FK PARTIZAN sezona 2006/07

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas tako.

A zanimljivo mi sto i Djukic kaze ono, zbog cega smo ismevali Rebera, da je postigao uspeh sto je sa ovakvim timom drugi. Mada nismo drugi jos uvek, al ajde. Voleo bih da ne budemo drugi, i voleo bih da smo izvisili za UEFA kup, cisto da vidim koje ce opravdanje da nadju. Pa da ispadnemo u drugu ligu oni bi rekli, nista strasno, i Juventus i Celzi, su igrali u drugoj ligi.

Golman Partizana Nemanja Jovšić izjavio je da nije napravio "slučaj" odbijanjem da sedi na klupi u prvenstvenom meču crno-belih protiv Bežanije, kao i da nesporazum sa trenerom Djukićem nije " od juče":

"Zamolio sam Đukića da mi objasni zašto opet ne dobijam šansu i ne branim. Zašto me je posle utakmice protiv Smedereva (2:1) izostavio za meč protiv Zemuna? Da li me možda krivi za evro-gol Mudrinića?

Prve reči Đukića su bile:

- Na tebe ne računam, a od kluba sam tražio da mi dovedu dva iskusna golmana.

"Pošto sam dobio takav odgovor, pitao sam trenera, ako već ne računa uopšte na mene, zašto fizički da sedim na klupi, a "glavom" da tražim drugi klub. Usledila su objašnjenja kako se odlučio da gol brani Asprogenis. Stidljivo je procedio da je možda i pogrešio, ali on odlučuje.Tako se privremeno završio naš razgovor. Posle desetak minuta, Đukić me je pozvao u svoju svlačionicu i pitao da li sam na klupi ili nisam. Rekao sam:

"Nisam".

Odmahnuo je rukom i naredio:

- Više ne možeš da treniraš sa ekipom.

"Zabranio mi je. Mirno sam prihvatio odluku i izašao. Sad govori neistinu kako me uputio direktoru, pa predsedniku, pa nekom sekretaru. Nije tačno. Nije pošten!

Sad pitam i Partizan i Đukića:

"Zašto ne dobijam šansu? Jer zato što sam 15 godina veran crno-belima, jer zato što sam dete kluba, jer zato što sam iz Beograda, a već preko 20 godina nijedan golman ponikao u Partizanu nije mogao da se domogne mesta prvog čuvara gola u timu. Na kraju, pitam Vas i zašto ste po svaku cenu želeli da baš ja sedim na klupi? Jer Vas to savest pekla, ili ima nešto drugo? Mislim da je pre ovo drugo" rekao je Jovšić za "Sport"..
Pazi ga sad i ovaj diže patku. :shock: :evil:
Svako svoju pesmu peva. A kažu za Jovšića da mu je ćale faca u Sportu. :-x
Definitivno će uticaji sa strane dokusuriti i ovo malo svesnosti situacije što je ostala.
Ma kako da ne, Đukić je kriv što Jovšić prima gol kroz uši. :evil:
A obratite pažnju na pismenost dotičnog gde umesto JE L' kaže JER. :shock: :roll:

south:
uzas :evil:

ovo sto sam cuo u petak
danas objavio pres :evil:

znaci...zaboravi :twisted:
A evo i tog teksta
13.05.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
SMENJUJU BJEKU I ZEKU!
UO Partizana na sutrašnjoj sednici tražiće Bjekovićevu ostavku, a ako odbije, smeniće ga! Zečeviću rečeno da se sam povuče "u skorije vreme"!

Nenad Bjeković od sutra više neće biti sportski direktor Partizana! Potpredsednik kluba iz Humske Dragan Vignjević ekskluzivno za Press izjavio je da će na sutrašnjoj sednici Upravnog odbora od Bjekovića biti zatraženo da se povuče sa funkcije! Istovremeno, generalnom sekretaru Žarku Zečeviću biće predočeno da se i od njega očekuje da "u skorije vreme" napusti klub!

- Upravni odbor će u utorak zatražiti od Bjekovića da se mirno povuče. Ukoliko on to odbije, glasaćemo o njegovoj smeni i verujem da ćemo imati jedinstven stav o tome. Ova uprava je od januara, kada je preuzela klub, svima dala dovoljno vremena da dokažu da mogu da rade u Partizanu. Mislim da je posle ovakvih rezultata krajnje vreme za promene - rekao je Vignjević.

Jedan od vodećih ljudi kluba iz Humske napomenuo je da rastanak sa Bjekovićem ni u kom slučaju neće biti izveden na neki nepristojan način.

- Bjekoviću ćemo reći da nismo zadovoljni rezultatima i da očekujemo od njega da shvati da su promene u interesu Partizana. Mi želimo da se s njim prijateljski rastanemo - istakao je Vignjević.

Upravni odbor će, prema Vignjevićevim rečima, sutra raspravljati i o drugim kadrovskim promenama. Moguće je da će biti reči i o generalnom sekretaru Žarku Zečeviću, kome će biti rečeno da razmisli o odlasku.

- Funkcija generalnog sekretara jeste izuzetno značajna, ali želim da napomenem da funkciju ne bi trebalo poistovećivati sa ličnošću. Što se Zečevićevog odlaska tiče, koliko ja znam, on oseća zasićenje, a da li će se u utorak raspravljati o njemu, zavisi od toka sednice. U svakom slučaju, neće biti obračunavanja - rekao je Vignjević.

Odlazak Bjekovića i Zečevića bio je glavni zahtev navijača Partizana, koji već više od godinu dana protestuju i bojkotuju mečeve svog tima. Ipak, Vignjević tvrdi da to nije uticalo na odluku da se od Bjekovića i Zečevića zatraži da se povuku.

- Partizan mora da vrati svoj "jug", ali i druge navijače, i da im omogući da se osećaju bezbedno na stadionu. Mi želimo da sa našim najvernijim pristalicama razvijemo otvoren odnos. Ipak, ovo nije rezultat njihovog protesta - rekao je Vignjević.

Petrić umesto Zeke, Tomić umesto Bjeke?

Gordan Petrić je najozbiljniji kandidat za naslednika Žarka Zečevića na funkciji generalnog sekretara kluba! On će verovatno već na sutrašnjoj sednici UO biti predložen za Zečevićevog zamenika sa tendencijom da preuzme tu funkciju kada se on povuče. Što se tiče Bjekovićevog naslednika, za tu funkciju će biti predložen Ivan Tomić, ali je pitanje da li će kao "novi u poslu" on od samog starta obavljati taj posao samostalno.

Milija Babović se vraća u Partizan

Bogati biznismen Milija Babović, koji je posle sukoba sa Nenadom Bjekovićem, prestao sa ulaganjem u Partizan, uskoro će se vratiti u klub iz Humske. Prema Vignjevićevim rečima, pored Babovića, u klub će stići još niz novih sponzora. Time bi trebalo da budu rešeni i finansijski problemi kluba.

- Mene iskreno raduje povratak gospodina Babovića. Moram da istaknem da Partizan ima veliki broj sponzora koji mu kucaju na vrata. U ovo vreme tranzicije, ni Partizan nije mogao da ostane imun na finansijske probleme. Ipak, siguran sam da će to vrlo brzo biti prevaziđeno - rekao je Vignjević.
M. STANIĆ

FLUID:
Gordan Petrić je bio kralj odbrane. Igrao je štopera. Kako bi nam samo trebao jedan takav. :|
Inače, Petrić je bio pouzdan igrač i u reprezentaciji.
Čudi me da nisi čuo za Petrića.

hvala na obavestenju
mlad sam ja a njega niko nije spomenuo u medijima 15 god

ali sve ce ovo biti dzabe ako ode Marinkovic

citao sam na partizan.net nesto o opijanju nasih fudbalera
kao ponapijali se na splavovima kod Jugoslavije ovaj s mog avatara i Lomic i jos se zajebavaju kao Lola je kriv sto smo drugi itd.
samo ne znam kako da se uclanim tamo, neka slozena procedura

******, nemaju svi klubovi finansijere mafijaše, poput peconija i miškovića... pa ne mogu da preplaćuju izvikana crnogorska drva, bugarske balvane i prosečne igrače iz prosečnih klubova meridijan superlige.

uzgred, jedva čekam da vidim zvezdin pohod ka ligi šampiona. cenim da će biti tragikomičan, kao i svih ovih godina.

o, nemoj, zivota ti... opet ce krenuti da pricaju o bariju i cuvenoj '89 godini... i posle ce se buniti i pricati kako oni nikada ne dolaze i ne seru na temi o Partizanu...
citam vesti u novinama... i, iskreno, poptuno oprecne informacije... jednom izgleda kao da ce ga sigurno smeniti, a drugi clanak kaze kako to bas nece ici tako lako... strah me samo da se ne ponove sve ove godine kad se isto dizala prasina, a onda nastavili sve po starom...

Svanuo je divan dan, divan dan,.. :D
Bjeković podneo ostavku

9549706774648c18971297041365932_big.jpg

Kako B92 saznaje, dugogodišnji direktor Partizana Nenad Bjeković podneo je ostavku na tu funkciju na samom početku sastanka upravnog odbora, ne čekajući da se takva odluka, eventualno, izglasa. Raspoloženje na sednici je bilo takvo da je bilo jasno da će Bjeković biti smenjen ukoliko sâm ne bude podneo ostavku.

Sednica UO je u toku i nije poznato o čemu se raspravlja.

Nezvanično se saznaje da novi direktor kluba neće biti imenovan do prelaznog roka, nego će se poslovima oko dovođenja igrača baviti trener Miroslav Đukić.

Nenad Bjeković je bio igrač Partizana u periodu od 1969. do 1976. godine i na 381 utakmici postigao je 192 gola.

Bjeković je bio prvi trener Partizana od 1984. do 1987. i tada je osvojio dve titule prvaka Jugoslavije, a na funkciji sportskog direktora Partizana je bio od 1990. godine.
A sad Zeka... :D

Daj da se napokon otarasimo ove bande. :roll:

P.S.
Gore na slici Bjeković ga duva. :lol:

tja, dok ne oteraju i drugog smrada, neće biti nikakvog realnog pomaka...
smešno je da djukić bude i tim menadžer, pošto su za njega pojačanja lazetić i, izgleda, mrdja...
i još ostaje da vidimo koliko će igrača popović prodati u narednom prelazom roku, pa ćemo imati neku realnu sliku.

dakle: odlazak zečevića + ozbiljna pojačanja + zadržavanje najboljih igrača + kvalitetan tim menadžer. onda možemo da pričamo o nekom napretku...

Kako B92 saznaje, dugogodišnji direktor Partizana Nenad Bjeković podneo je ostavku na tu funkciju na samom početku sednice Upravnog Odbora, ne čekajući da se takva odluka, eventualno, izglasa. Raspoloženje na sednici je bilo takvo da je bilo jasno da će Bjeković biti smenjen ukoliko sâm ne bude podneo ostavku.

Na samom početku sednice UO Nenad Bejković je podneo ostavku na mesto sportskog direktora.

Tema sednice su bila kadrovska pitanja i donesene su konretne odluke.

Prva odluka je da se prihvata odluka Nenada Bjekovića da se povuče sa funkcije sportskog direktora.

Predsednik Partizana Nenad Popović je izjavio kako je to „Gest koji pokazuje sportsku i ljudsku veličinu Bjekovića i pokazao je koliko je on privržen Partizanu i koliko je spreman da uradi bilo šta što je u interesu kluba“.

Popović je podsetio da je za 17 godina, koliko je Bjeković bio na funkciji sportskog direktora, Partizan osvojio veliki broj trofeja i da je to najbolja potvrda za to kako je Bjeković radio svoj posao.

Druga odluka je da će od 26. maja, kada se igra poslednje kolo Meridijan Superlige, Bjeković ostati u klubu kao „savetnik predsednika za sportska pitanja“ i tako će „njegovo znanje i iskustvo moći da budu od koristi klubu“.

Treća odluka je da se na funkciju zamenika direktora kluba postavi sadašnji prvotimac Partizana Ivan Tomić i ta odluka je doneta jednoglasno. Popović i ostatak UO se nadaju da će Tomić, "koji ima sve potrebne kvalitete, sazreti u ličnost spremnu da preuzme funkciju direktora kluba".

Četvrta odluka je da se Gordan Petrić, nekadašnji prvotimac Partizana i reprezentativac, imenuje za zamenika generalnog sekretara i da se i na taj način klub organizaciono ojačava.

Nenad Popović je najavio i ’petogodišnji plan’ koji će biti objavljen za 10ak dana, kada će biti jasno kakvi su planovi i ambicije Partizana.

Na pitanje da li je bilo govora o statusu Žarka Zečevića, Popović je odgovorio:

„Ne, on ima apsolutno poverenje Upravnog Odobra i smatram ga za jednog od pet najsposobnijih menadžera u Srbiji i pri tome mislim na sve oblasti. On je čovek koji bi mogao da upravlja bilo kojom firmom u Srbiji“.

Na pitanje o prelaznom roku i ’kadrovskim promenama u ekipi’, predloženo je da se time bave Tomić i Đukić uz pomoć Bjekovića, pa se samim tim pitanje poverenja Đukiću ne postavlja, računa se na njega.

U narednih nedelju dana, do ’petogodišnjeg plana’, sve strukture kluba radiće vrlo intenzivno pre ulaska u leto i osveživanja tima pred sledeću sezonu.

Nenad Bjeković je sa sednice UO izašao sa ostalim članovima i na novinarsko pitanje da li ima nešto da kaže, kratko je odgovorio „Ne sada“ i otišao. Nenad Bjeković je bio igrač Partizana u periodu od 1969. do 1976. godine i na 381 utakmici postigao je 192 gola.

Bjeković je bio prvi trener Partizana od 1984. do 1987. i tada je osvojio dve titule prvaka Jugoslavije, a na funkciji sportskog direktora Partizana je bio od 1990. godine.

kakvo mazanje očiju :roll:

je l nekome još uvek nije jasno da je popović u dilu sa zečevićem i bjekovićem?

Ostaviti najbolje mlade igrače po svaku cenu, i to sledeće: Nebojša Marinković, Milan Smiljanić, Stevan Jovetić, Antonio Rukavina, Nikola Gulan, Borko Veselinović (vraća se), Miloš Bosančić, Nenad Adamović, Nemanja Rnić (pod uslovom da promeni ponašanje i da ne igra štopera),.. možda vratiti i Stefana Babovića...
Zadržati još nekoliko iskusnijih igrača bar još jednu sezonu, npr. Oditu i Nađa. Ostaviti i Đorđa Lazića.
OBAVEZNO dovesti 2 iskusna štopera, normalnog levog beka, jer je Obradović još mlad, i nekog normalnog golmana jer Kralj je već na zalasku karijere i često je povređen. Pri tom dovesti još neke iskusne igrače na sredini terena pored Nađa.
Primetno je da otkad je otišao Nenad Đorđević odbrana se raspala.

Mada nešto nisam siguran da će sve biti ovako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back