ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, to je ono dok se igralo dok Partizan ne zabije...

Sve utakmice davno su vec bile zavrsile samo ova je trajala...valjda se nije smjelo dopustiti da Hajduk 3 godine bude zaredom prvak..

To je čista mitologija. Čak se ne sećam da se Hajduk nešto mnogo žalio, više su pizdeli zvezdaši iz čiste zlobe. Da li neko zaista misli da se prvenstvo namešta tako što se poslednja utakmica produži 5 minuta, "dok favorit ne da gol"?

U to vreme nije bio običaj da se utakmica priduži za više od minut-dva, a ovde je bila produžena čini mi se za oko 5 zbog nekih prekida. Danas to niko ne bi ni primetio.

To je čista mitologija. Čak se ne sećam da se Hajduk nešto mnogo žalio, više su pizdeli zvezdaši iz čiste zlobe. Da li neko zaista misli da se prvenstvo namešta tako što se poslednja utakmica produži 5 minuta, "dok favorit ne da gol"?

U to vreme nije bio običaj da se utakmica priduži za više od minut-dva, a ovde je bila produžena čini mi se za oko 5 zbog nekih prekida. Danas to niko ne bi ni primetio.

U ono vrijeme sudac nije imao obavezu da na kraju 90 minuta deklarira koliko ce produziti utakmicu. To je bilo na njegovu diskreciju. Produzenje jedne relativno normalne utakmice (bez nekih ozljeda ili velikih prekida) za cak 5 minuta bilo je u najmanju ruku cudno. Stekao se dojam da je sudac cekao da Partizan postigne pogodak i tada jednostavno prekinuo utakmicu. Sjecam se kako sam utakmice tog zadnjeg kola slusao na radiju. Sve su ostale utakmice davno zavrsile, samo je ova jedna isla on-and-on-and-on...
I nije da mi je bilo posebno zao da je Partizan pobjedio, jer mi je kao navijacu Dinama - Hajduk bio jedan od glavnih rivala, a u skoli mi je razred mi je bio pun hajdukovaca koji su mi redovito mast vadili, dok je Partizanovaca bilo vrlo malo. Medjutim, mora se priznati da je a)Hajduk te godine bila najjaca momcad u Jugi, b)prvenstvo je zavrsilo na vrlo cudan (eufemizam) nacin

Ti se uvek rasipas nekim pouzdanim informacijama i na kraju nista ne pogodis :lol:

Sta bi sa onim igracem sto cete mu oprastati ruznu proslost?

Sto saznam, ja ovde napisem svojoj braci Grobarima...

Za Evandra sam napisao da je samo trac u pitanju...
Isto tako sam jos odavno napisao da Sretenovic dolazi, pa se taj info ispostavio tacnim...
A i uostalom, ko si ti da ti se ja pravdam...

I da, Vermez bi trebao definitivno da popije nogu, to je ono sto sam ranije pisao...
Cekao se Tromzo i ova pauza u sampionatu...
Prvi kandidat za trenera je Rasovic, mada ne iskljucujem da iskoci neko novo ime...

Poslednja izmena:
Sto saznam, ja ovde napisem svojoj braci Grobarima...

Za Evandra sam napisao da je samo trac u pitanju...
Isto tako sam jos odavno napisao da Sretenovic dolazi, pa se taj info ispostavio tacnim...
A i uostalom, ko si ti da ti se ja pravdam...

I da, Vermez bi trebao definitivno da popije nogu, to je ono sto sam ranije pisao...
Cekao se Tromzo i ova pauza u sampionatu...
Prvi kandidat za trenera je Rasovic, mada ne iskljucujem da iskoci neko novo ime...
Ok, sudeci po ranijim tvojim procenama sada sam siguran da Vermez ostale :rotf:

P.S. Sala mala, nema ljutis ;)

Moji favoriti su pod jedan Katanec(ako je slobodan, ne pratim mu karijeru), pod dva trener Milanic a sd Zahovic, dokazali su se kao tandem u Mariboru. Katanec je prek i drcan, ne trpi mesanje, a nama takav treba, u oba slucaja bismo napravili korak napred u odnosu na postojece stanje.

Apsolutno se slazem sa tobom...:ok:
I ja mislim da je Katanec najbolje resenje...

Moji favoriti su pod jedan Katanec(ako je slobodan, ne pratim mu karijeru), pod dva trener Milanic a sd Zahovic, dokazali su se kao tandem u Mariboru. Katanec je prek i drcan, ne trpi mesanje, a nama takav treba, u oba slucaja bismo napravili korak napred u odnosu na postojece stanje.

Ma nema sanse da ce Milanic i Zahovic napustiti Maribor i preci u Maribor, oni rade dobar posao u Mariboru, i skroz su nabrijani na Maribor. Nista od toga.

Pogledajte ga samo, nisu ga za dzabe zvali Dzejms Din

legendajuga-mance.jpg

Danas umesto Mancea moramo da gledamo tatine sinove i igrace raznih menadzera, pocevsi od onog siptara Ramadanija

Ono sinoc je bila tuga Bozija, ako ne promenimo trenera ceka nas debakl u ligi Evrope. Milanic i Zahovic bi bili pun pogodak za Partizan, ali verujem da su upoznati sa tim ko sedi u upravi

Kada su oni igrali Partizan je vodio Ivica Osim, a tadasnji tim je bio medju najjacima u Evropi. Ovo danas je tragikomedija

95% vas je pricalo da su Crni i Tumba prava kombinacija, Vermez je dobro gurao u prvom mandatu, jb* sta vi ocekujete da cemo osvojiti LE sa Djurinim bombama tipa Zabija, Pauljevic i cacanski Cristiano Ronaldo?

Ja samo zelim da vise NIKADA ne vidim da Partizan igra kao juce u prvom poluvremenu... Ma da su radili 24 casa na utovaru uglja i bili premoreni umesto sto su igrali protiv Tromsa, pa nema opravdanja za ono juce, mene je bilo iskreno sramota, fizicki mi je bilo muka od njihove igre (rec igra je prejaka za ono sto se desavalo).

95% vas je pricalo da su Crni i Tumba prava kombinacija, Vermez je dobro gurao u prvom mandatu, jb* sta vi ocekujete da cemo osvojiti LE sa Djurinim bombama tipa Zabija, Pauljevic i cacanski Cristiano Ronaldo?

Е , супер ја сам био, и остао у оних 5 %
Мада искрено нисам веровао у Вермезовића нисам се надао да после Гранта има горих...
После Станојевића нисмо имали ,ја мислим,НИЈЕДНУ лепу утакмицу и важну победу...
Тешко за гледање...

Cuh danas - Lazar Markovic reinkarnacija Mancea hahahahahah ...

То не знам али знам да ако Нинковић не буде Моцина реинкарнација да смо га угасили.

И не знам што терате Вермеза па са овима би и Мурињо испао из Европе.Проблем је управа, Ђура ћуран и екипа а не тренер.

То не знам али знам да ако Нинковић не буде Моцина реинкарнација да смо га угасили.

И не знам што терате Вермеза па са овима би и Мурињо испао из Европе.Проблем је управа, Ђура ћуран и екипа а не тренер.

Kako zašto? Jel čitaš ti Vermezovićeve izjave? Za njega je Ješić intelektualac na kub. Još nije dostigao Stevanovića, ali grabi krupnim koracima. ;)

U ono vrijeme sudac nije imao obavezu da na kraju 90 minuta deklarira koliko ce produziti utakmicu. To je bilo na njegovu diskreciju. Produzenje jedne relativno normalne utakmice (bez nekih ozljeda ili velikih prekida) za cak 5 minuta bilo je u najmanju ruku cudno. Stekao se dojam da je sudac cekao da Partizan postigne pogodak i tada jednostavno prekinuo utakmicu. Sjecam se kako sam utakmice tog zadnjeg kola slusao na radiju. Sve su ostale utakmice davno zavrsile, samo je ova jedna isla on-and-on-and-on...
I nije da mi je bilo posebno zao da je Partizan pobjedio, jer mi je kao navijacu Dinama - Hajduk bio jedan od glavnih rivala, a u skoli mi je razred mi je bio pun hajdukovaca koji su mi redovito mast vadili, dok je Partizanovaca bilo vrlo malo. Medjutim, mora se priznati da je a)Hajduk te godine bila najjaca momcad u Jugi, b)prvenstvo je zavrsilo na vrlo cudan (eufemizam) nacin

Kao prvo pola titula u SFRJ su namestene.
hajduk nije smeo biti prvak te godine-potrefilo se da ih samo mi mozemo ugroziti EPILOG POZNAT
Olimpija je igrala punom snagom a igralo bi se jos 10 minuta da ga damo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back