ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi smo otisli dalje od pocetka, ali tu nam je falio neko bolji od tog metiljavog diletanta Babovica
zato sam ja da ga mi damo vama, nase potrebe ne ispunjava :lol:

Kao prvo druze iako sam navijac zvezde,vec sam to cini mi se rekao,zelim da srpski fudbal uspe u celini...
To sto sam navijac Zvezde ne znaci da sam pravio zurku kad je Partizan pukao svih 6 tekmi u LS,naprotiv bilo mi je zao skoro ko kad smo mi pukli u kup uefa pre par godina.....
Ono sto mi smeta kod ekstremnih navijaca u ovom slucaju tebe jeste to sto si utripovao da je Partizan 6 klasa iznad Zvezde te da je plasman u ligu sampiona istorijski uspeh......medjutim,da li si mozda primetio da Partizan ipak nije slucajno gubio bodove u :LS,da jednostavno na prvom mestu fali fizicka sprema ne mogu da drze 90 minuta ritam.......razumem ja da je tebi drago sto je Partizan igrao 2 puta u LS veruj i meni je,ali i pogledajmo realno fali mnogo za vece uspehe od Babovica,Tomica i sl.......

Ja ne znam sto ste svi toliko protiv Babovica?:D
Nije da ga nesto branim,posto on zna da me itekako iznervira,ali je decko imao jako dobar ucinak ove sezone i dosta je napredovao od nabedjenog klinca,pre par godina.
E sad,Babovic silom prilika igra krilo,posto smo nerezonski prodali Branu,Galesic nije dobio papire i vratio se u Sloveniju,a svi znamo kako je NT 7 igrao na pocetku sezone i da je 90% grobara pre zelelo da vidi i Radisu na krilu,nego Necu.
Babovic je ekvivalent Ilijevu: cim pocne da mrsi muda,da se dribla i davi loptu,od njega nista.Ali kad odigrava iz prve,kad igra timski,to je sasvim druga prica i tad Babovic moze da bude dosta koristan.
E sad,Babovic je korisniji u sredini,nego na boku,ali silom prilika,on je prinudjen da igra na toj poziciji,i po meni,taj posao obavlja sasvim zadovoljavajuce.

Nije da ga nesto branim,posto on zna da me itekako iznervira,ali je decko imao jako dobar ucinak ove sezone i dosta je napredovao od nabedjenog klinca,pre par godina.
E sad,Babovic silom prilika igra krilo,posto smo nerezonski prodali Branu,Galesic nije dobio papire i vratio se u Sloveniju,a svi znamo kako je NT 7 igrao na pocetku sezone i da je 90% grobara pre zelelo da vidi i Radisu na krilu,nego Necu.
Babovic je ekvivalent Ilijevu: cim pocne da mrsi muda,da se dribla i davi loptu,od njega nista.Ali kad odigrava iz prve,kad igra timski,to je sasvim druga prica i tad Babovic moze da bude dosta koristan.
E sad,Babovic je korisniji u sredini,nego na boku,ali silom prilika,on je prinudjen da igra na toj poziciji,i po meni,taj posao obavlja sasvim zadovoljavajuce.

Pa naravno. Kad odigrava iz prve to je sasvim druga priča zato što onog časa kada uđe u duel on može samo da padne.

Kao prvo druze iako sam navijac zvezde,vec sam to cini mi se rekao,zelim da srpski fudbal uspe u celini...
To sto sam navijac Zvezde ne znaci da sam pravio zurku kad je Partizan pukao svih 6 tekmi u LS,naprotiv bilo mi je zao skoro ko kad smo mi pukli u kup uefa pre par godina.....
Ono sto mi smeta kod ekstremnih navijaca u ovom slucaju tebe jeste to sto si utripovao da je Partizan 6 klasa iznad Zvezde te da je plasman u ligu sampiona istorijski uspeh......medjutim,da li si mozda primetio da Partizan ipak nije slucajno gubio bodove u :LS,da jednostavno na prvom mestu fali fizicka sprema ne mogu da drze 90 minuta ritam.......razumem ja da je tebi drago sto je Partizan igrao 2 puta u LS veruj i meni je,ali i pogledajmo realno fali mnogo za vece uspehe od Babovica,Tomica i sl.......

Tačno.
Sa tim muljatorima fudbala,koj isami sebe zamrse,a ništa konkretno,i dedama ne možemo odigrat do kraja istim tempom...upravo zbog evrope treba raditi da se ne bruamo...Sprema mora da se podigne maksimalno...

A ne udđeš u evropu pošto Anderleht tri penala pošalje preko prečke (što je bilo čudo neviđeno) i onda se hvalisaš a tamo te ispreskaču prosečni evropski klubovi poput brage i shatjora i kod kuće i na strani...
Da ne govorimo o jačima...
pa i prošle sezone u ligi uefa partiozan je bio buranija...Briž ga trpao...
bruka...
zato treba reći daleko smo mi od evrope po spremi...ovo su kese koje nemaju vadzuha do kraja igre sa tim evropskim majstorima...

nemoj se lažemo,u evropi smo samo za trpanje ništa drugo...

Tačno.
Sa tim muljatorima fudbala,koj isami sebe zamrse,a ništa konkretno,i dedama ne možemo odigrat do kraja istim tempom...upravo zbog evrope treba raditi da se ne bruamo...Sprema mora da se podigne maksimalno...

A ne udđeš u evropu pošto Anderleht tri penala pošalje preko prečke (što je bilo čudo neviđeno) i onda se hvalisaš a tamo te ispreskaču prosečni evropski klubovi poput brage i shatjora i kod kuće i na strani...
Da ne govorimo o jačima...
pa i prošle sezone u ligi uefa partiozan je bio buranija...Briž ga trpao...
bruka...
zato treba reći daleko smo mi od evrope po spremi...ovo su kese koje nemaju vadzuha do kraja igre sa tim evropskim majstorima...

nemoj se lažemo,u evropi smo samo za trpanje ništa drugo...

Dečko, je l' gledaš ti nekad malo televiziju? Promaklo ti je da je prosečan evropski klub igrao u top 16 Lige šampiona, a drugi je igrao finale Lige Evrope.

Dečko, je l' gledaš ti nekad malo televiziju? Promaklo ti je da je prosečan evropski klub igrao u top 16 Lige šampiona, a drugi je igrao finale Lige Evrope.

Bas sam to hteo da kazem. Ako je Sahtjor prosek....

Sto se tice Babovica, meni je krivo kada on odigra dobro :) Nesto kao kad Zigic da gol za reprezentaciju :) Za mene je on veoma limitiran igrac, ali slazem se da u poslednje vreme ima rezultete iza sebe. Ima dosta asistencija, ubode i po koji gol... Kada kazem "krivo", mislim na to sto on dok god igra dobro, niko ga nece sklanjati. Ali, i njegova odlicna igra nije na nivou Lige sampiona, tj. daleko je od toga. Babovic stvarno ne igra lose, igra sasvim dobro, u granicama svojih mogucnosti, ali su mu mogucnosti za nasu ligu plafon. Kao i Tomic, kao i Sasa Ilic. Zato hocemo krila!!!!

Слажем се са тобом.И није ми јасно стварно толика мржња према Бабовићу ?
Али баш мржња.Те је богаљ, те килав,мрсимуда...
Има ли неки разлог који ми "обични" не знамо ?
Јесте да није он савршен,али у овом тиму Партизана,посебно овог пролећа показао је ако не највише,онда барем у ужем кругу најбољих.И то као што се види не на својој "оригинал" позицији...

Poslednja izmena:

Paritzan je nesto uspesniji od Zvezde u Evropi u poslednjih 15 godina, mozda bolje reci manje neuspesan
ne znam odakle si izvukao da mislim da smo za 6 klasa bolji od vas, bolji smo za onih 1-0 u poslednjem derbiju i 6 bodova na tabeli
sto se tice Babovica, on mi je personifikacija svega sto ne valja u nasem fudbalu, ne mislim na FSS, sudije i uprave, nego na nacin igranja, on mi je kriv za gresku bilo kog igraca u crno-belom :mrgreen:
on je spor, slabasan, neokretan, tupav, nedovoljno fizicki spreman, smotan... e sad zamisli da vam tako nekog uvaljamo da ga kupite :lol: gde ces bolji rezultat?

Слажем се са тобом.И није ми јасно стварно толика мржња према Бабовићу ?
Али баш мржња.Те је богаљ, те килав,мрсимуда...
Има ли неки разлог који ми "обични" не знамо ?
Јесте да није он савршен,али у овом тиму Партизана,посебно овог пролећа показао је ако не највише,онда барем у ужем кругу најбољих.И то као што се види не на својој "оригинал" позицији...

jesi ti gledao onaj dugi mec protiv Zvezde u Kupu
covek primi loptu, krene napred i padne preko nje pri pokusaju da da sebi for :roll:
sta dalje da ti pricam?

Искрено тај нисам !
А јеси ли ти гледао неки други меч Партизана ?

jesam, eto finale Kupa
prebaci gol sa pet-sest metara, mogao covek da resi utakmicu, al ebi ga debil
pa poslednji Derbi tri suta na gol, nijednom nije dobacio do gola
to sto on asistira protiv Smedereva jer ima 10 pokusaja da to uradi mozemo da okacimo macku o rep
on samo moze da izvodi slobodnjake, a i to je pitanje

Немој да си као "онај" на кошарци који мрзи тренера ВЈ!
Превише мрзиш човека,понављам питање -зашто (?!?) и не видиш му добре стране.
Имао је добрих партија,голова.Сад треба да ја наводим на којим утакмицама је то било ?
Или да се подсећам колико њих је успело да промаши гол са 5-6 метара...или да ти кажем да мало износиш неистините податке ?
Не волим да памтим све то,а може се и наћи на нету ако те интересује статистика.Само неколико ставки...
Ево и данас је дао го,мислим да их има више од 7-8 у првенству ...на последњем дербију није тачно да није ниједном добацио до гола,
ако има што више асистенција ваљда је то добро (?)...И кажем (а видим да их има још који тако мисле) да њему ово и није чак
права позиција,и кад игра добро ти и још неки су незадовољни јер ...? Шта ?
И са овиме завршавам нашу дискусију.Савет : немој да мрзиш никога,а зашто би нашег Партизановца ?
Поздрав,свако добро !

Mnogo smo se mi uhvatili za prelazni rok,ali zaboravljamo da nam "skripi" na dve veoma vazne pozicije u klubu:
1) sportski direktor
2) kondicioni trener

Ovo prvo je nadam se reseno,ali ovo drugo pitanje ostaje i dalje.Ja ne znam sta ovaj Filipovic radi sa igracima,pa nasi deluju kao babe u evropskim utakmicama.Ja razumem da imamo par igraca od preko 3 banke,ali sta je sa ostalima?
Fizicka sprema je osnovni preduslov za uspeh u modernom fudbalu,a onda dolazi individualni kvalitet igraca.
Mi sa onakvim trcanjem i duel igrom,nema sta da trazimo u Evropi.
Neko pomenu tekmu sa Brizom.Dodao bih i onu tekmu sa Standardom.To je klasican primer kako nas je jedna ekipa dobila na osnovu bolje fizicke pripremljenosti.Dzaba sto smo mi bili tehnicki potkovaniji od Belgijanaca kada smo riknjavali posle 15-ak minuta igre.

Poslednja izmena:
Sahtjor 1/4 finale LS, Arsenal 1/8 finale LS i oba ispala od Barse. Braga finale LE. Ako je Partizan imao prosecnu grupu...

Nemoj da se pravdaš...Šta je onda bilo prethodne sezone u ligi uefa zadnej dve godine? tukao nas je prosečni briž i standard i ovamo i tamo...Svi nas pune ko boraniju...Ajde mani se sad tog poredjenja no iskreno priznaj da smo u poslednjim godinama bruka za evropu...Od utakmice sa djeprom mi više nismo ni za šta...

Sramota j e i gledati...***** se ulaksom u ligu šampiona ( priznajmo da ona luda sreća kada igrači anderlehta tri puta šalju loptu u pizdu materinu ne može da se ponovi,nije nam trebo ni golman),aa znamo da je i protiv Njukasla na bilo više sreće nego pameti...onda zahvačljujući tudjem lošem danu i nesreći,udješ u ligu šamoiona oba puta,i tamo prođeš kao bos po trnju,naročito ovaj put (opnda je bilo po koji bod bar) pa pričaš kako smo imali jake grupe...
lepo kažem šta bi u ligi uefa prošle sezone?
Partizan je doživeo takvu bruku u posolednjim godinama da služimo samo za gol razliku drugima...

Ako ti smatraš da je u redu gubiti na svom terenu od jednog šahtjora i brage onda nemamo šta da pričamo!!!

ne zavaravaj se...
Nego da se batalimo tima koji ovdje po bednoj našoj ligi uzima titule dok je zvezda u kuvcu,i da se poradi na spremi i kvalitetnijim igračima a bogami i na treneru jer ovaj naš seronja nije ni za šta...pokazao je na psolednjem derbiju kolko se uprapao prosinečkog i kolko je ustvari time priznao da je nula naspram njega pa je ko blentav divljao trčao pored aut linije i skakao posle frenetično i panično proslavljajući pobjedu pevajući pjesme poput dripca a ne trenera...

Štose Evrope tiče mene hvata muka...Biće to opet bruka ako se nešto opasno en rpomeni!

Nemoj da se pravdaš...Šta je onda bilo prethodne sezone u ligi uefa zadnej dve godine? tukao nas je prosečni briž i standard i ovamo i tamo...Svi nas pune ko boraniju...Ajde mani se sad tog poredjenja no iskreno priznaj da smo u poslednjim godinama bruka za evropu...Od utakmice sa djeprom mi više nismo ni za šta...

Sramota j e i gledati...***** se ulaksom u ligu šampiona ( priznajmo da ona luda sreća kada igrači anderlehta tri puta šalju loptu u pizdu materinu ne može da se ponovi,nije nam trebo ni golman),aa znamo da je i protiv Njukasla na bilo više sreće nego pameti...onda zahvačljujući tudjem lošem danu i nesreći,udješ u ligu šamoiona oba puta,i tamo prođeš kao bos po trnju,naročito ovaj put (opnda je bilo po koji bod bar) pa pričaš kako smo imali jake grupe...
Partizan je doživeo takvu bruku u posolednjim godinama da služimo samo za gol razliku drugima...

Ako ti smatraš da je u redu gubiti na svom terenu od jednog šahtjora i brage onda nemamo šta da pričamo!!!

ne zavaravaj se...
Nego da se batalimo tima koji ovdje po bednoj našoj ligi uzima titule dok je zvezda u kuvcu,i da se poradi na spremi i kvalitetnijim igračima a bogami i na treneru jer ovaj naš seronja nije ni za šta...pokazao je na psolednjem derbiju kolko se uprapao prosinečkog i kolko je ustvari time priznao da je nula naspram njega pa je ko blentav divljao trčao pored aut linije i skakao posle frenetično i panično proslavljajući pobjedu pevajući pjesme poput dripca a ne trenera...

Štose Evrope tiče mene hvata muka...Biće to opet bruka ako se nešto opasno en rpomeni!

Gresis samo kod Njukasla i 2003., i sad Sahtjora. Onaj plasman u LS vam je bio potpuno zasluzen, i niste se uopste obrukali u grupi, jer ipak ste ipak bili debitanti. A danasnji Sahtjor niposto nije prosecna ekipa.

Ostalo je manje-vise tacno. ;)

a bogami i na treneru jer ovaj naš seronja nije ni za šta...pokazao je na psolednjem derbiju kolko se uprapao prosinečkog i kolko je ustvari time priznao da je nula naspram njega pa je ko blentav divljao trčao pored aut linije i skakao posle frenetično i panično proslavljajući pobjedu pevajući pjesme poput dripca a ne trenera...

Ovo je biser nad biserima :rotf::rotf::rotf:

Za ovo se slazem.
Zato treba poceti od jace fizicke pripreme,zatim uloziti nesto vise kinte za kvalitetna pojacanja i sav posao oko pojacanja zavrsiti sto pre,kako bi se pojacanja adaptirala.
E sad,prosle sezone jeste da nismo uzeli ni bod,ali sto se igre tice,bilo je tu poprilcno dobrih momenata(Sahtjor u gostima,Arsenal u obe tekme,pa cak i Braga u Portugalu).

ne zavaravaj se...

Bas si se nalupao. Prva stvar je da Partizan svake godine menja ekipu za 70% najmanje. Retko koji igrac ostane vise od godinu, dve i normalno je da su rezultati promenjivi. Gledaj malo kako vece evropske ekipe stvaraju ekipu dugogodisnjim uigravanjem. Tako se stvaraju rezultati. A sto se tice Anderlehta ako je luda sreca sto su lose sutirali penale zasto nas onda nisu tukli u regularnom toku? Ako su toliko bolji od nas onda izvolite pobedite nas na terenu. A pitam se da li si ti uopste gledao utakmice protiv Njukastla gde smo ih ubili u prvoj utakmici a oni nam uvalili onaj funjarski gol preko Solane i otisli smo sa negativnim rezultatom u Englesku gde smo odigrali slabije ali srcano i pobedili ih sa golom razlike i izborili penale. Tamo su bukvalno izginuli na terenu a svi su ocekivali debakl.
I smatram da je u redu da izgubimo od Sahtjora i Brage jer su to veoma jake ekipe. Ta Braga je izbacila Dinamo Kijev, Liverpul, Benfiku a to su sve ekipe koje su realno jace od Partizana. Za Sahtjor da ne pricam koga je sve izbacio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back