RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.717
To je OK, ali nepovezano sa onim što sam napisao.A vi ni tada nećete biti bolji od cukarickog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je OK, ali nepovezano sa onim što sam napisao.A vi ni tada nećete biti bolji od cukarickog

Primer navijača. Samo čobani se pale na fudbal.
Lepo smo pišali po vama a mi odosmo u Ligu Konferencije da laganica igramo fudbalicu. A vi sad sve pare lopovima u džep i trk na ponižavanje u Ligi Šampiona da se i dalje po vama popišavaju. Ali nema veze vi ste izdominirali Pljunik.Несташица бенседина и антидепресива јутрос у Србији. Тако је то када карма завлачи кур.чину и не вади из ове хрватске аномалије која већ деценијама обитава у Србији.
Како сте се наслађивали када смо били на ивици гашења, како сте нам одбројавали дане до катанца. Имали сте осам узастопних учешћа у квалификацијама за ЛШ и успели сте скоро ништа. На нашем дну струју нам искључивали, а роните океане суза и поред милиона које добијате од државе. Врхунац ваше доминације су довођење Клеа и Мустафе, где сте се наслађивали како сте нас заје.бали. Јер то сте ви, мали хрватски комплексашки клуб којем је једино било битно да буде испред Звезде.
Зато сте данас ту где припадате, у сред фекалне канализације коју сте сами направили а сви други су вам криви. Када сте били најјачи били сте најбахатији. Када сте никакви онда сте срамота за људски род колико цмиздрите и цвилите. А све сте заслужили и још ће овога бити. Нарикачи и жене у црном, то ће вас пратити још јако дуго. Изузетно сам задовољан што су вам ови никад јачи кипрани закуцали још један колац у срце. Без милости према болести. Срећно у купу Славице Ћуктераш, ако уопште прођете оне никад јаче Малтежане, за које нико не зна ни како се зову.

Хахахаха, слободно овако моћно "пишајте" по нама сваке године. Само немојте онда сузе да роните да вам је лоше, да бацате клетве и бајалице на све живо око вас. Верујем да ћете издоминирати у Купу Митра Мирића, само још прво да се пласирате тамо.Lepo smo pišali po vama a mi odosmo u Ligu Konferencije da laganica igramo fudbalicu. A vi sad sve pare lopovima u džep i trk na ponižavanje u Ligi Šampiona da se i dalje po vama popišavaju. Ali nema veze vi ste izdominirali Pljunik.
Kako god okreneš, popišani ste, a mi i pored terora FSJ igramo. A vi ne možete da spavate haha.
Hahaha vidi se da si bolestan.Хахахаха, слободно овако моћно "пишајте" по нама сваке године. Само немојте онда сузе да роните да вам је лоше, да бацате клетве и бајалице на све живо око вас. Верујем да ћете издоминирати у Купу Митра Мирића, само још прво да се пласирате тамо.
А, да поред ФСЈ терора, јадни ви мала мусава недоношчад која трпи невиђени апартхејд. Можда је време да се вратити у хватску ногометну лигу из које сте потекли. Ово је непроцењиво уживање, читати патњу вас болесника.

https://www.politika.rs/scc/clanak/514190/Sport/Stolica-vise-nije-trener-PartizanaА ко нормалан хоће да седне на клупу Партизана?

Да, ниси ти луд да два сата гледаш спорт у којем деца трче за лоптом, али зато си довољно паметан да потрошиш дане да пишеш о ономе што иначе не пратиш.Hahaha vidi se da si bolestan.
Kad bih ja potrošio dva sata da gledam glupavi sport u kojem deca trče za loptom sigurno da bih bio bolesnik kao ti.
Fudbal ne podnosim.
Kod tebe je ipak zabetoniran mozak tako da zaista verujem da uživaš. Kad vas napuši Makabi uživaće i ovi degenerici na grobarskoj strani.
Kad biste svi skapirali da je pametnije dva sata ebati, šetati, čitati nego buljiti u loptu... gde bi nam bio kraj.
Aj sad... nastavi da divljaš.
PS Samo ne zaboravi kako smo dvadeset godina pišali po vama.![]()
Treba još mnogo godina da prođe da vi svoje komplekse izlečite.Да, ниси ти луд да два сата гледаш спорт у којем деца трче за лоптом, али зато си довољно паметан да потрошиш дане да пишеш о ономе што иначе не пратиш.
Молим те да ме подсетиш којих сте то 20 година "пишали" по нама, освежи ми памћење пошто сам заборавио. Сећам се шест узастопних Толетових титула, једног учешћа у квалификацијама ЛШ када смо постали шампиони којом смо прекинули вашу доминацију. То вам је најсветлији период у историји клуба. Мада ти ниси неко ко гледа спорт, па ти је можда тек тако на памет пало 20 година.
Иначе охрабрујем те да наставиш да сипаш ретардизме, ово је боље од сваког антидепресива, читати исповести сломљених мозгова.
Раније сам избегавао да залазим овде. Имајући у виду да су твоји другари камповали на Звездиним темама, рекох да узвратим гостопримство. Имајући у виду да вам разарам оно мало сиве масе што је остала у лобањама, жао ми је што вас раније нисам троловао.Treba još mnogo godina da prođe da vi svoje komplekse izlečite.
Mnogo ti je stalo da dolaziš na našu temu![]()
Знамо ми какви све ретардирани болесници навијају за вучићеву превару не мораш да се хвалиш тиме.Несташица бенседина и антидепресива јутрос у Србији. Тако је то када карма завлачи кур.чину и не вади из ове хрватске аномалије која већ деценијама обитава у Србији.
Како сте се наслађивали када смо били на ивици гашења, како сте нам одбројавали дане до катанца. Имали сте осам узастопних учешћа у квалификацијама за ЛШ и успели сте скоро ништа. На нашем дну струју нам искључивали, а роните океане суза и поред милиона које добијате од државе. Врхунац ваше доминације су довођење Клеа и Мустафе, где сте се наслађивали како сте нас заје.бали. Јер то сте ви, мали хрватски комплексашки клуб којем је једино било битно да буде испред Звезде.
Зато сте данас ту где припадате, у сред фекалне канализације коју сте сами направили а сви други су вам криви. Када сте били најјачи били сте најбахатији. Када сте никакви онда сте срамота за људски род колико цмиздрите и цвилите. А све сте заслужили и још ће овога бити. Нарикачи и жене у црном, то ће вас пратити још јако дуго. Изузетно сам задовољан што су вам ови никад јачи кипрани закуцали још један колац у срце. Без милости према болести. Срећно у купу Славице Ћуктераш, ако уопште прођете оне никад јаче Малтежане, за које нико не зна ни како се зову.
Довешће опет неког вучићевог послушника ништа необично.https://www.politika.rs/scc/clanak/514190/Sport/Stolica-vise-nije-trener-Partizana
Столица више није тренер Партизана
После вести о смени, у наредним данима биће познато ко ће бити нови тренер клуба из Хумске.
Не помињите име прворођеног, гризете руку која вас храни. Да вам није њега угасили бисте се одавно. Човек вам платио лиценцу да вас не избаце из УЕФА такмичења, као што су нас избацили 2014. године. Да макар мало намири вас агресивне просјаке. И ни тада вам не ваља. У кошарци вам доведе најскупљег тренера, који не тренира сиротињу, сипа у вас 20 милиона евра, купи вам лиценцу за Евролигу, останете му дужни пет милиона за порез и поново вам не ваља.Знамо ми какви све ретардирани болесници навијају за вучићеву превару не мораш да се хвалиш тиме.
Довешће опет неког вучићевог послушника ништа необично.
Гледам синоћ вучићеви цигански бандити у униформама пребијају људе јер вичу вучићу педеру.
Има ли још негде то забележено сем у вучићевом вилајету.