da se na veliki broj igraca ne moze racunati ni za SuperLigu, a kamoli za Evropu. Umesto tih 8-10 igraca, dovesti 3 ili 4 za svaku liniju tima i to za isti platni fond i molim lepo. Popuniti sa par omladinaca koji mogu i moraju da grese, ali koji ce nauciti i sutradan sazreti i biti nosioci. Barem neko od njih. Mogu da shvatim da Lukic pogresi, ima 18 godina i od juce je u prvom timu, ali kada vidim kako Kojic prodaje mec na najdebilniji moguci nacin, to ne mogu da tolerisem, a mislim da ni u klubu ne treba da predju preko tih stvari. Partizan je skupa igracka da bi se zezali sa amaterima.

Da treba da se odmore nosioci igre pred bitan mec...treba. Menjanje 10 igraca je debilan potez, stavljanje Cirka i Ostojica u paru je debilan potez, dozvoliti Kojicu da obuce dres Partizana i da stavi kopacke na noge je debilan potez. Poraz je bio ocekivan, ona ekipa ne moze da da toliko golova koliko moze da ih primi.

Elem, za prosutim mlekom ne vredi plakati. Ono sto se moze je da se pogleda istini u oci i da se kaze da mi sem prvih 11 i jos 2-3 igraca uopste nemamo rotaciju za vise frontova i ritam sreda-subota, a za to se ovog leta borimo!!!

WTF!!! Ko je ovde lud?

Juce sam u postu imenom i prezimenom naveo igrace koje klub treba da proda, ukoliko ih niko nece da se sa njima sporazumno raskine ugovor. Ta grupa gradjana pojede godisnje vise od pola miliona evra na plate, a kada dobije sansu to izgleda onako kao sto smo svi videli. To je jedina korist od jucerasnjeg meca i greota je ne iskoristiti tu blagodet sto smo lepo, kristalno videli da se na veliki broj igraca ne moze racunati ni za SuperLigu, a kamoli za Evropu. Umesto tih 8-10 igraca, dovesti 3 ili 4 za svaku liniju tima i to za isti platni fond i molim lepo. Popuniti sa par omladinaca koji mogu i moraju da grese, ali koji ce nauciti i sutradan sazreti i biti nosioci. Barem neko od njih. Mogu da shvatim da Lukic pogresi, ima 18 godina i od juce je u prvom timu, ali kada vidim kako Kojic prodaje mec na najdebilniji moguci nacin, to ne mogu da tolerisem, a mislim da ni u klubu ne treba da predju preko tih stvari. Partizan je skupa igracka da bi se zezali sa amaterima.

:tick: Bas to i ja kazem.
A sem toga,ovo je sam pocetak sezone i pitanje je da li je igracima potreban taj odmor.Sta cemo da radimo ako prodjemo tu Steauu?To znaci jos sigurnih 8 evropskih utakmica i svaka od njih ce,naravno,biti izuzetno vazna.Znaci prvenstvo ce da igra "vesela druzina" sa Ostojicem,Cirkom,Grbicem,Kojicem... a samo evropske utakmice ce igrati najjaci tim?

:tick: Bas to i ja kazem.
A sem toga,ovo je sam pocetak sezone i pitanje je da li je igracima potreban taj odmor.Sta cemo da radimo ako prodjemo tu Steauu?To znaci jos sigurnih 8 evropskih utakmica i svaka od njih ce,naravno,biti izuzetno vazna.Znaci prvenstvo ce da igra "vesela druzina" sa Ostojicem,Cirkom,Grbicem,Kojicem... a samo evropske utakmice ce igrati najjaci tim?
Polako, uigraće se...

Za tu malu posetu u ligi ponajvise su krivi oni navijaci Partizana u krugu od 20-30km od stadiona (uslovno receno "krivi").....tesko je nekome iz unutrasnjosti dolaziti i za ligu i za evropu uglavnom se odabere jedno, a to je logicno evropa.
Ma poseta zavisi od rezultata u evropi takav je nas mentalitet. Ako Partizan prodje Steauu i poseta u ligi ce da se podigne, a pogotovo ce da bude sve veca i veca ako se i u grupama ostvari neki zapazen rezultat.

Због свега виђеног у првом колу посета на стадионима ће опасти.

Што се Партизана тиче ужасној посети су кумовали и сами навијачи, међусобне поделе, туче и убиства, једноставно нико неће да буде део тога.

Za tu malu posetu u ligi ponajvise su krivi oni navijaci Partizana u krugu od 20-30km od stadiona (uslovno receno "krivi").....tesko je nekome iz unutrasnjosti dolaziti i za ligu i za evropu uglavnom se odabere jedno, a to je logicno evropa.
Ma poseta zavisi od rezultata u evropi takav je nas mentalitet. Ako Partizan prodje Steauu i poseta u ligi ce da se podigne, a pogotovo ce da bude sve veca i veca ako se i u grupama ostvari neki zapazen rezultat.

Slazem se. Pola publike ili barem trecina je iz unutrasnjosti. Znam ljude koji zapucaju po 250-300km da gledaju Partizan i to protiv nekog slabijeg protivnika. Neki ne propustaju nijednu utakmicu. Ulenjili su se Grobari iz BG-a ili su se podelili pa bojkotuju utakmice mada to nikako ne sme da bude alibi. Mislim da je tome kumovala i losa uprava zadnjih godina pa su se ljudi razocarali u klub. U svakom slucaju ako nastave sa dobrim igrama navijaci ce se sigurno vratiti.

I titula i Evropa - jedno bez drugog ne ide. Ako samo juris titulu, postanes neki tamo Maltezanin. Ako smao juris Evropu ostanes bez titule. I jedno i drugo.....ove godine nam nije bas islo ali nam je islo - nismo igrali Ligu sampiona posle Stanoja ali smo osvajali titule i igrali grupne faze sto nam je pomoglo da se odrzimo na nekom koliko toliko pristojnom nivou u evropskom fudbalu i zato sad verujem da je doslo vreme da napravimo veci iskorak u Evropi. Imamo ekipu za to odavno nismo delovali ovako agresivno i brzo kad napadamo, stoperski par Fabricio-Balazic je najbolji u zadnjih sigurno 10 godina, a napadaci su takodje na visokom nivou. Ima tu 1-2 potecijalne rupe ali sta da se radi ne moze da bude sve idealno.
Ja verujem da cemo sutra da pobedimo Steauu ubedljivom napadackom igrom bez obzira koji rezultat bio da li 2-1 ili 3-0. Ova ekipa mirise na prolece

Ma drugari, ne moramo nista. Sve sto bi trebali da radimo je da vrsimo pritisak na igraca sa loptom, da kopamo gresku protivnika i da na polukontru i kontru dajemo golove. Kada je lopta kod nas, bez komplikovanja, makar loptu napucavali. Ne treba nam posed, treba nam presing. Protivnik je taj koji treba da napadne. Abu i Zile ce da im se najjjebu majke sutra. Bilo je previse oziljaka prethodnih godina kada smo po pravilu ispadali pa se uvukla neka zebnja medju navijacima.

Ovo nam je zicer za prolazak, prosecan protivnik koji mora da juri rezultat, a imamo igrace da na to odgovorimo.

Ko ce da naruci turu pica? Ode nam Koja u Tursku!!!

Prosto da covek pukne od srece, nasla se zakrpa za ovu nasu krpu!

Ide u Gacijantep. Mozda jos i dovedemo nekog u spicu, spali smo na Bojinova i Saponjica mada i Abu moze da uskoci.

http://zurnal.rs/fudbal/partizan/22...tursku-nemanja-kojic-tri-godine-u-gacijantepu

Ako sve ide po planu i prodjemo rumune, verujem da cemo da napravimo jos 30-40% jaci tim, dakle ozbiljno pojacanje u svakoj liniji tima.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back