Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobeda nad Slovackom i jedan bod, bilo Kelnu ili Nici, miran je san za prolaz, ali polako
Не бих се сложио. Мислим да су више среће ипак имали они. Чешће је у ваздуху висио гол иза њиховог голмана. Мислим да није поштено према момцима да им труд поништимо правдајући победу неком срећом. Синоћ сам прочитао извештај, чини ми се ма Моцарту, а новинар навалио срећа, па срећа, па срећа... А ми имали боље шансе. Притом, бићу поштен, поучен претходним искуством, ја сам се плашио да ћемо на крају примити не један, него два гола.Imali smo srece dosta. Mnogo vise nego pameti. Das onakav gol glavom, a Andrade promasi zicer da zavrsi utakmicu.Oni su se napromasivali zestoko, mada su imali i jednu precku. Popovic je bio nestabilan na momente, tako da je visilo da je gol u vazduhu. Puka sreca pa ga nismo primili, ali i mora se priznati da su konacno neka jaja pokazali, i da su zato nagradjeni pobedom, u ovim okolnostima haosa u klubu, neprocenjivom. Tradicionalno igramo dobro u gostima, dok bodove u Evropi i poraze uglavnom prosipamo kod kuce. Pobeda nad Slovackom i jedan bod, bilo Kelnu ili Nici, miran je san za prolaz, ali polako. Ovaj Partizan je pokazao da moze da pobedi Keln i da ga izbaci Radnicki iz Mitrovice. Poruku koju ovaj Partizan salje je: "ne lozite se previse, s mi sta napravimo".
Три пута. Не заборави да је бранио и Менигу један на један. Плус Андрадеу, који га је, како си већ рекао, погодио...То што је Келн имао већи посед лопте је чиста варка јер то им ништа није помогло. Голман је спасао Келн убедљивијег пораза. Невероватно шта је човек два пута скинуо, Урошевићу и Павловићу. Страшни рефлекси. Ону Андрадеову шансу не рачунам, човек је пуцао право у њега са 5 метара..... . Имали су они две добре шансе али Поповић је само једном морао да вади лопту из гола и то после одбитка, не њиховог шута. Страшно смо их затворили.
Павловић озбиљан техничар, човек баш зна са лоптом. Коначно писмен домаћи шпиц, а не лопата.
Менигов шут би одбранио и ја, шутнуо је баш млако, класичан балон. Оне одбране Урошевићу и Павловићу су фасцинанте пре свега Урошевићу......онакав рефлекс иако је Чаки шутнуо из све снаге са 5-6 метара.....озбиљан голман.Три пута. Не заборави да је бранио и Менигу један на један. Плус Андрадеу, који га је, како си већ рекао, погодио...
Oni su imali golmana, ako mene pitasНе бих се сложио. Мислим да су више среће ипак имали они. Чешће је у ваздуху висио гол иза њиховог голмана. Мислим да није поштено према момцима да им труд поништимо правдајући победу неком срећом. Синоћ сам прочитао извештај, чини ми се ма Моцарту, а новинар навалио срећа, па срећа, па срећа... А ми имали боље шансе. Притом, бићу поштен, поучен претходним искуством, ја сам се плашио да ћемо на крају примити не један, него два гола.
Него, лепо је победити бундеслигаша, још да добијемо и Ницу, па не морамо ни проћи даље...
Bod izboriti po svaku cijenu!!!!!Oni su imali golmana, ako mene pitasI to je sve. Da sam nam zavukerili onda kada su pogodili prevku, dali bi nam jos 3 komada. Meni je u 5 minutu nadoknade delovalo da primamo gol svakog momenta. Jos i pre kada je Andrade promasio zicer, ili pre toga Pavlovic. Mnogo su imali vise prodora i ubacivanja, da mi nije jasno kako smo uopste preziveli ono na kraju. Ali dogadja se i da nas pogleda jednom i kvalitet i sreca. Drzali smo prednost od samog pocetka i to je veliki respekt. Nadigrali Keln, molim lepo. Samo ce pravi test biti kada se ovi naloze u BG. Tu cemo videti da li je bila sreca ili kvalitet. Realno su nas i potcenili. A i mi smo. Ispali iz kupa... Uzas. Sada ksda Keln zna za jadac bice zanimljivo u Bg. Ako im otkinemo bod, zreli smo za dalje, ako nam daju 2 komada, pisi propalo. Ali videcemo.
Penal je bio.Менигов шут би одбранио и ја, шутнуо је баш млако, класичан балон. Оне одбране Урошевићу и Павловићу су фасцинанте пре свега Урошевићу......онакав рефлекс иако је Чаки шутнуо из све снаге са 5-6 метара.....озбиљан голман.
Што се пенала тиче вероватно би га свирао да је било ВАР-а.
Ljudi, mi smo Keln pobedili sa jednim veznim igračem koji je više pomagao odbrani.
Traore je stvarno bio jedan od najboljih na utakmici.
Natko kao drugi vezni više bio u napadu.
Kada nam se vrati Belić, mi ćemo tad moći da povežemo vezni red i da bude mnogo bolje.
Ideju sa dva napadača je dobra ali za naš sistem i nije baš.
Početi sledeću utakmicu protiv Kelna sa Pavlovićem u napadu, Rikardo može da udje na poluvreme.