ФК ПАРТИЗАН сезона 2015/16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam sada da je ovo sa Bozinovim izgleda veoma realno, nadam se da je tako

Mislim da bi nam trebao i jedan veznjak nakon odlaska Vukica i Babovica

Zagizli smo opasno za Bugarina...
Obzirom da ce verovatno Zabija da nas napusti, Bugarin je tip igraca kakav nam treba...
Vukic je jos uvek nas igrac i ja se nadam da ce se izgladiti ovi nesporazumi...

Jedan je
460x371.jpg

Sve si objasnio, svaka cast. Visina -100 jednako tezina ali da se dres zategne od misica kao kod igraca AEL-a, kod njih i krilo i centarhalf i centarfor imaju obim ruke da oce da prsne rukav, a Ostojic i Scepovic kao duhovi pored njih. Raca Petrovic je kakav dosao (mrsav i ravan kao daska) takav i otisao iz Partizana, Bambi Tosic 30kg sa sve krevetom, a sada ne mozes da ga mrdnes kad se zagradi... Nije problem steci kondiciju na pripremama vec cele godine individualno usavrsavati igrace i poboljsavati im fizicke predispozicije, sa naglaskom na period od 16-20 godine, tj prelazak iz juniora u seniore, tu mi gubimo igrace, ostaju hendikepirani fizicki.

To sve je zato sto kod nas jos vlada ludilo i mit da teretana usporava,a upravo je obrnuto,glavne metode za sticanje brzine,explozivnosti i snage se rade u teretani...Bolt ima 50% treninga u teretani a 50% treninga na stazi...

Ovo je ta gradja,covek od 196 cm sa 6-7% masti i 93-95 kg...A fudbaleri i belci ne moraju biti sa 6-7% masti,dovoljno je 9%

To sve je zato sto kod nas jos vlada ludilo i mit da teretana usporava,a upravo je obrnuto,glavne metode za sticanje brzine,explozivnosti i snage se rade u teretani...Bolt ima 50% treninga u teretani a 50% treninga na stazi...

Ovo je ta gradja,covek od 196 cm sa 6-7% masti i 93-95 kg...A fudbaleri i belci ne moraju biti sa 6-7% masti,dovoljno je 9%

Ne bi baš smeo da krivi kičmu i da se ovako cima pri izvođenju vežbi. Sjebaće zglobove. Možda on jeste najveći sportista na svetu, al ja sam tako čuo od nekih znalaca iz teretane :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back