ФК ПАРТИЗАН сезона 2011/12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali da nema kvaliteta zasto bi ovi nasi dali 1.2 miliona (najveci transfer ikada koji je dosao kod nas) za njega ?

Mada treba nam sportski direktor, samo kada bi vratili Ivana Tomica.. ali kasno, Djuric majmun ga je oterao... lik je gotovo bez i jednog evra 2007. godine rekonstruisao ceo tim, u jednom trenutku smo imali samo 7 igraca, rasprodao ove koji su 2 godine za redom poklanjali titulu zvezdi, doveo Moreiru, Zuku, Diarru i ostale.. koji su nam sledecih godina bili okosnice ekipe..
A Krstajic je dao 2+ miliona ove godine na Eduarda, Jovancica.. a ne zna se ko je gori od njih.

Tomic je imao dobre i lose poteze...
Dovodio je on i Vjesticu, Uga, onog Ednilsona, pa cuveni crnogorski trio Lakic, Stjepanovic, Cetkovic,pa Cadikovski, da ne nabrajam dalje...
Krle se, realno, nije snasao na poziciji SD-a i sem Ivanova, sve ostalo su promasaji...

Mene samo plasi da Bogicevic ne obecava lazno kao sto je i mutavi radio.. mada citao sam ovde i po raznim sajtovima da su njegovi zaposleni prezadovoljni, tako da mislim da bi bio dobar predsednik.. U svakom slucaju od mutavog ne moze gore (ja se nadam)

Samo da dođe neko ko zna da govori, a ne kao ovaj magarac koji ne ume da sklopi 2 rečenice bez pomoći papira. I Zeka i Bjeka su bili takvi kakvi su bili, ali su makar znali da pričaju i nisu bili mutavi kao ovaj degenerik.

na kog god Lazića da misliš, Predraga ili Djordja, ne bi se složio s tobom. Po meni su to dva dobra igrača bila dok su igrali u Partizanu.

Mislim na Djordja zato sto mi je njegovo kretanje bilo fascinantno, ja u zivotu nisam video igraca koji se vise puta sudario sa saigracem(pritom obojica nemaju loptu),a Predrag je bio OK.

Ma bre sta vam je ljudi sto se uopste opterecujete da li ce Bogicevic postati novi predsednik partizana ili nece prva stvar jasno je kao dan da ceo upravni odbor partizana podrzava Djurica druga stvar videli smo sta je bilo na skupstini kada su svi podrzali Djurica pa i legendarni Dule Vujosevic treca stvar rezultati su na strani Djurica partizan je u poslednje 4 sezone od mogucih 8 osvojio 7 domacih trofeja a vrlo verovatno ce i ove sezone osvojiti jos jednu duplu krunu(jedine dve mrlje za vreme njegovog mandata su ispadanje od Samroka i to sto je oterao tajtalentovanijeg trenera u istoriji kluba Stanojevica) tako da nema sanse da se odjednom svi okrenu protiv njega i podrze Bogicevica fali nam jos par dobrih pojacanja na leto i Grant nas uvodi u LS zivi bili pa videli...P,S,posto sam novi na sajtu jel moze neko da mi objasni kako da se uclanim u grupu GROBARI nikako ne mogu da zavalim...

Ma bre sta vam je ljudi sto se uopste opterecujete da li ce Bogicevic postati novi predsednik partizana ili nece prva stvar jasno je kao dan da ceo upravni odbor partizana podrzava Djurica druga stvar videli smo sta je bilo na skupstini kada su svi podrzali Djurica pa i legendarni Dule Vujosevic treca stvar rezultati su na strani Djurica partizan je u poslednje 4 sezone od mogucih 8 osvojio 7 domacih trofeja a vrlo verovatno ce i ove sezone osvojiti jos jednu duplu krunu(jedine dve mrlje za vreme njegovog mandata su ispadanje od Samroka i to sto je oterao tajtalentovanijeg trenera u istoriji kluba Stanojevica) tako da nema sanse da se odjednom svi okrenu protiv njega i podrze Bogicevica fali nam jos par dobrih pojacanja na leto i Grant nas uvodi u LS zivi bili pa videli...P,S,posto sam novi na sajtu jel moze neko da mi objasni kako da se uclanim u grupu GROBARI nikako ne mogu da zavalim...

Ides na utakmice i placas clanarinu 300-400 dinara i tako par meseci, posle toga mozes i da ih pitas da ti daju da malo vodis navijanje ;)

Ne postoji grupa "Grobari", postoje samo Alcatrazi, Young Boysi, ovi oni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back