ФК Партизан 2025-26

Ima tu još materijala
211779_anabrnabic-dres_f.jpg
557661_printscreen-instagram_ff.jpg
413867548_697599889190414_5247052373218420522_n.jpg
48089036_1767688866674109_524155742924570624_n.jpg

Шта да коментаришемо када је анонимус као и овај предходни.Једина добра ствар је што је ову децу он тренирао у омладиницима, освојио титулу и играо осмину финала Лиге шампиона за омладинце.Чекам да видим састав и тактику на првој утакмици па тек тада.

Само га офарбај у црвено-беле циганско-кумунистичке боје, и напред напиши АВ да знамо коме стварно припада.

Такође модерација да побрише ове предходне циганске сплачине које не припадају теми или нека их пребаце на тему о њиховом свињцу па нека се ваљају тамо.

Шта да коментаришемо када је анонимус као и овај предходни.Једина добра ствар је што је ову децу он тренирао у омладиницима, освојио титулу и играо осмину финала Лиге шампиона за омладинце.Чекам да видим састав и тактику на првој утакмици па тек тада.
Ја сам већ писао да волим да "дам шансу" (као да се и ја питам :lol:) сваком ко је у Партизану,али овај ме је разочарао одмах.
Не само због резултата,већ због изјаве на крају утакмице ,на арени...Ту се доста покаже ко је какав човек...

Ја сам већ писао да волим да "дам шансу" (као да се и ја питам :lol:) сваком ко је у Партизану,али овај ме је разочарао одмах.
Не само због резултата,већ због изјаве на крају утакмице ,на арени...Ту се доста покаже ко је какав човек...
Шта је то изјавио.

Не цитирам ...али нешто као: ови су уиграни,играју заједно много година...а ми смо тек почели,немамо аутоматизам,
млади смо...ја ценим кад човек каже ја сам крив ! Чак и кад не мисли тако,али ето штити своје младе играче...
А кад смо већ код играча ,ови јесу млади али су стварно катастрофа у одбрани ,у ствари голман и није млад,али ни поуздан.Осим Рогановића,мада и он као да пада полако.

Ако ишта имају пред собом то је довољно времена.
Док искукају милин и по евра од државе да плате Асана (јбт невероватно још ниосу)
па мЕлЕон за Натха којем су дужни толико...
па опет УЕФА мониторинг
Не знам видећемо...јесте Мијатовић најавио жртвовање сезоне на неки начин
са довођењем анонимуса умест5о анонимуса
па да сачекамо јуни и видимо колико је сати...

Back