Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
A шта би са штрајком? Или се штрајкује само против аматера из наше лиге?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S.Ilic:Koristan je bio pored Sase Ilica proslu sezonu je odigrao ocajno .
Tesko da mozes da stignes. I ja sam mislio da idem na obe, ali propustio bih kraj fudbala i pocetak basketa.zoranpetrovic84:Taman.
batka_mija:goocha... jel mozes samo jedan razlog da mi das zbog cega bi' ja postovao danasnje vodje navijaca i te koji se prestavljaju "Grobarima" i njihove odluke? uprava i posle vise od godine bojkota i dalje sedi cvrsto u svojim stolicama...
i jos jedno pitanje: ako odlucim da odem na jug, sta ce se onda desiti? jel ces ti da mi zabranis? da me nateras da budem protiv uprave?
Odita ponovo rešeta.Sherlock:Sastavi timova:
Partizan:
25 Kralj, 24. Rnic,4 Djordjević, 5 Bajić, 6 Zajić, 13 Lomić, 28 Nadj, 31 Smiljanić, 20 Marinković, 15 Odita, 35 Jovetić.
Klupa: 32 Jahić, 12 Mihajlov, 16 Radosavljević, 17 Markovski, 18 Lazić, 26 Bosančić, 30 Mirosavljević.
Borac Č: 1 Erić, 5 Jašić, 7 Rendulić, 6 Dmitrović, 4 Krsteski, 22 Simić, 16 Djoković, 11 Krnjinac, 8 Nikitović, 10 Milovanović, 9 Tamwanjera.
Klupa: 29 Kovačević, 2 Vuličević, 23 Krasić, 17 Arsenijević, 21 Ristić, 28 Spasojević, 14 Trifunović.
Trener: Radovan Ćurčić
batka_mija:da, da... sad necete... a sledecu cete ici, ponovo... jer ce nasem partizanu trebati pobeda... pitam se po kojoj su osnovi birani ljudi koji predvode bojkot... jel su to oni koji su se ceo zivot tukli sa protivnickim navijacima sirom zemlje Srbije? e, ne ide to tako... tu treba neko pametan, a ne neki majmun koji moze da podigne zastavu 128... i sad ce guca da dodje ovde i da mi kaze da ne idem na jug.... ma ko vas bre yebe sve... vi cete nekom uskracivati pravo da ide na jug? ljudi bre nemaju para... a tamo je najjeftinije... ceo zivot ste ziveli na racun te iste uprave i sad ste se setili da drvite qurac malo...
p.s. ja necu ici zato sto postoje neke granice u meni koje ne zelim da pogazim... a ne zato sto mi tamo neko kaze da ne trebam da idem na utakmicu... e, cobani jedni nepismeni...