ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Usao brat Zabija :mafijas:

libya_celebration.jpg

Babović asistirao tri puta. Sutra grad :mrgreen: Šalu na stranu, iznenađujuće je dobro odigrao.
Odbrana nam je i dalje nesigurna, fali klasa umesto Ostojića. Marković i dalje u nekom svom svetu. Šćepović dao gol, ali izuzev toga slab. Tomić isto. Bekovi nam trče, ali i ispadaju, slabo su uigrani sa "krilima". Mora ovo mnogo bolje.
Nego neki slepci su upali na atletsku stazu. Ne bi me čudilo da nas izbace iz takmičenja.

Od kog smo mi primili gol ***... :mrgreen:
Al' dobro, vazno da idemo dalje, pa sad sta nam Bog, a i zreb daju, padne li nam se neko u rangu Lokomotive ili i slabiji mi nemamo sta da trazimo...

Nije bas tako. Recimo ta Lokomotiva me uopste nije impresionirala. Utakmica sa njima je bila egal, egal i sa postavom iz prvog i sa postavom iz drugog poluvremena. Dali su 2 gola tako kako su dali. Penal koji je Stankovic napravio skoro u mrtvom uglu je glupav na 2. Ali Rusi nisu skoro nista pokazali. Kad bi igrali dvomec bilo bi neizvesno ali msm da bi ih prosli.

Ubila se Kosa Stojković, majka Vladimira Stojkovića!

Ubila se Kosa Stojković, majka Vladimira Stojkovića!
Kosa Stojković, majka Vladimira Stojkovića, izvršila je večeras samoubistvo, ekskluzivno saznaje portal svet.rs. Majka golmana “crno-belih” bila je profesor fizičke kulture u Loznici, gde je živela. U mladosti se bavila atletikom.
Za sada nema zvaničnih informacija zbog čega se Kosa Stojković odlučila na ovakav čin. Rezultati istrage su u toku.

Ne verujem...:(
Saucesce Stojketu...

Babović asistirao tri puta. Sutra grad :mrgreen: Šalu na stranu, iznenađujuće je dobro odigrao.
Odbrana nam je i dalje nesigurna, fali klasa umesto Ostojića. Marković i dalje u nekom svom svetu. Šćepović dao gol, ali izuzev toga slab. Tomić isto. Bekovi nam trče, ali i ispadaju, slabo su uigrani sa "krilima". Mora ovo mnogo bolje.
Nego neki slepci su upali na atletsku stazu. Ne bi me čudilo da nas izbace iz takmičenja.

Ni štoperi nisu toliki problem, koliko zadnji vezni koji su skroz neagresivni i po pravilu kasne da zatvore kad protivnik napada...Pa nama Maltežani nekoliko minuta igraju Barsinu tika-taka igru na 30 metara.
Medi treba povećati platu...usrećiti čoveka i pustiti ga da igra.
Babović je bio odličan sinoć...sem onog glupog kartona.
Njega trba samo držati što dalje od desne aut linije...i biće sve u redu.

Ni štoperi nisu toliki problem, koliko zadnji vezni koji su skroz neagresivni i po pravilu kasne da zatvore kad protivnik napada...Pa nama Maltežani nekoliko minuta igraju Barsinu tika-taka igru na 30 metara.
Medi treba povećati platu...usrećiti čoveka i pustiti ga da igra.

Kamara je najlosiji covek od svih stranih igraca koji su igrali u Partizanu u novijoj istoriji. Svo vreme je igrao iskljucivo koliko je on hteo. Na srecu Vermez ga je dobro procenio, popularno receno provalio, i sad je tamo gde mu je i mesto.

A sto se tice pozicije zadnjeg veznog, ne mogu da se setim nekog zadnjeg veznog u Partizanu koji je imao i skok igru i koji je redovno uklizavao. Najzahvalnija pozicija u Partizanu.

U petak je zreb. Moze Partizan sa svima u sledecem kolu ali bi bilo dobro izbeci Slovan i Slask (ako prodju) a ostale bi trebali bez problema. Mada moze dobrim pristupom i ova dva isto. Tu su Serif,Debrecin,Ventspils,Maribor.. Trebali bi ove sve proci a najbolje bi bilo da idu na Samrok :D

Trece kolo tjst plej-of tu ce biti Bazel,Anderleht,Seltik,BATE i Salcburg nosioci. Mislim da bi sve bilo super za Partizan osim Anderlehta. Mogli bi i sa Bazelom jer se po tradiciji zna da onaj manji tim koji bljesne u Ligi Sampiona, u sledecoj sezoni se uglavnom ni ne plasira tamo. Seltik,BATE i Salcburg su timovi koje Partizan moze proci. Ako neko od navedenih ranije ispadne, onda u nosioce upadaju Dinamo,Kluz i Zilina a njih isto Partizan moze proci , ali prvo treba proci i kolo pre plej-ofa.

Sta mislite sa kojim timom bi bilo dobro da igra Partizan u sledecem kolu ?

U petak je zreb. Moze Partizan sa svima u sledecem kolu ali bi bilo dobro izbeci Slovan i Slask (ako prodju) a ostale bi trebali bez problema. Mada moze dobrim pristupom i ova dva isto. Tu su Serif,Debrecin,Ventspils,Maribor.. Trebali bi ove sve proci a najbolje bi bilo da idu na Samrok :D

Trece kolo tjst plej-of tu ce biti Bazel,Anderleht,Seltik,BATE i Salcburg nosioci. Mislim da bi sve bilo super za Partizan osim Anderlehta. Mogli bi i sa Bazelom jer se po tradiciji zna da onaj manji tim koji bljesne u Ligi Sampiona, u sledecoj sezoni se uglavnom ni ne plasira tamo. Seltik,BATE i Salcburg su timovi koje Partizan moze proci. Ako neko od navedenih ranije ispadne, onda u nosioce upadaju Dinamo,Kluz i Zilina a njih isto Partizan moze proci , ali prvo treba proci i kolo pre plej-ofa.

Bazel igra standardno dobro u LS vec godinama..

Samo ne BATE, ni slucajno, Partizanu nikad nisu odgovarali klubovi sa istoka. Od svih klubova najvise bi voleo Seltik, mislim da bi njih najlakse izbacili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back