south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
banegad:koja je ovo yebena namestaljka
golman na kraju morao da se skloni da bi ovi retardi mogli nekako da uteraju loptu u gol
e sad kad pocnu cigani da te citiraju..
''eto mi' ''posteno''....a vi namestate ..utataata''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
banegad:koja je ovo yebena namestaljka
golman na kraju morao da se skloni da bi ovi retardi mogli nekako da uteraju loptu u gol
koja crna pogresna procenaFLUID:Pogrešna procena golmana
ma cigani namestaju jos gore nego ovi "nashi"south:e sad kad pocnu cigani da te citiraju..![]()
''eto mi' ''posteno''....a vi namestate ..utataata''![]()
OK. U pravu si. Ne želim da se raspravljam.banegad:koja crna pogresna procena
lopta je isla tako sporo da je bilo nemoguce pogresiti u onakvoj situaciji
i u najjacim ligama evrope se namestaFLUID:Ovakvih golova sam video i video i u najjačim ligama Evrope, a što ne bi bilo i u našoj ligi.
FLUID:Lazarević se pogubio na mestu štopera, ali kad je prebačen na levog beka mnogo je bio bolji.
banegad:bajica

'89???!!!Nije mozda 2003?rile_laki_oblak:ne.... uvek je potrebno samo znanje... i hladnokrvnost... sto niko u Partizanu nema... vidjeno kad smo prisli zvozdi na 6 bodova i kad je samo od nas zavisilo... sreca moze da te posluzi 1-2 puta... posle toga se opet moras osloniti sam na sebe... igraci Partizana jednostavno nemaju muda za to... ma koliko se kocoperili i tukli sa protivnikom u tunelu...
Ilicev primer je najbolji, kad je u 89' promasio onu sansu protiv Reala... u ligi sampiona... i njegova cuvena izjava da je na treningu ponavljao sve to i da nijednom nije promasio... pateticno...
I Nikolu Grubjesica (Partizan - Artmedija - precka sa pola metra!)FLUID:Treba vratiti Borka Veselinovića podhitno!

Vanjor:'89???!!!Nije mozda 2003?