FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice stadiona ... Imam Partizanov vesnik iz ''86 gdje se govori o izgradnji novog stadiona u naredne 2 god,imam novine iz ''96 gdje se govori o istom , sad u 2006 citam o novom stadionu , jedva cekam kako ce izgledati novi plod njihove maste 2016 god...

Ovaj Stojkov se cini kao solidan igrac,mada sve mi je to slabo....Ljudi se pale kad cuju da je bio u trening kampu Milana ... Partizan nije doveo jos uvijek pravo pojacanje , mada ne ocekujem nista lijepo od bande ... :twisted:

Osmo pojačanje Partizana - Markoski

Samo jedan dan po angažovanju makedonskog napadača Ace Stojkova, fudbaleri Partizana dobiće i osmo pojačanje.

U pitanju je jdan od najboljih igrača Zemuna Marko Markoski.

On će u prostorijama fudbalskog saveza Beograda potpisati ugovor sa crno-belima i onda nastaviti put Nemačke gde će Partizan odraditi glavni deo priprema.Markoski je prošle sezone zasijao u Zemunu, a fudbalsku karijeru počeo je u Makedoniji igrajući za ekipe Rabotničkog i Balkana.

Podsetimo, ovog leta Partizan je izmedju ostalih doveo:

Mihajlova, Lazarevića, Radosavljevića, Zajića,Vukelju, Stojkova i Markovskog.

Spisak se tu ne završava, jer prema poslednjim informacijama uprava Partizana postigla je dogovor sa Senegalcem Gajem koji bi se pripremama priključio u Nemačkoj, jer ostaje da se crno-beli dogovore sa turskim Samsunsporom za koje je Gaj igrao prošle sezone.

Evo da se nadovežem na Draganov post i lepu vest za Grobare! :)

Profesionalni ugovor na 4 godine sa Partizanom potpisao je u prostorijama FSB, dosadašnji igrač Zemuna Marko Markovski (26.5.1986. 190 cm, 88 kg), koji igra na mestu centralnog špic igrača. U dosadašnjoj karijeri odigrao je 40 utakmica za ekipu Zemuna, i postigao 13 golova. Za omladinsku reprezentaciju u generaciji Marinkovića, Smiljanića i Veselinovića odigrao je 15 utakmica. U prošlom prvenstvu za Zemun je postigao 8 golova.

A evo i njega lično. :-D

Najveće pojačanje Partizana u prelaznom roku napadač Ljubiša Vukelja neće putovati sa ekipom u Nemačku na drugi deo priprema zbog teže povrede stopala. Bivši fudbaler Vojvodine doživeo je naprsnuće metatarzalne kosti stopala na Tari i predstoji mu oporavak i lečenje u Beogradu.

... I tako je pocela sezona , sa novom napadackom taktikom ...

Pošto je Vukelja povređen, a Radonjić bude otišao napad u slučaju taktike 4-3-3 bi izgledao ovako: Stojkov-Odita-Markovski. Dok se Vukelja ne oporavi tu će biti za svaki slučaj braća Marinković i Grubješić. Samo da se uklope ovi novopridošli, trebalo bi da ne bude toliko rđavo.

torrente_bg:
Pa ista ce biti kao i sezona 2005/06.
Ili u prevodu-pusangija.
Crkao vam Mirko Marjanovic a i neki drugi kriminalci nisu bas u "formi" trenutno tako da braca krimosi Zecevic i Bjekovic slabo toga ce moci da nameste ove sezone,
Dobro je kad postoje poštanjačine na drugoj strani da ima bar neko da svoje neuspehe pradva preko nebuloznih izjava kao što je ova. Samo vi nemojte o nameštanjima i smeštanjima već smo dostao o tome razglabali ali tebe nije bilo da i ti pročitaš neku istinu. Ti gde se god pojaviš prosto imaš neku maniju kako Partizan namešta u svim mogućim sportovima. Do skoro si se pokazivao na košarci, a sad bi malo i ovde. Daj bre momak spusti loptu. Čim Zvezda ne uspe da uradi nešto odmah ispadne da Partizan namešta. Je l' si ti svestan koliko to više postaje smešno? Liči na uspešnu cirkusku tačku. Pričaju da "mali ljudi žive u radiju", a ja bih rekao da žive još negde. Evo, na primer, neko od tvojih poštenjačina se pominje u članku novine DANAS, a u članku se radi o Mladenu Lazareviću, novom pojačanju Partizana.

Čelnicima Zvezde teško je pao vaš "prebeg" u zadnji čas. Niste, kažu, održali datu reč?
- Smešne su te izjave direktora Stojanovića. Nisam im dao obećanje da ću potpisati za Zvezdu, ni pisano, ni usmeno. Slobodan sam čovek, imam pravo izbora. Otišao sam tamo gde sam mislio da će mi biti bolje. Oduvek navijam za Partizan, a njegovom direktoru Bjekoviću trebalo je samo dva minuta da pristane na moje uslove. A o moralnosti Zvezdinih čelnika dovoljno govori činjenica da još uvek ne žele da mi vrate pasoš, koji je kod njih. Moram da izvadim duplikat da bih išao u Bad Varishofen, na ostatak priprema sa Partizanom - otkriva mladi defanzivac.

NO COMMENT!!! :!: Zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back