FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se vratimo mi Partizanu. Sutra igramo protiv onih hajduka iz Kule. Dacu sebi za pravo da prognoziram njihov sistem igre, koji ce se sastojati u sledecem: svi igraci u svom sesnaestercu, tako da lopta ni pod kakvim uslovima ne moze da prodje, zatim udri protivnika sto vise, izbijaj loptu nebu pod oblake, i naravno njihovo najomiljenije, i za najmanji prekrasaj, padni pocni da vices, previjaj se, kao da su ti obe noge polomili. A sad sto se tice Partizana igramo bez nekoliko veoma vaznih prvotimaca. Ne igra Marinkovic, (zbog zutih kartona , ima mogucnost izbora, pa ce verovatno sada pauzirati, da bi u sredu igrao protiv Zvezde)pa se ja pitam ko ce da da gol. Valjda ce ga umuvati neki napadac, red bi bio. U sastavu nece biti jos ni Jovetic, zbog povrede, Lazetic je u istoj situaciji kao Marinkovic, pa treba ocekivati i njegov izostanak, a sto se tice Lomica on sigurno pauzira, takodje zbog zutih kartona. Rukavina bi trebalo da zaigra sutra uz desnu aut liniju, posto njegova povreda nije ozbiljnije prirode.
Ja bih voleo da ih razbijemo, i nadam se da hocemo, nadam se da ce sudjenje biti korektno, i da nas niko nece omesti da pobedimo.
'AJMO CRNO-BELI!!

goocha:
Molim te, predji u zvezdu.
Vama je potrebniji!
c005.gif

vise nikad na istok
jeste da su bolje stolice ali ubi me sunce
potpuno me omelo da vicem prvo poluvreme ali kad sam podviknuo u drugom stvari su dosle na svoje mesto
sjajni Rukavina i Nadj u drugom Smiljanic i Lazarevic tu i tamo ostali prosek ili ispod
Lazic jeste dao go ali je inace odigrao kilavo bez srca, da li mu nije dobro ne znam
nedostajace Marinkovic protiv Zvezde

A sad sto se tice igre, nije bilo toliko lose. Marinkovic i Smiljanic su pogodili precku. Dok nismo dali gol, nismo igrali nesto, bilo je smaranja, a kad smo ga umuvali, (cini mi se da je bio auto -gol) poceli smo da igramo sasvim dobro. Kao plod takve igre dosao je , vec posle 3 minuta, drugi gol, majstorija Lazica. Sve u svemu rutinska pobeda. Sto se tice prestojeceg derbija, bolji smo od ganfera, ako ih stisnemo i krenemo ofanzivno, i damo mi prvi gol, ponovo nece biti mesta na semaforu za nase strelce.

Sherlock:
A sad sto se tice igre, nije bilo toliko lose. Marinkovic i Smiljanic su pogodili precku. Dok nismo dali gol, nismo igrali nesto, bilo je smaranja, a kad smo ga umuvali, (cini mi se da je bio auto -gol) poceli smo da igramo sasvim dobro. Kao plod takve igre dosao je , vec posle 3 minuta, drugi gol, majstorija Lazica. Sve u svemu rutinska pobeda. Sto se tice prestojeceg derbija, bolji smo od ganfera, ako ih stisnemo i krenemo ofanzivno, i damo mi prvi gol, ponovo nece biti mesta na semaforu za nase strelce.

ali posle Loline precke utakmica se zavrsila u 65 min

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back