FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tokan:
Aу јесте, нисам приметио, моја грешка. Извињавам се, поздрав :)

MA STA BRE NISI PRIMETIO ******************** *************************** ****** ********************* ********** ************* * **************** *************** *************** ************************************* CIG******** ********************* ******************* ********************** **************** O ************************* ********************* ********************* ************************ AJ' SE NADJEMO!??!?!?! ******************* *************** U ******************** ************************* :D

Jesi video smajli pored moje recenice da osvajamo ligu Uefa?
Sve sto sam rekao stoji i sad. Ne moze pobeda protiv nekog rasapd tima da bitno popravi stanje u klubu.Ali to vi najbolje znate jer u Evropi ne mozete da izvucete nereseno,a o pobedi da ne govorim, ali bitno je da mozete da nekako, pitaj boga kako, dobijate ove nase pacere.

A tih dana se baš ovde na forumu pronela vest, i to se baš ne sećam dobro ko je to napisao, kako je Zenga sredio meč sa Romom. A inače i došla je rezervna ekipa Rome. Ali posle utakmice su isti ti ljudi se toliko busali u grudi da su skoro napravili na sebi po jedan pristojan šalter. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
A tih dana se baš ovde na forumu pronela vest, i to se baš ne sećam dobro ko je to napisao, kako je Zenga sredio meč sa Romom. A inače i došla je rezervna ekipa Rome. Ali posle utakmice su isti ti ljudi se toliko busali u grudi da su skoro napravili na sebi po jedan pristojan šalter. :lol: :lol: :lol:

kakva rezervna, :shock:
ekonom igrao levo krilo

pa ovi mishevi vas jos navlace da pricate o proslogodisnjim porazima da bi prikrili svoju ovogodisnju bedu? i vi nasedate? e, braco moja... e, trube moje...
jel gledao neko kako je igrao partizan sinoc, posle ove pauze? jesmo li malo poboljsali igru? video sam da je djordjevic dao gol... ima li nekog vidnog boljitka?

zoranpetrovic84:
MA STA BRE NISI PRIMETIO ******************** *************************** ****** ********************* ********** ************* * **************** *************** *************** ************************************* CIG******** ********************* ******************* ********************** **************** O ************************* ********************* ********************* ************************ AJ' SE NADJEMO!??!?!?! ******************* *************** U ******************** ************************* :D
Немој бијеш, не не не, Илићу и остали браните ме... Мада не признајем ја тебе, шта кажеш на то :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back