ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a, jel ste videli stadion, majke ti? znaci, pirincana polja u vijetnamu izgledaju bolje... a mogu samo da zamislim sta misli onaj skaut arsenala, protiv kakvih ce indijanaca da igraju... i sta li je preneo vegneru, kao svoj najjaci utisak... verovatno prodornost petrovica... he hehe.... eto, nisam ocekivao, al' udjosmo u ligu sampiona... posle toga, nisam ocekivao, al' za malo da otkinemo bod sahtjoru... ne ocekujem ni da cemo nesto moci da uradimo protiv arsenala, ali, jebesh ti sve to... trebamo da uzivamo... kao apoel prosle godine sto je izjavio onaj njihov predsednik, kad je porucio navijacima: 'ne ocekujte nista, uzivajte'... u svakom slucaju, i dalje nam fali nekoliko igraca, da bismo mogli da se odbranimo svih 90 minuta... tomic i iliev, greota sto su tu... samo se pitam sta se desava sa Moreirom i da li ce on da zaigra... e, i onaj Kamara isto ne izgleda kao los igrac uopste... mislim da ce sad biti: 'Kamara, Kamara, ubico cigana'...

da, bre.... najbolje sa tri zadnja vezna da igramo... to je previse i za djorinu skolu dekadencije fudbala... cak je i Ilija Gromovnik igrao sa dva zadnja vezna... a, kad se uzme u obzir tehnika kojom raspolazu Smiljanic i Petrovic, a posebno njihvo shvatanje igre, vise bismo bili okrenuti ka svom golu, nego ka golu protivnika... ma, protiv arsenala svim snagama u napad... da ih iznenadimo... zadnji vezni samo Kamara, boja, kleo, bogunovic... svi u napad... zgazimo te neznalice... he hehe...

Vala baš. E ne znam da smo se nekad zatvorili i napravili dobar rezultat. Jeste ono kada je Petko-Šestko bio slektor da smo igrali s osloncem na odbranu i onda smo to proglasili kao "konačno smo prestali da umiremo u lepoti i igramo na rezultat". I onda na SP - punjenje. Trpanje samo tako. Toliko o našem igranju na rezultat.

Igramo da damo gol, što bi rekao Mateus, kad imaš loptu, napadaš, kad oni imaju loptu, braniš se. Pa šta uradiš - uradiš. Ako te puknu znaš da nisi ni bio za bolje.

Vala baš. E ne znam da smo se nekad zatvorili i napravili dobar rezultat. Jeste ono kada je Petko-Šestko bio slektor da smo igrali s osloncem na odbranu i onda smo to proglasili kao "konačno smo prestali da umiremo u lepoti i igramo na rezultat". I onda na SP - punjenje. Trpanje samo tako. Toliko o našem igranju na rezultat.

Igramo da damo gol, što bi rekao Mateus, kad imaš loptu, napadaš, kad oni imaju loptu, braniš se. Pa šta uradiš - uradiš. Ako te puknu znaš da nisi ni bio za bolje.

Pa u vreme Mateusa smo igrali najdefanzivniji fudbal, bar kad se taktika pogleda.
On je u Ligi Šampiona furao 5-3-2 formaciju sa Stojanovskim na mestu libera, a tu su bila i dva defanzivna vezna Duljaj i Nadj.

da, bre.... najbolje sa tri zadnja vezna da igramo... to je previse i za djorinu skolu dekadencije fudbala... cak je i Ilija Gromovnik igrao sa dva zadnja vezna... a, kad se uzme u obzir tehnika kojom raspolazu Smiljanic i Petrovic, a posebno njihvo shvatanje igre, vise bismo bili okrenuti ka svom golu, nego ka golu protivnika... ma, protiv arsenala svim snagama u napad... da ih iznenadimo... zadnji vezni samo Kamara, boja, kleo, bogunovic... svi u napad... zgazimo te neznalice... he hehe...

jepačemo ih, vrištačemo :)))))))

5 miliona za je za nas odlicna cifra, i iako sam protiv prodaje mladih igraca, mislim da je to odlican potez. Decko ima tek 17 godina, ko zna kako ce mu se karijera odvijati, ne daj Boze neka povreda i slicno.

Kada Kleo u najboljim godinama, najboljoj formi, i jos je napadac, vredi tek 4 miliona, onda je ovo za stopera super.

Sta mislite, da li ce Stanojevic imati hraborsti da od pocetka pusti Savica 'mesto Jovanovica? Decko je ogroman talenat, i ovakve utakmice mogu od njega napraviti velikog igraca. Jos plus bio u Arsenalu na probi. Mozda Jovanovica staviti na beka :think:

Jovanović sigurno počinje, tako sam negdje pročitao. Jedino što može da dovede do toga da Savić počne je povreda Jovanovića, ali sigurno će biti spreman za Arsenal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back