crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Babovic ce u Saragosi igrati istu ulogu ko Tosic u Betisu.
Možda hoće da ga angažuju kao žigola?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Babovic ce u Saragosi igrati istu ulogu ko Tosic u Betisu.

Možda hoće da ga angažuju kao žigola?![]()

Ma ja ti pričam o ovima tipa Rnić, Knežević![]()

Možda hoće da ga angažuju kao žigola?![]()

Nesto kao Adrijano.Dobri su ti posteri, sad sam pregledao. Ali reakcija sa mister Foltijem je pokidala![]()
Sta cujem,stize novi bugarski bebeto?

Citam sada da je ovo sa Bozinovim izgleda veoma realno, nadam se da je tako
Mislim da bi nam trebao i jedan veznjak nakon odlaska Vukica i Babovica
Brate ovaj je crnji od Dejana Osmanovića
Sve si objasnio, svaka cast. Visina -100 jednako tezina ali da se dres zategne od misica kao kod igraca AEL-a, kod njih i krilo i centarhalf i centarfor imaju obim ruke da oce da prsne rukav, a Ostojic i Scepovic kao duhovi pored njih. Raca Petrovic je kakav dosao (mrsav i ravan kao daska) takav i otisao iz Partizana, Bambi Tosic 30kg sa sve krevetom, a sada ne mozes da ga mrdnes kad se zagradi... Nije problem steci kondiciju na pripremama vec cele godine individualno usavrsavati igrace i poboljsavati im fizicke predispozicije, sa naglaskom na period od 16-20 godine, tj prelazak iz juniora u seniore, tu mi gubimo igrace, ostaju hendikepirani fizicki.
Ma ja ti pričam o ovima tipa Rnić, Knežević![]()
To sve je zato sto kod nas jos vlada ludilo i mit da teretana usporava,a upravo je obrnuto,glavne metode za sticanje brzine,explozivnosti i snage se rade u teretani...Bolt ima 50% treninga u teretani a 50% treninga na stazi...
Ovo je ta gradja,covek od 196 cm sa 6-7% masti i 93-95 kg...A fudbaleri i belci ne moraju biti sa 6-7% masti,dovoljno je 9%

Igra koja obecava siguran plasman u LE, i ne samo to vec i napad na finale te iste Lige Evrope !