FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko sam primetio, i zvezdini navijači mahom bojkotuju utakmice domaće lige, pa rupa zvrji prazna.

to mu dođe neka solidarnost sa partizanovim navijačima, right? baš ste kolegijalni...

mi nećemo na naš stadion, vi nećete na svoj...i svi srećni i zadovoljni...

Ne znam odakle ta info da se ide na tekmu sigurno. Naime , dogovorom tri najvece grupe pred svaku tekmu ce biti donesena odluka da li ce biti bojkota ili ne.Grobari kao navijacka grupa ,imaju tu slobodu da rade sta i kako zele.Ako se pred utakmicu sa Livornom procijeni da ce se prisustvovanjem utakmici vise doprinijeti borbi protiv uprave ,tako ce i biti.Ono sto treba da je jasna jedna stvar: ako se odluci da Jug bude prazan,tako i treba da ostane.Simpatizeri koji ne postuju stavove Grobara neka SLOBODNO idu na utakmicu,ali na neku drugu tribinu.Neka ne remete onaj hram koji su stvorile generacije, a koji predstavlja Jug.Postuj druge da bi i tebe postovali .

goocha... jel mozes samo jedan razlog da mi das zbog cega bi' ja postovao danasnje vodje navijaca i te koji se prestavljaju "Grobarima" i njihove odluke? uprava i posle vise od godine bojkota i dalje sedi cvrsto u svojim stolicama...
i jos jedno pitanje: ako odlucim da odem na jug, sta ce se onda desiti? jel ces ti da mi zabranis? da me nateras da budem protiv uprave?

S.Ilic:
Koristan je bio pored Sase Ilica proslu sezonu je odigrao ocajno .

Da li je ikada bar jedan od Brnovica saznao koju poziciju igra u timu?
Bilo bi humano da ih za zivota neko uputi u takvo nesto.
3.gif

Danas Partizan igra protiv Borca iz Čačka u 16:30h, kao domaćin. I gosti bi trebalo da odu kući praznih ruku. Pobeda kao uvertira za utakmicu sa Livornom.

A sledećih 18 konkuriše za prvih 11 za utakmicu sa Čačanima:

- Kralj
- Jahić
- Rnić
- Marinković Nenad
- Djordjević
- Lomić
- Nadj
- Markovski
- Zajić
- Marinković Nebojša
- Jovetić
- Radosavljević
- Mihajlov
- Smiljanić
- Mirosavljević
- Odita
- Lazić
- Bajić
- Bosančić
- Radovanović

---

Bosančić ponovo u konkurenciji za prvi tim.
Mladi Radovanović, čini mi se, po prvi put u konkurenciji.
Sve češće u prvih 18 i Jovetić, dok se Nenad Marinković već ustalio.
A tu je ponovo i Mihajlov.
Boye opet nema, ali vratio se Bajić. :D

Sastavi timova:

Partizan:

25 Kralj, 24. Rnic,4 Djordjević, 5 Bajić, 6 Zajić, 13 Lomić, 28 Nadj, 31 Smiljanić, 20 Marinković, 15 Odita, 35 Jovetić.

Klupa: 32 Jahić, 12 Mihajlov, 16 Radosavljević, 17 Markovski, 18 Lazić, 26 Bosančić, 30 Mirosavljević.

Borac Č: 1 Erić, 5 Jašić, 7 Rendulić, 6 Dmitrović, 4 Krsteski, 22 Simić, 16 Djoković, 11 Krnjinac, 8 Nikitović, 10 Milovanović, 9 Tamwanjera.

Klupa: 29 Kovačević, 2 Vuličević, 23 Krasić, 17 Arsenijević, 21 Ristić, 28 Spasojević, 14 Trifunović.

Trener: Radovan Ćurčić

1' - Susret je počeo
4' Još uvek ispitivanje snaga, Partizan non stop napada Borac se brani
6' Odita glavom sa 7 metara, golman fenomenalno izbacuje u korner preko prečke
9' Odita ponovo glavom sa 14 metara, ali pored gola
10' Marinković šutira sa 17 metara, ali pored gola
13' Borac pvi put prelazi polovinu terena, ali bez opasnosti po gol Kralja
15' Kralj hvata prvu loptu koju mu je vratio glavom Bajić
23' Tamwanjera sam na petercu šutira, ali preko gola, posle centaršuta sa desne strane
33' Jašić dobija žuti karton zbog povlačenja sa ledja Lomića
38' Jovetić šutira, neko blokira udarac na petercu
43' Rnić dobija žuti karton zbog povlačenja sa ledja Tamwanjere
Kraj I poluvremena - 0:0
46' Počelo je II poluvreme
48' Žuti karton Milovanoviću
49' Marinkovic centrira iz slobodnjaka, Odita sa peterca sam šutira pored stative
50' Kakva šansa Zajića, nanizao je trojicu izašao sam pred golama i ovaj mu padom u noge brani, lopta se odbija do Jovetića, šut i neko je izblokirao udarac
52' Partizan u totalnoj ofanzivi
54' Izlazi Marinković ulazi Bosančić
58' Bosančić šutira sa 25 metara preko gola
61' Nadj šutira sa 19 metara pored gola
62' Izlazi Milovanović ulazi Arsenijević
62' Izlazi Zajić ulazi Lazić
63' Krnjinac dobija žuti karton
66' Gooool, konačno.. Lomić centrira iz skraćenog kornera, a Jovetić glavom sa 5 metara ubacuje u mrežu
69' Krstevski dobija žuti karton posle grubog faula nad Bosančićem
70' Izlazi Simić ulazi Spasojević
77' Bosančić potpuno sam na 5 metara polulevo prima loptu i promašuje gol, tj golman mu malo ulazi u šut
81' Gooool... Odita ubacuje nogom,samo je kreše ispred golmana, u mrežu posle idealnog centaršuta Lomića
83' Centaršut iz kornera, Tamwanjera šutira glavom, ali slabo, Kralj brani
85' Lazić centrira idealno, Odita šutira golman brani, lopta do Rnića centaršut lazić šutira ali je neko izblokirao udarac (možda je i bio penal nad Lazićem)
86'Izlazi Jovetić ulazi Markovski
89' Izašao Djoković ušao Krasić
90' 3 minuta zaustavnog vremena
90+1 Markovski u 100% šansi, ali mu blokira udarac Dmitrović
90+3 Kraj utakmice, pobeda Partizana sa 2:0

batka_mija:
goocha... jel mozes samo jedan razlog da mi das zbog cega bi' ja postovao danasnje vodje navijaca i te koji se prestavljaju "Grobarima" i njihove odluke? uprava i posle vise od godine bojkota i dalje sedi cvrsto u svojim stolicama...
i jos jedno pitanje: ako odlucim da odem na jug, sta ce se onda desiti? jel ces ti da mi zabranis? da me nateras da budem protiv uprave?

Ne donose te vodje sami odluke,vec u svakoj grupi postoji postavljanje predloga i glasanje.Vodje samo reprezentuju stavove svih tih ljudi.
Ja ti ne mogu nista zabraniti.Ti ako volis da jedes sva govna koju Z%B poseru ,ti samo jedi.Prijatno.

Nastavak Bojkota Grobara

Navijači Partizana, Grobari, NEĆE prisustvovati utakmici lige EUFA, Partizan-Livorno. Kao što smo najavili pre i posle večitog derbija, nastavljamo bojkot svih utakmica koje Partizan igra kao domaćin !

Pozivamo sve navijače Partizana da se okupimo na platou ispred južne tribine stadiona Partizan, još jednom pokažemo rukovodstvu kluba šta mislimo o njima, a zatim SVI ZAJEDNO U KORTEU odemo u halu Pionir i pomognemo našim košarkašima da stignu do prve pobede u evroligi.

Ne želimo da svojim prisustvom učestvujemo u novoj farsi Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića, Ivana Ćurkovića i njihovih pomagača u uništavanju Partizana.

Pozivamo SVE navijače Partizana i Grobare odane Jugu da nam se pridruže na platou ispred Južne tribine i da pokažemo svima koliko nas ima i šta mislimo o ljudima koji kaljaju ugled našeg kluba.U isto vreme praznim Jugom ćemo takodje pokazati, na konkretan način svoje nezadovoljstvo načinom vodjenja kluba ! Jug mora biti prazan i ne samo Jug već svaki pravi Grobar na ovu utakmicu ne treba da ide !

VIDIMO SE NA PLATOU !!
PRAZAN JUG, SLOBODAN PARTIZAN - GROBARI PROTIV MAFIJE !!

...prenijeto sa jf.com...

Sherlock:
Sastavi timova:

Partizan:

25 Kralj, 24. Rnic,4 Djordjević, 5 Bajić, 6 Zajić, 13 Lomić, 28 Nadj, 31 Smiljanić, 20 Marinković, 15 Odita, 35 Jovetić.

Klupa: 32 Jahić, 12 Mihajlov, 16 Radosavljević, 17 Markovski, 18 Lazić, 26 Bosančić, 30 Mirosavljević.

Borac Č: 1 Erić, 5 Jašić, 7 Rendulić, 6 Dmitrović, 4 Krsteski, 22 Simić, 16 Djoković, 11 Krnjinac, 8 Nikitović, 10 Milovanović, 9 Tamwanjera.

Klupa: 29 Kovačević, 2 Vuličević, 23 Krasić, 17 Arsenijević, 21 Ristić, 28 Spasojević, 14 Trifunović.

Trener: Radovan Ćurčić
Odita ponovo rešeta.
Jovetić definitivno postaje igrač za velika dela. Polako se ustaljuje u ekipi.
Lomić, možda, trenutno najbolji igrač Partizana.

A sad Livorno!
Vidim bojkotuje se utakmica. Pa što da ne!? Evropske utakmice se igraju svaki dan i dosadilo ljudima da gledaju pa je red da se malo bojkotuje. U dogledno vreme opet se neće bojkotovati pa opet hoće. A već pogađate, opet neće pa opet hoće... itd. itd. I tako u krug. Sve se vrti. Ipak se okreće. I tako kako se nekom tupi. Ili je BOJKOT ili nije!? Ali ne, jer se nekome verovatno ne diže pa traži utehu u ovakvim stvarima koji počinju da liče na UPRAVU. Slična politika. Samo neutralno i na stadion. Yebe mi se za UPRAVU, yebe mi se za BOJKOT. Hoću bre fudbal! Evropski! Nije valjda lepše ići npr. u Apatin i skandirati "Plati, Zeko!"??? Ajd u zdravlje da padne Livorno.

da, da... sad necete... a sledecu cete ici, ponovo... jer ce nasem partizanu trebati pobeda... pitam se po kojoj su osnovi birani ljudi koji predvode bojkot... jel su to oni koji su se ceo zivot tukli sa protivnickim navijacima sirom zemlje Srbije? e, ne ide to tako... tu treba neko pametan, a ne neki majmun koji moze da podigne zastavu 128... i sad ce guca da dodje ovde i da mi kaze da ne idem na jug.... ma ko vas bre yebe sve... vi cete nekom uskracivati pravo da ide na jug? ljudi bre nemaju para... a tamo je najjeftinije... ceo zivot ste ziveli na racun te iste uprave i sad ste se setili da drvite qurac malo...
p.s. ja necu ici zato sto postoje neke granice u meni koje ne zelim da pogazim... a ne zato sto mi tamo neko kaze da ne trebam da idem na utakmicu... e, cobani jedni nepismeni...

batka_mija:
da, da... sad necete... a sledecu cete ici, ponovo... jer ce nasem partizanu trebati pobeda... pitam se po kojoj su osnovi birani ljudi koji predvode bojkot... jel su to oni koji su se ceo zivot tukli sa protivnickim navijacima sirom zemlje Srbije? e, ne ide to tako... tu treba neko pametan, a ne neki majmun koji moze da podigne zastavu 128... i sad ce guca da dodje ovde i da mi kaze da ne idem na jug.... ma ko vas bre yebe sve... vi cete nekom uskracivati pravo da ide na jug? ljudi bre nemaju para... a tamo je najjeftinije... ceo zivot ste ziveli na racun te iste uprave i sad ste se setili da drvite qurac malo...
p.s. ja necu ici zato sto postoje neke granice u meni koje ne zelim da pogazim... a ne zato sto mi tamo neko kaze da ne trebam da idem na utakmicu... e, cobani jedni nepismeni...

Partizan se pise velikim pocetnim slovom.Toliko o pismenosti.
Shvatas li ti da odluke o bojkotu ne donosi 5 ljudi,vec nekolio stotina pripadnika grupa.
Mnogo si popio ovih b92 analiza navijaca, zivis u nekom tripu da su to sve stoka,narkomani ,ludaci...Nemas blage veze koliko obrazovanih i pametnih ljudi ima medju njima.
Niko nikom ne uskracuje pravo da udje na Jug.Neka ide slobodno ko god hoce.Neka idu i oni kojima je vaznije da u svom seli pokazu kartu sa evro tekme , i udaraju neki inat onim koji imaji 300 tekmi vise ,nego da razmisljaju glavom.
Tacno je ,bilo j eplacenika.Zbog toga su se protivnici tih ljudi okupili 1999. god U Juznom Frontu.Njihovom borbom placenici su otisli sa tribine.Ali ti to ne znas ,jer ne zelis da znas...
I nastavi guras inat samom sebi,posto nikog drugog neces zajebati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back