FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa i ja sam korektan.Sta sam rekao osim istine.Sada je grobarski mafijaski lobi slabiji nego 90-ih,kada su kao carevali fudbalskim prvenstvom (izuzev one godine kada je Arkan sa svojim Obilicem cuvenim klubom morao da bude sampion). Tako da su trenutno mafija u Partizanu i ona u Zvezdi podjednake jacine.Mozda je cak grobarska za nijansu slabija jer Zeta i njeno rukovodstvo vise nisu u nasem fudbalu(ali to je pitanje).
Navijam za zvezdu,ali moram priznati ne onim zarom kao do raspada SFRJ.Ovo sada se vise moze nazvati kao da sam neki simpatizer a ne navijac.Osnovni razlog je upravo taj sto fudbal u nasoj zemlji nema nikakve veze sa regularnoscu.Fudbal u nasoj zemlji ti nije nista drugo sem steciste kriminalaca.
Zato mi je zao sto nije uspeo grobarski bojkot uprave partizana.To je mogla da bude prekretnica u oslobadjanju naseg fudbala od mafije.

Danas Partizan igra protiv poljskog prvoligaša Groclina u Bad Verishofenu, u 16 časova.

I Nenad Marinković zbog lakše povrede nije otputovao u Nemačku. Vukelja je teže povređen i najverovatnije će na operacioni sto.

Sve izvesniji odlazak Marka Lomića, Srđana Radonjića i Pjera Boje. Najverovatnije ostaju Albert Nađ i Nenad Đorđević, što je izuzetno važno.

S.Ilic:
Bjekovic je izjavio da Partizan odustaje od dovodjenja Gaja :sad:
I ja sam to pročitao. Promenila se uprava Samsunspora i natežu se nešto oko para (a oko čega bi?). Priča se da ga navodno sad hoće i Zvezda. Baš bih voleo da znam kako igra taj Senegalac. Sve sam nešto sumnjičav kada pomislim da je njegov klub ispao iz turske prve lige, a da je odbrana (u kojoj je štoper i Gaj) tog kluba na 34 utakmice primila 69 gola(?). Mislim da ima mnogo boljih igrača za ista pare i u našoj ligi. Uostalom, više imam poverenja u novopridošle odbrambene Mihajova, Lazarevića i Radosavljevića. Uz Saveljića, Đorđevića Rnića i Ćirkovića poslednja linija odbrane je po meni popunjena. Mada ako bi neki ekstra igrač došao naravno da bi bilo mesta. Ali na novog Tariba ćemo malo da popričekamo. :-D

PARTIZAN – GROCLIN 0:1 (0:1)

PARTIZAN: Pantić, Ćirković, Djordjević, Bajić, Radosavljević, Nadj, Smiljanić, Odita, Marinković, Boja, Radonjić.
Igrali su još: Kralj, Rnić, Saveljić, Lazarević, Lomić, Tomić, Zajić, Sulejmani, Lazić, Stojkov, Markovski

Opet stara, prošlogodišnja boljka. Promašaji i promašaji. Prvo poluvreme slabo, drugo bolje ali bez rezultata. Groclin nije imao ozbiljniju šansu u drugom poluvremenu, ali napad Partizana još neuigran i previše kombinovan.

Primetio sam nešto što mi deluje previše nerealno da mnogi sad očekuju kad je prelazni rok da naši klubovi, pa tako i Partizan, dovedu neko ekstra pojačanje koje će da reši sve probleme u igri. Kao da se zaboravlja odakle su sve igrači dovođeni dok je još bila stara Juga, iz kojekakvih vukoyebina. Problem je što je fudbal u svetu mnogo napredovao i mnogo se veće pare okreću pa nam ova pojačanja deluju kao slaba. Nekadašnji fudbaleri bi se pogubili u ovom današnjem fudbalu. Koliko se samo sada polaže na fizičkoj spremnosti igrača. Mnogi su bili zvezde tada, a ubeđen sam da bi sada mnogi od njih bili prosečni klupski igrači. A promenjena su pravila i u fudbalu, npr. vraćanje lopte golmanu nogom, pa je lako bilo nekadašnjim štoprima da budu dobri štoperi kad celu utakmicu kad zagusti a oni pravo loptu golmanu u ruke i nema da ih boli glava. Baš bih voleo sad da vidim kako bi se snašli neki od tih igrača.

Sve ovo sam napisao da bih stigao do zaključka da je mnogo nerealno omalovažavati današnja pojačanja u meri u kojoj se to radi. Uveren sam da ovi igrači ništa nisu lošiji od onih pre samo što je fudbal u svetu odmakao više nego što smo svi mi to svesni.

Pa sve bi to moglo da se uradi , da to neki ljudi zaista zele ...
Otkad je poceo bojkot cujem rijeci podrske sa svih strana ,na netu citam po desetinama foruma, kako je bilo vise vrijeme da se dignemo protiv lopova....
I onda, kad se fino objavi da ce se odrzati protestni skup dodje oko 2000-3000 ljudi ,i taj broj na kasnijim okupljanjima opada....
Cijenim da u Srbiji bar 3 miliona navija za Partizan , da od toga oduzmes sve dede,babe,narkomane,klosare,ludake i druge ljude nesposobne da se ukljuce u bilo sta,opet realno ostaje solidna masa ljudi sposobnih za protestnu setnju.
A mnogima su preko neta,puna usta losih rijeci za upravu ,ali kad treba da se pomjeri dupe nigdje nikoga.Tu su najveci ''krivci'' ljudi iz Bg-a kojima je dolazak do stadiona 5 bus stanica... Pa majku mu ,ako mogu ja 500 km da predjem da odem na protest ,moze li drugi 10,20,50 pa i 100???
Kod Srba je poceo da vlada sindrom boli me kita za sve ... Uh, iznervirah se bezveze,kao da je kome stalo...

v.v.ilic:
Slabo cijenis a jos slabije procenjujes :lol: Kako moze da ima 3 miliona kad je nas "cigana" (citaj Delija) 20 (citaj miliona)! :wink:

Pa ti si moj idol...
Idi igraj se, posto nemas nista pametno da kazes ;)

Pa i ja imam solidno do bg, a znam da od setnmje nema nista (nisu uspevale setnje ni 2000 ili pre), dok ih fizicki ne isteraju,e onda........

Prvo treba doci ,druze...Sa konkretnom masom ljudi setnja moze da predje u nesto drugo... Jer ti stvarno mislis da bi bilo pametno objaviti 'dodjite da ih lincujemo'' umjesto poziva na protest, u medijima,pa da te onda tamo sacekaju svi moguci uniformisani degeni ... Eh...

mislim da gresite,cigana po zadnjem popisu nema vise od 100.000 u srbiji,e sad ako uzmete rumuniju,indiju....ali opet je puno to o milionima
budite realni ,pogotovo onaj stranac ceh,malo preteruje
ps.ipak mi je simpatican i voli da zna sve o partizanu,pa bi predlozio da ga nekako ubacimo u nasu upravu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back