ФК ПАРТИЗАН сезона 2011/12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има ли најаве "ватре" у НПазару ?
Какви су сада као тим,нисам нешто ни пратио тај клуб,како су одрадили зимске припреме-резултати,ко је сада звезда тима,какав је стадион-терен ...?
Без обзира на све-мислим да не би смело ништа друго осим победе...

Има ли најаве "ватре" у НПазару ?
Какви су сада као тим,нисам нешто ни пратио тај клуб,како су одрадили зимске припреме-резултати,ко је сада звезда тима,какав је стадион-терен ...?
Без обзира на све-мислим да не би смело ништа друго осим победе...
Ватре ће да буде у зависности колико нам карата буду дали,прошли пут је било само триста.Овај пут би требало да буде више,јер су надоградили још једну трибину иза гола,па би требало ту да будемо смештени.
Мож мислит какав им је тим када су променили 30 фудбалера за ових 6 месеци,на припремама су и губили и побеђивали,није то право мерило снаге.
Терен ћемо да видимо какав ће да буде,иначе око стадиона је живо блато,замисли када се нешто гради па падне киша и снег, да је правде никада лиценцу неби добили.
Када игра званични првак земље против екипе која је први пут ушла у прву лигу и неочекује се нешто друго осим победе.Како ће терен бити лош,треба их отворити још на почетку са два брза гола и ћао здраво.

Pokušali su u Humskoj da promene boju stolica koje su sada crveno-plavo-žute u crno-bele međutim, to nije uspelo. Kako saznajemo od izvora bliskih Partizanu, posle farbanja nekoliko stolica na južnoj tribini i uviđanja da se boja ne prima, odnosno, lepi i ljušti, odustalo se toga za sada.

Izgleda da će navijači morati još da sačekaju da konačno stolice na stadionu Partizana dobiju boje iste kao što nosi tim.

http://sportal.rs/news.php?id=69576

Djura uvek kupuje kvalitetno :mrgreen:
Na sta ce cuveni semafor da lici, strah me i da pomislim...

Pazarci nam umuljali smrdljiv gol iz jednog jedinog suta, a posle presli u bunker...
Grant izveo izuzetno ofanzivan sastav, sa 1 zadnjim veznim i 2 spica, bez Ilica, i to je u ovom trenutku najjaci sastav koji imamo...
Njemu ne mogu nista da zamerim...
Imamo posed lopte 71%, ali je nemoguce probiti bunker Pazaraca...
Treba ubrzati i rasiriti igru, tako da ocekujem Volkova i Eduarda u drugom poluvremenu...
Ne znam sta se desava sa Stojketom, posto kiksira u zadnje vreme kao nezdrav...

Pazarci nam umuljali smrdljiv gol iz jednog jedinog suta, a posle presli u bunker...
Grant izveo izuzetno ofanzivan sastav, sa 1 zadnjim veznim i 2 spica, bez Ilica, i to je u ovom trenutku najjaci sastav koji imamo...
Njemu ne mogu nista da zamerim...
Imamo posed lopte 71%, ali je nemoguce probiti bunker Pazaraca...
Treba ubrzati i rasiriti igru, tako da ocekujem Volkova i Eduarda u drugom poluvremenu...
Ne znam sta se desava sa Stojketom, posto kiksira u zadnje vreme kao nezdrav...
Pa i sa tim bunkerom su imali bolje sanse od Partizana..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back