FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče derbija, šta da se kaže što već nije rečeno.
Vrlo gruba igra oba tima(Nađ, Kastiljo i Pantić povređeni napustili meč), penal vrlo sumLjiv(nisam video baš najbolje, ali meni se čini kao da je Bajić udario po lopti, a onda po Puroviću, što je ovaj iskoristio da padne). Da ne ulazim da li je bio faul ili ne, ali je Bajić zašlužio crveni, jer je bio zadnji u odbrani, a on uklizava u noge igraču koji samo čeka to da padne. Nek pokuša da ga nekako gurne dovoljno da ovaj ne šutne kako treba a ne da pokuša da ga polomi.

U drugom delu, osim ciganskog pogotka, viđen je pritisak Partizana, ali je nemoguće nekoga podediti sa igračem manje, ako nije od tebe lošiji za 2 klase.

Što se gola tiče, mislim da je Asprogenis možda mogao bolje da interveniše, jer je lopta išla blizu njega, ali dovoljno sporo da on može makar da reaguje(a ne samo da stoji).

Alex.L:
Što se tiče derbija, šta da se kaže što već nije rečeno.
Vrlo gruba igra oba tima(Nađ, Kastiljo i Pantić povređeni napustili meč), penal vrlo sumLjiv(nisam video baš najbolje, ali meni se čini kao da je Bajić udario po lopti, a onda po Puroviću, što je ovaj iskoristio da padne). Da ne ulazim da li je bio faul ili ne, ali je Bajić zašlužio crveni, jer je bio zadnji u odbrani, a on uklizava u noge igraču koji samo čeka to da padne. Nek pokuša da ga nekako gurne dovoljno da ovaj ne šutne kako treba a ne da pokuša da ga polomi.
:-? :-? :-?
A na koju situaciju misliš? :|
Pa nije Bajić uopšte uklizao. :?

Sta god da je Purovic uradio (na chast sportskoj slavi CZ, ide u prilog njihovom vidjenju fer-pleja), Bajicev potez je u najmanju ruku ... diletantski.
Bar da je uklizao, vece u shanse da bi zahvatio chisto loptu.
Ovako je ushao u korak igracu s' ledja...
amater

Tesko je uhvatiti bas momenat kad je pao.

Sto vise gledam, sve mi se cini da se Purovic spetljao na loptu.

untitlediy6.jpg

dakle, mi stvarno jesmo kurtonska ekipa, samo zato sto igraci misle da su ekstra, ali su i oni iz zvozde zasluzili svoj nadimak 'cigani'... ono je bila antipropaganda fudbala... ono teatralno padanje, izlezavanje po terenu posle bilo kakvog kontakta (a diskutabilno da li je kontakta i bilo!)... golman, koji posle nikakvog kontakta degazira loptu u aut (93 minut), 2 minuta folira da je povredjen i ocekuje da mu se vrati lopta??!! fer-plej??!! ma dajte, ne budite smesni...
i koliko god krivili Bajica (koga, uzgred, ni je ne volim uopste), stekao sam utisak da on nije ni hteo da faulira Purovica... samo je trcao iza njega, sto stara (cuvena fer-plej) skola ume da iskoristi... u toj situaciji 99% sudija bi sviralo penal... nista diskutabilno, po meni... i ne ljutim se ni na sudiju sto nije dig'o ofsajd, nego se jedino tu ljutim na naseg igraca (cini mi se Lomica) koji se na sredini terena zajebavao i izgubio loptu... kao sto se desilo jos par puta ispred naseg sesnaesterca, sto protivnicki igraci jednostavno nisu umeli da iskoriste...
Smiljanic ce, nadam se, tako jako da lupi o zemlju sad i da se opameti i da vidi da je on, u stvari, samo jedan prosecan igrac... koji mora mnogo da trenira i uci, da bi postao nesto... o Gulanu ne treba ni trositi reci, niti ga kriviti... ipak je on dete...
a jos je gore sto smo izgubili od jedne ovako prosecne ekipe i pojedinih igraca koji ne zasluzuju ni da igraju u drugoj ligi...
i, za kraj, poseban osvrt na tog velikana naseg fudbala... na igraca iz te cuvene fer-plej ekipe... na Koromana... on, reprezentativac, koji treba da bude uzor tim mladim igracima... on... nemam reci... pateticno...

south:
pogledaj onog glupog pomocnog sudiju... :evil:
on je 10 m iza zadnjeg igraca...i kakav ce on ofsajd da svira :shock:
Ako je ovo trenutak sutiranja lopte ovo nije ofsajd. AKo hoces u CAD-u cu ti izvuci paralelnu liniju sa liinijom sesnaesterca pa da se uveris.
Naravno ako je ovo trenutak sutiranja. Utakmicu nisam gledao pa ne mogu da pricam o licnom utisku da li je ofsajd ili ne., Ja samo govorim o ovoj slici.

Evo svi smo videli kakav je penal sviran!
Još jedan korak Purovića napred i pošto gubi kontrolu nad loptom, koja mu ostaje između nogu jer se spetljao kao neka somina, on jednostavno tako teatralno pada da je ono samo za žuti karton. Naravno Purovićev.
A obratite svi pažnju na poslednje detalje sa snimka sa YouTube, gde je očigledno povučen Lazetić u 16-ercu. I sve se to odvijalo u 90-om minutu utakmice. Ako je onaj teatralni pad Purovića penal, onda su ovo 2 penala. :D

Divno je što ima i ovakvih snimaka na netu da svi vidimo i uverimo se o krađi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back