- Poruka
- 1.227
Pa i ja sam korektan.Sta sam rekao osim istine.Sada je grobarski mafijaski lobi slabiji nego 90-ih,kada su kao carevali fudbalskim prvenstvom (izuzev one godine kada je Arkan sa svojim Obilicem cuvenim klubom morao da bude sampion). Tako da su trenutno mafija u Partizanu i ona u Zvezdi podjednake jacine.Mozda je cak grobarska za nijansu slabija jer Zeta i njeno rukovodstvo vise nisu u nasem fudbalu(ali to je pitanje).
Navijam za zvezdu,ali moram priznati ne onim zarom kao do raspada SFRJ.Ovo sada se vise moze nazvati kao da sam neki simpatizer a ne navijac.Osnovni razlog je upravo taj sto fudbal u nasoj zemlji nema nikakve veze sa regularnoscu.Fudbal u nasoj zemlji ti nije nista drugo sem steciste kriminalaca.
Zato mi je zao sto nije uspeo grobarski bojkot uprave partizana.To je mogla da bude prekretnica u oslobadjanju naseg fudbala od mafije.
Navijam za zvezdu,ali moram priznati ne onim zarom kao do raspada SFRJ.Ovo sada se vise moze nazvati kao da sam neki simpatizer a ne navijac.Osnovni razlog je upravo taj sto fudbal u nasoj zemlji nema nikakve veze sa regularnoscu.Fudbal u nasoj zemlji ti nije nista drugo sem steciste kriminalaca.
Zato mi je zao sto nije uspeo grobarski bojkot uprave partizana.To je mogla da bude prekretnica u oslobadjanju naseg fudbala od mafije.

sad ćemo da orobimo juve.
ops: