ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi koji prolaz pored Anderlehta racunaju kao ludu srecu zbog onih penala (ako su toliko bili bolji, sto nas nisu pobedili u dve utakmice??), neka se sete poraza od Artmedije. Ulazak u LS je uspeh, makar usli i sluzbenim rezultatom. Oba puta nismo imali srece u zrebu, jer nismo dobili nijednog rivala s kojim smo mogli da budemo ravnopravni. Posle zreba su neki (medju njima i ja) mislili da ce sa Bragom moci, a kada vidim dokle su stigli, ispada da nismo lose prosli protiv njih....

Sto se tice lige evrope, tu smo mogli i morali vise. Sa ovom ekipom, ili onom iz Lige sampiona (sa Moreirom i Kleom), i sa sadasnjim trenerom, sigurno bismo imali bolji rezultat. Mozda smo ove godine trebali da igramo ligu evrope, da imamo bolje rezultate...Secam se da je i Stanojevic tako nesto izjavio.

Nemoj da se pravdaš...Šta je onda bilo prethodne sezone u ligi uefa zadnej dve godine? tukao nas je prosečni briž i standard i ovamo i tamo...Svi nas pune ko boraniju...Ajde mani se sad tog poredjenja no iskreno priznaj da smo u poslednjim godinama bruka za evropu...Od utakmice sa djeprom mi više nismo ni za šta...

Sramota j e i gledati...***** se ulaksom u ligu šampiona ( priznajmo da ona luda sreća kada igrači anderlehta tri puta šalju loptu u pizdu materinu ne može da se ponovi,nije nam trebo ni golman),aa znamo da je i protiv Njukasla na bilo više sreće nego pameti...onda zahvačljujući tudjem lošem danu i nesreći,udješ u ligu šamoiona oba puta,i tamo prođeš kao bos po trnju,naročito ovaj put (opnda je bilo po koji bod bar) pa pričaš kako smo imali jake grupe...
lepo kažem šta bi u ligi uefa prošle sezone?
Partizan je doživeo takvu bruku u posolednjim godinama da služimo samo za gol razliku drugima...

Ako ti smatraš da je u redu gubiti na svom terenu od jednog šahtjora i brage onda nemamo šta da pričamo!!!

ne zavaravaj se...
Nego da se batalimo tima koji ovdje po bednoj našoj ligi uzima titule dok je zvezda u kuvcu,i da se poradi na spremi i kvalitetnijim igračima a bogami i na treneru jer ovaj naš seronja nije ni za šta...pokazao je na psolednjem derbiju kolko se uprapao prosinečkog i kolko je ustvari time priznao da je nula naspram njega pa je ko blentav divljao trčao pored aut linije i skakao posle frenetično i panično proslavljajući pobjedu pevajući pjesme poput dripca a ne trenera...

Štose Evrope tiče mene hvata muka...Biće to opet bruka ako se nešto opasno en rpomeni!

Слажем се у принципу са човеком мада претерује. Резултати у Европи су лоши и то у низу. Служимо за гол-разлику, и то је брука, да, али и такви смо појам на брдовитом Балкану, што је вероватно најгоре од свега.

Што се Звезде тиче за њу ме баш нешто боле уво, али је чињеница да је квалитет националне лиге испод сваке критике и да у тим околностима не могу да се очекују ни резултати у Европи. Па то је ваљда јасно. Да се прави тим са циљем постизања добрих резултата у 7-8 европских утакмица по сезони, а у националној лиги игра мечева на нивоу јачег тренинга, то је немогуће и то нема нигде.

Станојевић је показао да није лош тренер. Не само у Партизану наго и у младој репрезентацији. Али је попустио под притиском јер та хајка коју звездаши покрећу чим им не иде није нешто пред чим човек обавезно мора да остане смирен.

Svi koji prolaz pored Anderlehta racunaju kao ludu srecu zbog onih penala (ako su toliko bili bolji, sto nas nisu pobedili u dve utakmice??)

Прича о Партизановој срећи против Андерлехта је типична лузерска прича коју причају ови Лукићеви јадници и на то не треба обраћати пажњу. Чуј срећа у пеналима - па наравно да је срећа, пенали су лутрија, то зна и Милојко Пантић. Треба пре тога одиграти две утакмице у егалу да би уопште дошао до пенала.

Прича о Партизановој срећи против Андерлехта је типична лузерска прича коју причају ови Лукићеви јадници и на то не треба обраћати пажњу. Чуј срећа у пеналима - па наравно да је срећа, пенали су лутрија, то зна и Милојко Пантић. Треба пре тога одиграти две утакмице у егалу да би уопште дошао до пенала.
Ponisten cist gol Lukakua..
Meni je drago bilo zbog prolaska,ali po meni-nezasluzeno..

Ta utakmica je bila u potpunosti egal...Obe ekipe su do finala igrale ultraofanzivno,a u finalu oprezno..Mi smo imali svoje sanse,a i oni...Obe ekipe su zasluzile da pobede..

Nebitno kako su igrale do tada. I Partizan je punio mreze do Anderlehta a kad je stigao do njega onda je opreznije usao u mec. Nisu oni nista bolji bili od Partizana ni u prvoj ni u drugoj utakmici.

Nebitno kako su igrale do tada. I Partizan je punio mreze do Anderlehta a kad je stigao do njega onda je opreznije usao u mec. Nisu oni nista bolji bili od Partizana ni u prvoj ni u drugoj utakmici.

U prvoj ste bili egal celu utakmicu(mada ste dobili gol na poklon), a u drugoj ste bili egal do izjednacenja. Posle su vas nadigrali skroz. Pa onaj Suarez vam je decu pravio po levoj strani.

Iliev po meri Visle

sp-iliev_310x186.jpg

http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:332128-Iliev-po-meri-Visle

Тренери наших клубова су изабрали најбољих 11 (а уствари 12 играча) овог првенства.
Од наших ту су:Савић,Петровић,Бабовић,Илијев...
Размислите о томе сви који пљујете неке од ових...

Тренери наших клубова су изабрали најбољих 11 (а уствари 12 играча) овог првенства.
Од наших ту су:Савић,Петровић,Бабовић,Илијев...
Размислите о томе сви који пљујете неке од ових...

izabrali su i karleusu, tako da... :D svi ovi vasi su na transfer listi, kao i nasi..klasicno menadzerisanje

izabrali su i karleusu, tako da... :D svi ovi vasi su na transfer listi, kao i nasi..klasicno menadzerisanje

Аха,то је дакле !
То што ова тројица имају асистенције,голове ,(мислим Савићу то није опис радног места)то је онако ?
Како успеше да наместе тако лако договоре тренера ?
Иначе стварно мислим да ови ваши поједини нису заслужили место на тој листи ...

rnic je vec bio u svlacionici, kad se proslavljala titula, tako da za mene ne bi uopste bilo iznenadjenje da se on vrati... drvo najobicnije i Stevnovic je 3 puta bolji igrac od njega... sto se tice uprave, opet iste price, zavaravanja, lazi, kako imaju unapred spremljen prelazni rok, a onda ce opet dovoditi neke propale fudbalere i igrace na pozajmicu... naci cu link posta u kom sam napisao jos pre 6 meseci da djuric nece kupiti Tejga i Adiju... znaci, klasicna prica... sve isto, opet cemo uci sa nekim sestorazrednim timom u evropsko takmicenje i opet ce nas pobedjivati neki polutimovi... i tako vec 10 godina... zaista ne vidim ni jednu stvar kako bi se to moglo promeniti.. nadam se bar da ce opet ubosti sa tim igracima koji ce doci na pozajmicu, da bar naprave razliku u ovoj nasoj jadnoj ligi... pa posle sve isto... sledece godine i svake posle nje... a pare ce se krasti i dalje... sad treba da legnu pare od lige sampiona (preko 10 miliona) i od nekih igraca koje su prodavali prosle godine (dovoljno je samo reci Tosic i Ljajic... Gulana, Nastasica, Jovetica i druge necemo racunati sad), pa vi razmislite koliko je to para i koliko se pravih igraca moglo dovesti... sve je to prodavanje magle... a mi smo srecni sto pobedimo raspale cigane u 3 od 4 derbija sa minimalnom ili malom razlikom, umesto da ih gazimo k'o u kosarci i da u evropi budemo respektabilan tim...

U prvoj ste bili egal celu utakmicu(mada ste dobili gol na poklon), a u drugoj ste bili egal do izjednacenja. Posle su vas nadigrali skroz. Pa onaj Suarez vam je decu pravio po levoj strani.
Slozices se da na takvom vrelom gostovanju rezultat koji je isao Partizanu u prilog u tom trenutku je sam po sebi trazio da se brani. Nije sada Partizan tolika evropska velicina da priusti luksuz da napadne Anderleht pri rezultatu 2:2 i to u sred Belgije.

NEEEEEEEEE!!!!
Suicide-1.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back