FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da organizujemo jednu navijacku grupu koju ce sacinjavati ljudi koji dolaze ovde... grupu koja ce svojim entuzijazmom, nepredvidim potezima i lucidnim idejama, sa dobrim planom da sama po sebi nametne lidersku poziciju u ovom slabo organizovanom bojkotu... ali da se ide do kraja... planirano... organizovano... do kraja... pod vodjstvom batka_mije koji ce ujediniti stotine hiljada grobara... ili moze i neko drugi, ko je castan, posten, hrabar... nije bitno...
ali da se baci ruka... i da to bude to... ko nema nista sad da kaze, neka zauvek ostane nem...
do pobede sa sloganom:
ko izadje ili izda - on je *****!!!

i, sta fali? sta sad ne valja? pa zato sto tako mislite svi, zato i oni lopovi nikada da odu!!! u batka_miji ima snage da povede jos 10 bojkota kakav trenutno vode grobari... ako nema nikoga da krene zamnom, osecacu se kao harison ford u filmu hrabro srce kad su ga ostavili svi drugari... zbog nekih nizih interesa i kukavicluka... e, moji grobari... eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj........... gde ste??!! GDE STE??!!

batka_mija:
i, sta fali? sta sad ne valja? pa zato sto tako mislite svi, zato i oni lopovi nikada da odu!!! u batka_miji ima snage da povede jos 10 bojkota kakav trenutno vode grobari... ako nema nikoga da krene zamnom, osecacu se kao harison ford u filmu hrabro srce kad su ga ostavili svi drugari... zbog nekih nizih interesa i kukavicluka... e, moji grobari... eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj........... gde ste??!! GDE STE??!!
aj pojasni ti u čemu bi se sastojao taj bojkot?
p.s.mel gibson valjda?

a, oni mi skroz lice... da si me pitao za razliku izmedju andjeline dzoli i gven stefani... mislim da se ova druga tako zove... onako golu bi' je odveo kuci i rek'o bi': mama, ovo ti je od danas snajka... da je postujes i nista ne mora da radi...
vec sam napisao na drugoj partizanovoj temi kako bi izgledao taj bojkot... a i vidim da ti ne smes, pa me mrzi da ti objasnjavam sad...
nensi, to je bilo namenjeno onom iznad tebe...
ti smes... i mi te svi volimo... fluid najvise... bas nam je celo jutro razbio glavu pricajuci o tebi... rek'o nam je da mu se jako svidjas... samo neka to bude tajna... nemoj nikome da kazes... jel vazi?

ma samo pokusavam da malo ulepsam ovu surovu i sivu svakodnevnicu grobara... nista licno... salim se... a ko ce da ti organizuje bojkot? evo, mogu ja, ako 'oces... :D
nensi je grobarka...
od ranih dana...
voli samo sebe...
i partizana...
o nensi, nensi...
pevaju svi...
ti si nase zlato...
ne damo te mi... :D
triput ura za nensi... ura ura ura...
znaci, grobari moji, nista od bojkota?

da se plašim nije.zbog mog malog bojkota sam za malo izbačen iz škole...pročitao sam na brzinu tvoje predloge...sve je to lepo,kao što rekoh,ali postoji jedna grupa u bojkotu koja je već poslovala sa z&b tako da teško preko njih...

rek'o je nenad - neki - bjekovic...

Bjeković: Menadžeri zaluđuju klince

Sportski direktor Partizana Nenad Bjeković obratio se novinarima da bi objasnio zbivanja u klubu iz Humske tokom proteklog prelaznog roka.

Bjeković je prelazni rok ocenio kao uspešan, s obzirom na to da je u Partizan došlo deset fudbalera, a otišli su "samo veterani i igrači na koje trener Ješić nije ozbiljno računao".

Najviše pažnje, logično, privukao je transfer Stefana Babovića u OFK Beograd.

„Smatram da to ne zaslužuje toliku pažnju. Rekao sam ranije šta mislim o tome. Ispada da je veći problem što je Babović napustio Partizan, nego to što je Nikola Žigić otišao iz Crvene zvezde. Ako tako mislite, svaka čast“, rekao je Bjeković, optuživši medije da imaju različite standarde u komentarisanju vesti iz Zvezde i Partizana.

Bjeković je zatim novinarima objasnio sa kolikim problemima se klub suočava sa u ophođenju sa mladim igračima. Oni, po direktorovim rečima, nisu shvatili pruženu priliku, pa su prebrzo sagoreli uz savete „prijatelja“.

„Zato sam i govorio da je najbolje vreme da igrač napusti klub posle 23 godine. To je realno najveći problem. Zamislite da Miloš Bosančić zakasni na autobus pri polasku prve pripreme u prvom timu i da naknadno dolazi automobilom. Trebalo je da bude u Sportskom centru u pet časova, a on je sebi dozvolio da zakasni“, rekao je šokirani Bjeković i nastavio.

„Nebojša Marinković je u Novom Sadu video svoje ime na spisku startera i prokomentarisao ’gde baš sad, po ovakvom suncu’“.

Poslednji u nizu problema prestavlja Miralem Sulejmani. Jedan od najvećih talenata ovdašnjeg fudbala, koji je još uvek stipendista Partizana, potpisaće ovog meseca ugovor sa holandskim AZ Alkmarom.

„Zapretio nam je da će uzeti albansko državljanstvo ako ga nateramo da potpiše za Partizan. Posle toga, sve i da postoji zakon koji bi ga na to primorao, mi ne bismo želeli da potpišemo ugovor sanjim. Sve je uradio bez konsultacija sa klubom, uz pomoć svojih savetnika i menadžera“.

Partizanu će pripasti propisano obeštećenje, jer je školovao fudbalera, ali Bjeković kaže da je delovanje menadžera i „savetnika“ ključni problem srpskog fudbala. On se osvrnuo i na turnire u Beogradu i Italiji, koje su kadeti osvojili u izuzetno jakoj konkurenciji u poslednjih deset dana.

„Ranije na tim turnirima nije bilo toliko menadžera i skauta velikih evropskih klubova. Ti ljudi zavrte mozak deci, koja sa 15 godina slušaju priče o avionima i kamionima. Klinci više veruju njima nego Partizanu, a isti problem imaju i drugi klubovi. Deca žele da preskoče nekoliko stepenika preko noći i odmah odu u velike evropske klubove. Svi znate kakve uslove imaju u Partizanu, ali čim dođe neki kvazimenadžer oni se okrenu njemu i zaborave na sve što smo za njih učinili“, zaključio je Bjeković.

Ispada da je veći problem što je Babović napustio Partizan, nego to što je Nikola Žigić otišao iz Crvene zvezde. Ako tako mislite, svaka čast“, rekao je Bjeković, optuživši medije da imaju različite standarde u komentarisanju vesti iz Zvezde i Partizana.

Ovaj Bjekovic je veci retard od Jesica!

clanak iz vecernjih novosti od 05.09.2006...

Srbija je moja zemlja
V. TOMKOVIĆ, 5. septembar 2006

ŠOK za šokom, kako se bliži put u Holandiju. Mladi fudbaler Partizana, Miralem Sulejmani (17), pošto je ostao zatečen sklanjanjem iz prvog tima u Teleotpik, pa zatim izbačen i iz filijale crno-belih, kaže da je frapiran pričom direktora Nenada Bjekovića, da je pretio klubu uzimanjem albanskog državljanstva.
- Žao mi je što moram na ovaj način da reagujem na optužbe iz, i dalje mog, Partizana, koje su duboko pogodile ne samo mene, već i celu porodicu. Nikada nikom nisam pretio, niti izjavio da ću uzeti albansko državljanstvo, jer mi tako nešto nikad nije bilo ni u mislima. Čuo sam da ta priča kruži kroz klub i voleo bih da se suočim sa čovekom koji je lansirao tu laž, da ponovi to pred svima - ogorčen je Miralem Sulejmani.
Mladi fudbaler iznosi i argumente u svoju "odbranu".
- Da sam ikada i razmišljao da uzmem albansko državljanstvo ili da igram za tu reprezentaciju, ne bih se odazvao, recimo, na poziv selektora Živkovića za turnir "Ćele Vilotić". Uvek sam igrao za svoju zemlju, za Srbiju.
Miralem Sulejmani iznosi drugačiju priču od one koja kruži kroz klub iz Humske.
- Suština problema je što mi Partizan nikada ništa nije ponudio, nikakav ugovor, pa nisam imao šta ni da odbijem! Predstavnici kluba iz Holandije bili su vrlo konkretni, tako da je za mene i moju porodicu to rešenje problema sa kojima se sreću građani ove zemlje. Direktor Bjeković to ili ne može ili ne želi da shvati - ističe Sulejmani.

OBRT U NEMAČKOJ
CEO veleobrt u karijeri Miralema Sulejmanija, koji je blistao na pripremama na Tari, nastao je u drugom ciklusu uvežbavanja, u Nemačkoj.
- Tada se na jednom treningu pojavio moj prijatelj iz Holandije, nekadašnji menadžer, koji je došao da mi donese "Umbro" kopačke, jer imam ugovor sa tom firmom. Posle toga, a pod izgovorom da sam nedisciplinovan, sklonjen sam u Teleoptik, a onda sam izbačen i odatle, pa sada treniram sam, dok za desetak dana ne odem u Holandiju - prepričava Sulejmani.

Тужно и јадно је сво ово што се дешава с вољеним нам клубом. Треба видети изјаву Зечевића пре пар дана. Човек је дефинитивно одлучио да буде доживотно у фотељи... Тешко нама, само се надам да не добијемо петарду против Гронингена.

Мора да се мења структура клуба из корена, иначе нема нама сунца још дуго.

Jučerašnja vest kaže:

Fudbaleri Partizana će već od sutra i utakmice sa OFK Beogradom igrati sa novim sponzorom na grudima dresa. Naime, postignut je dogovor između menadžmenta FK Partizan i kompanije Volkswagen tj. generalnog uvoznika za Volkswagen u Srbiji, Porsche SCG i prodajno-servisnog centra Porsche Beograd-Ada.

I još:

Vrednost ugovora je 1.000.000,00 evra, a ugovor je potpisan na period od 3 godine.
Volkswagen stiče status generalnog sponzora ali i partnera FK Partizan u komercijalnom projektu. Takođe igrači i članovi uprave Kluba će u budućnosti voziti automobile iz asortimana Volkswagen.

482_11.jpg

482_12.jpg

Ima se, može se. Nekima ima da skoči prosek plate. :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back