ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvi put cu navijati protiv jednog tima iz Srbije..franjevci su favoriti jer imaju bolji tim ali igraju u gostima i sve je moguce.Glodara je otputovalo 150,toliko je Firmasa bodrilo Vojvodinu u Kazakstanu pre 2 godine u kv.za kup uefa........bruko Srbije!
Nego u koliko sati igraju Tudjmanovi puleni?
Alo madjar....ko ti rusi sneska?
ostavljaš srce na tiketu :lol:
Nisam lepo napisao..... igrao sam x2 ...ili da bude nereseno ili da mi dobijemo...kvota 1.75 :D

Alo madjar....ko ti rusi sneska?

Necemo se vredjati po nacionalnoj osnovi!Nije meni Tudjman bio predsednik a i kad bi birao da budem madjar ili ustasa ipak je manje zlo biti djarma...tako da pokrijte se usima nego jel mi moze neko odgovoriti kad igraju franjevci?

Ma ti si pola madjar pola ustasa........
ajd odjeebi odavde..
niko nije primoran da cita tvoje budalastine..

A ti si 100 % ustasa pa ti ja to ne govorim.
Reci cu samo Tudjman,Bobek,Mance,Rukavina,Vokri,Jusufi,Muhamed,Nadj,Duljaj,Sulejmani,Ljajic,Gloser,Antun,Abdulah Gecic,Ante Mladinic i ostali........

Ma 5 bambija za tebe! ....
Ne pada mi napamet da pokrecem glupe rasprave...
Idi gledaj Ligu Sampiona i navijaj za koga oces....puca meni mnogo qraac za tvoje misljenje...

A ti si 100 % ustasa pa ti ja to ne govorim.
Reci cu samo Tudjman,Bobek,Mance,Rukavina,Vokri,Jusufi,Muhamed,Nadj,Duljaj,Sulejmani,Ljajic,Gloser,Antun,Abdulah Gecic,Ante Mladinic i ostali........

Koje ti gluposti pises ne mogu da verujem. Kada bi Inter pisao iz koje je sve vuko*ebine igrao kod njih taj tvoj spisak bi bio smesan. A oni se ponose time sto su multinacionalna ekipa. I ne razumem tvoju frustraciju ovime sto si napisao? Napisao si da su igrali igraci od svih nacija koje su zivele u bivsoj Jugi, i sta je tu problem? Jel se Nemci stide Kedire, Ozila, Marina, Klosea? Svi su oni pod jednom zastavom i ponose se time kao sto igraju za Nemacku bas kao sto su se svi ponosili sto nose Partizanov grb. U staroj Jugi nije bilo bitno koje si vere ili nacionalnosti.

Poslednja izmena:
Mora da se menja nesto, niko ne ume da ubaci loptu napadacima. Trebao bi da udje Boja da razbija malo odbranu Brage po sredini. Braga je dokazala da nije nista posebno i da Partizan moze da se nadmece sa njom, jedino sto smo totalno nedoreceni. Kruzimo oko gola kao kisa oko Kragujevca, i drzimo loptu ali nikako da nesto konkretno uradimo. Fali nam taj zavrsni pas...

Tacno se vidi da ste otisli po 0-0. Dodjete do sredine i tu stanete jer napred nema nikog. Sve ste pokusavali sutevima iz daljine i nekim dugim loptama u prazno. Opasuljili ste se tek posle primljenog gola i odmah ste stvorili dobru sansu preko Lazevskog. Mozete sigurno do remija(dosta zavisi od stojketa), jer ovi ako ovako nastave nece sigurno dati gol iz igre.

Koje ti gluposti pises ne mogu da verujem. Kada bi Inter pisao iz koje je sve vuko*ebine igrao kod njih taj tvoj spisak bi bio smesan. A oni se ponose time sto su multinacionalna ekipa. I ne razumem tvoju frustraciju ovime sto si napisao? Napisao si da su igrali igraci od svih nacija koje su zivele u bivsoj Jugi, i sta je tu problem? Jel se Nemci stide Kedire, Ozila, Marina, Klosea? Svi su oni pod jednom zastavom i ponose se time kao sto igraju za Nemacku bas kao sto su se svi ponosili sto nose Partizanov grb. U staroj Jugi nije bilo bitno koje si vere ili nacionalnosti.

Ili je ovaj moj komp poludeo ili ovaj net..
Ovo nije moja poruka a stoji "postavio General Dusan" ....
ispada da si mene citirao :D

Najveci problem - nemamo krila, ni brze napadace. Na gostovanju ne moze bez toga.

Sto se tice ove utakmice za sada, Sasa Ilic mnogo los, Moreira me plasi svakim svojim startom da ne popije crveni. Smiljanic odlican, Tomic standardno ne postoji na terenu.

P.S. Ne mogu da verujem da opet primamo gol iz slobodanjaka.

Sasa igra bas lose a Moreira je mnogo rizican i ekcesan tako da bih ga zamenio i ubacio Davidova. Molim vas neka mi neko objasni zasto Tomic igra fudbal?

P.S.

Ja tek sada kapiram da ne igra Kamara! Za Racu sam primetio odmah ali Kamaru sada tek vidim. Izgleda da ce Moreira napolje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back