Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
To je vec klasika derbija, da iz jednog iole ozbiljnijeg suta daju gol i pobede.cypress:a iz jedine kao šanse su dali gol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je vec klasika derbija, da iz jednog iole ozbiljnijeg suta daju gol i pobede.cypress:a iz jedine kao šanse su dali gol
:-? :-? :-?Alex.L:Što se tiče derbija, šta da se kaže što već nije rečeno.
Vrlo gruba igra oba tima(Nađ, Kastiljo i Pantić povređeni napustili meč), penal vrlo sumLjiv(nisam video baš najbolje, ali meni se čini kao da je Bajić udario po lopti, a onda po Puroviću, što je ovaj iskoristio da padne). Da ne ulazim da li je bio faul ili ne, ali je Bajić zašlužio crveni, jer je bio zadnji u odbrani, a on uklizava u noge igraču koji samo čeka to da padne. Nek pokuša da ga nekako gurne dovoljno da ovaj ne šutne kako treba a ne da pokuša da ga polomi.
Fluid:A na koju situaciju misliš?
Pa nije Bajić uopšte uklizao.
Hehehe ko zna.Alex.L:Meni se opako učinilo da mu je Bajić uleteo u noge,odnosno u loptu pa u noge.
Ko zna, ipak se možda meni priviđaju stvari, ovih dana sam prehlađen :wink:
Alex.L:Meni se opako učinilo da mu je Bajić uleteo u noge,odnosno u loptu pa u noge.
Ko zna, ipak se možda meni priviđaju stvari, ovih dana sam prehlađen :wink:
68Mustang428CJ:Reportaza
68Mustang428CJ:Tek sad vidim da si trazio situaciju za "ofsajd".
Evo.
![]()
Ako je ovo trenutak sutiranja lopte ovo nije ofsajd. AKo hoces u CAD-u cu ti izvuci paralelnu liniju sa liinijom sesnaesterca pa da se uveris.south:pogledaj onog glupog pomocnog sudiju...![]()
on je 10 m iza zadnjeg igraca...i kakav ce on ofsajd da svira :shock: