Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!
0-1
Odita!!!!!!!!!!!!!!!
67. minut.
0-1
Odita!!!!!!!!!!!!!!!
67. minut.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je da Odita proradi pred Livorno. Pa da ih i mi posle Rendžersa preslišamo.Sherlock:Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!
0-1
Odita!!!!!!!!!!!!!!!
67. minut.

ja sam vodjafreeman05:jel ima ovde neki vatreni grobar koji je u vezi sa vodjama,treba nesto da ga pitam??!!!
FLUID:I od srede i prenosa protiv Srema, jedna novina – komentator prenosa prvenstvenih utakmica na webtv, kada je Partizan domaćin - biće Slobodan Novaković. To je uradjeno na zahtev i molbu mnogobrojnih posetilaca webtv sajta.
Znači, od srede - Sloba ponovo jaše na talasima Partizan webtv!

cena je prava sitnicaFLUID:I od srede i prenosa protiv Srema, jedna novina – komentator prenosa prvenstvenih utakmica na webtv, kada je Partizan domaćin - biće Slobodan Novaković. To je uradjeno na zahtev i molbu mnogobrojnih posetilaca webtv sajta.
Znači, od srede - Sloba ponovo jaše na talasima Partizan webtv!
Cene prenosa su:
- 170 dinara tj. 3 evra (za inostranstvo) za utakmice u okviru Meridian Super Lige
- 300 dinara ili 5 evra (za inostranstvo) za utakmice protiv Livorna i Oksera
ko je ovo pisao?banegad:Partizan je pobedio Srem rezultatom 2:0, posle dominantne partije tokom celog meča. Jovetić je dao gol sredinom prvog poluvremena, a Markovski je presudio pet minuta pre kraja.
posto je?zoranpetrovic84:Skupa karta, majke im ga nabijem...ali bi trebalo da idem
Dobro bi bilo kad bih nabavio kartu za sever pored kaveza.Zivo me interesuje da li ce doci i"Brigate autonome Livonesi"zoranpetrovic84:Skupa karta, majke im ga nabijem...ali bi trebalo da idem
B.A.L.:Dobro bi bilo kad bih nabavio kartu za sever pored kaveza.Zivo me interesuje da li ce doci i"Brigate autonome Livonesi"

Posle ovog tvog komentara stvarno necu smeti da dodjem cak ni do stadiona a kamoli u kavez. :smile:south:bolje bi ti bilo da sedis kuci...jer grobari ce da ih nalupaju,a posto ces ti da budes sa
'crvenima'..vidi sam![]()
nemoj posle da nam se zalis ovde..upozoren si na vreme![]()