- Poruka
- 30.640
Ова деца и нису могла боље.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Богосавац, Лукић, Главчић, Голубовић, Стевановић, Шапоња.Koja deca?
Grbić, Kojić, Ćirko, Ostoja, Džigi, to su deca?
Koja deca?
Grbić, Kojić, Ćirko, Ostoja, Džigi, to su deca?

Са друге стране гледано неко нам рече да су ова деца све сами таленти!!!!!!ali ajd svesno smo isli danas da prospemo bodove da bi svi igraci bili 100% spremni za sredu u utakmici sezone svih sezona.. Nije smeo da se dozvoli rizik da se neko danas povredi ili obnovi povredu.
Najveci utisak danas nije poraz, nije druga postava, nije Kojic, nije Ninkovic, nisu stoperi nego SUDIJSKA KRADJA koja je preokrenula tok utakmice !! Dva penala za pazarce od toga jedan NEREGULARAN + NEDOSUDJEN PENAL za Partizan....ali ajd svesno smo isli danas da prospemo bodove da bi svi igraci bili 100% spremni za sredu u utakmici sezone svih sezona.. Nije smeo da se dozvoli rizik da se neko danas povredi ili obnovi povredu.
Са друге стране гледано неко нам рече да су ова деца све сами таленти!!!!!!
Па мало је то за једну просечну екипу каква је Пазар ове године.
Да не знаш случајно ко ће бити први на крају да се не цимам уопште!Take it easy,utakmica dogovorena,malo dramaturgije za nastavak šampionata.
Да не знаш случајно ко ће бити први на крају да се не цимам уопште!![]()

To je poenta price mi ne mozemo nista da izgubimo sto smo igrali sa drugim sastavom u pazaru mozemo samo da dobijemo.....videcete u sredu kako cemo se rastrcati......igraci imaju celih 4- 5 takmicarskih utakmica u nogama pred 3.kolo (za razliku od proslih sezona gde su imali samo 2 a neki ni to) i to je dovoljno i nije bilo potrebe silovati najjaci sastav za pazar. Sve anm se lepo spojilo i u sredu pada Steaua, a mi konacno opet igramo play-of za LSPotpuno opravdan potez Kize da izvede drugu postavu i odmori nosioce igre za sredu,nama sezona od te utakmice zavisi,ako prodjemo dolaze sigurno nova pojacanja a mi smo i sa ovim timom sto imamo ubedljivo najjaca ekipa u ligi, tako da svi u sredu na stadion da gazimo Steauu!!!

Mislim da je najveca tragedija poraza sto sad sigurno niko nece kupiti Kojica![]()

Ljudi,dajte da Milikovicu ''sudimo'' posle Rumuna!
Bacamo sve karte na Rumune i to je to.Ja sam ubedjen ako ih prodjemo bice jos pojacanja..
Nzm zasto ljujete Kizu..Sta je covek trebao da uradi da ubaci prvi tom,neko se povredi i sta onda..
Cekamo sredu vece..