Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

"Procvetala bela lala,j*bo Žare Parangala"
Само га офарбај у црвено-беле циганско-кумунистичке боје, и напред напиши АВ да знамо коме стварно припада.
Ја сам већ писао да волим да "дам шансу" (као да се и ја питамШта да коментаришемо када је анонимус као и овај предходни.Једина добра ствар је што је ову децу он тренирао у омладиницима, освојио титулу и играо осмину финала Лиге шампиона за омладинце.Чекам да видим састав и тактику на првој утакмици па тек тада.
) сваком ко је у Партизану,али овај ме је разочарао одмах.Шта је то изјавио.Ја сам већ писао да волим да "дам шансу" (као да се и ја питам) сваком ко је у Партизану,али овај ме је разочарао одмах.
Не само због резултата,већ због изјаве на крају утакмице ,на арени...Ту се доста покаже ко је какав човек...
A neka ih sta ima veze, cim neko ima ovoliko vremena da pise i kaci onako dugacke postove sa ilustracijama valjda ti je jasno da je to tip kasne tridesete, rane cetrdesete neozenjen i zivi sa svojim roditeljima ..po zanimaju obezbedjenje u supermarketu , hobi mu je vareni navijacСамо га офарбај у црвено-беле циганско-кумунистичке боје, и напред напиши АВ да знамо коме стварно припада.
Такође модерација да побрише ове предходне циганске сплачине које не припадају теми или нека их пребаце на тему о њиховом свињцу па нека се ваљају тамо.

Ако ишта имају пред собом то је довољно времена.
Док искукају милин и по евра од државе да плате Асана (јбт невероватно још ниосу)
па мЕлЕон за Натха којем су дужни толико...
па опет УЕФА мониторинг
Не знам видећемо...јесте Мијатовић најавио жртвовање сезоне на неки начин
са довођењем анонимуса умест5о анонимуса
па да сачекамо јуни и видимо колико је сати...
Не може преко ноћи.Прошло је око годину дана од када је ова управа ту, односно једва пола године од кад су званично на челу клуба. Не знам какве промене су људи очекивали за овако кратко време, као да не знамо какав циркус је оставила претходна управа. Клуб је још у фази пеглања њихових брљотина и тек тамо од наредног лета може да се прича о неком искораку. Ми хоћемо све и одмах само не знам одакле