FK Partizan 2022/2023

Uzmite u obzir da su Partizan napustili vrhunski igrači i da sada nije lako.

1657917884449.png

:hahaha:

Титулу не можемо да освојимо како год да се окрене......важно је да их овај пут победимо у дербију и узнемиримо лебдеће духове маракане. То ми је главна сатисфакција а у њихове титуле не верују ни они сами

Ne kaki zivota ti, Partizan nit odbrane, nit napada, a veza u rasulu. Radnicki je razmontirao Partizan igrom i zalaganjem.

Eto opet nasih bajnih sudija na delu. Pitanje je zasto nije (smeo) da da drugi zuti iskljuci beka Partizana? Drugi penal klasicno bacanje u prazno.

Verovatno tako AV namesta, sto Partizan primi tri gola, a Radnicki pritom pogodi jos dve precke.

Kaže lik mrtav 'ladan da im je trebalo još penala suditi, da trava nije odgovarala, da VAR nije radio kada je trebao da radi u njihovu korist...
Mogu samo da zamislim kako je Siviću bilo dok je morao da ćuti i sluša izlive ovog kompleksaša koji ne može da prizna i čestita svom suparniku koji ga je sa 10 puta jeftinijim timom pročitao i ponizio. Čovek koji ništa do sada nije napravio u svojoj trenerskoj karijeri, ali umišlja da je stručnjak samo eto NE DA MU SE. Uvek ima TO NEŠTO. Viša sila, krivica kod svih ostalih itd. Sećam se i Vojvodinu kada je vodio 8 utakmica, upisao samo 2 pobede, pa daje ostavku, ali ne kao moralan čin zbog loših rezultata, već su mu smetali navijači na trenenzima koji tobože ulivaju nervozu kod igrača, dele klub i šta ja znam. Oni su bili krivi za njegove loše rezultate, a ne on sam i njegovo neznanje. On je ekstra trener, samo nikako da se poklope svi uslovi da to i pokaže.

Ne kaki zivota ti, Partizan nit odbrane, nit napada, a veza u rasulu. Radnicki je razmontirao Partizan igrom i zalaganjem.

Eto opet nasih bajnih sudija na delu. Pitanje je zasto nije (smeo) da da drugi zuti iskljuci beka Partizana? Drugi penal klasicno bacanje u prazno.

Verovatno tako AV namesta, sto Partizan primi tri gola, a Radnicki pritom pogodi jos dve precke.
Upamtite ove njihove bisere gde se posle ove utakmice žale na nekakve samo njima vidljive stvari (bruka i sramota...) a onda kada krenu da balave po našoj temi.
Kažem lepo,sa stokom samo bezobrazno.
Čovek ladno sudi penal koji ni sam nije video u '95.Čist crveni nakon obaranja Mitrovića tek da ne pričam.Onog Mlađovića na poligraf a posle da ga proslede kod musavih stoličica jer im je odradio vrhunski posao (najbolji način da im se izviniš za gol u drugom minutu).
Ono što hrabri je da su težak krš od tima,gori nego prošle godine i ovakve u*rane treba ih urnisati već u prvom derbiju.

Upamtite ove njihove bisere gde se posle ove utakmice žale na nekakve samo njima vidljive stvari (bruka i sramota...) a onda kada krenu da balave po našoj temi.
Kažem lepo,sa stokom samo bezobrazno.
Čovek ladno sudi penal koji ni sam nije video u '95.Čist crveni nakon obaranja Mitrovića tek da ne pričam.Onog Mlađovića na poligraf a posle da ga proslede kod musavih stoličica jer im je odradio vrhunski posao (najbolji način da im se izviniš za gol u drugom minutu).
Ono što hrabri je da su težak krš od tima,gori nego prošle godine i ovakve u*rane treba ih urnisati već u prvom derbiju.
Оба пенала су била - чиста.

Овде године на победу у дербију заборавите, нема више Терзиног сведока у Партизану.

Били ми крш тим или бољи тим од вас то није битно - и ми знамо и ви знате сви до једног да вам је титула загарантована ван терена.

Ви сами знате, цео Балкан зна, цела Европа зна да нисте фудбалски клуб. Тачка.

Poslednja izmena:
Оба пенала су била - чиста.

Овде године на победу у дербију заборавите, нема више Терзиног сведока у Партизану.

Били ми крш тим или бољи тим од вас то није битно - и ми знамо и ви знате сви до једног да вам је титула загарантована ван терена.

Ви сами знате, цео Балкан зна, цела Европа зна да нисте фудбалски клуб. Тачка.
Hahaha,tipično za vas.Kad nemaš šta pametno da kažeš a ti lupaj jednu te istu mantru.
Videli smo za koga se navlači i koje smejurije vam sviraju od penala.Ovaj u dubokoj nadoknadi biće hit nad hitovima na kraju prvenstva.Što se tiče derbija,već sad mogu da ti kažem da će biti j*bani i tada neće ni kompletna sudijska organizacija da vas sačuva.

Пенал је свиран минут пре истека надокнаде. Оба пенала су чиста као суза и немате никакве шансе да направите видео који говори супротно јер је све јасно.. Можете само да причате бајке.

Сезоне у којима није било ВАР-а су сезоне са најсрамотнијим суђењем икада у вашу корист на овим просторима. Од тога 3 Дунава не могу да вас оперу док је света и века, све је забележено и остаће и вашим и нашим унуцима за гледање.

У дербију вас чека исто разбијање као код Саве. Можда и горе пошто овога пута има ВАР.

Биће вам јако горка ова сезона. Ваш ће пад на крају ове владавине овог новог комунизма бити незадржив.

Poslednja izmena:
Пенал је свиран минут пре истека надокнаде. Оба пенала су чиста као суза и немате никакве шансе да направите видео који говори супротно јер је све јасно.. Можете само да причате бајке.

Сезоне у којима није било ВАР-а су сезоне са најсрамотнијим суђењем икада у вашу корист на овим просторима. Од тога 3 Дунава не могу да вас оперу док је света и века, све је забележено и остаће и вашим и нашим унуцима за гледање.

У дербију вас чека исто разбијање као код Саве. Можда и горе пошто овога пута има ВАР.

Биће вам јако горка ова сезона. Ваш ће пад на крају ове владавине новог комунизма бити незадржив.
To je manji problem. Veći je to kako su naši izabranici primili tri gola bato.
Ne znam šta je sa Popovićem - ovaj panj od golmana treba pod hitno da se zameni.

Имаш проблема са реалношћу ако ти је то мањи проблем. Мене никакве спин машине за прање мозга не могу да убеде да је Партизан сма крив за све ово што му се годинама догађа. Партизан је саботиран и окупиран клуб. Освојили смо титулу 2017-е, а онда су ови преко пута схватили да ни уз сву логистику немају шансе да изађу на крај са сувереним ФК Партизан.
Утакмице су само крајњи исход овога што се дешава у српског фудбала скоро деценију, не последица.

Биће вам јако горка ова сезона. Ваш ће пад на крају ове владавине овог новог комунизма бити незадржив.
Cuti ne brukaj se. Prvi penal moze da prodje, ali samo u nasoj ligi. Vujacic se bacio kao da ga je tenk pregazio, za drugi Lutovac pada bez kontakta.
Lepo napises Partizan nadigran i teramo dalje.

Cuti ne brukaj se. Prvi penal moze da prodje, ali samo u nasoj ligi. Vujacic se bacio kao da ga je tenk pregazio, za drugi Lutovac pada bez kontakta.
Lepo napises Partizan nadigran i teramo dalje.
Лако је лупетати напамет кад поменуте ситуације ниси видео ни на слици.
Вујачић је и згажен и одгурнут.
Лутовац је саплетен са леђа максималним интензитетом.

То не би био пенал само против звезде. Против клубова који немају лопгистику као звезда ово су чисти пенали.

Ја сам бар гледао утакмицу за разлику од тебе. Ко зна шта си ти гледао......можда неки репризирани меч звезде из 2019-е на тв-у без колора па си исхалуцинирао да је Партизан.....

Гажење и гурање са обе руке

m3t9juc.jpg

Саплитање и гурање лактом

qNfoJK6.jpg

Jadan si druze...

Можда...али сам у праву. Ти ниси.

Poslednja izmena:
Kao sto sam rekao, prvi je mozda i bio, jer prvo ide guranje, pa gazenje usled Vujacicevog simuliranja (jer ga je izgleda tenk gurnuo), drugi nit povlacenja nit saplitanja. To sto izvlacis frejmove nista ne govori, posebno kod drugog penala.
Ajmo sad na nedosudjen crveni karton pred kraj prvog poluvremena, sta cemo sa tim? Ili mozda oprosten crveni Zdjelaru i drugi zuti Vujacicu?

Нема ту можда, пенали су чисти, слика јасно показује, а видео још јасније само што си ти или безобразан или неинтелигентан.
Картони су и нама и њима суђени како треба. Ако те будем демантовао за то као за пенале прећи ћеш на корнере.
Судија је коректно одсудио меч. Столица се жалио на неке ствари али мислим да је то било више у афекту.
Проблем је што ви нисте навикли да играте овакву лигу где нема очигледних навлакуша за вас. Ваш највећи страх је да ћете остати без судија али коначно сте направили јаку екипу после милиона и милиона улагања па сте зато и допустили вар.....који ће да се искључи на пролеће наравно два-три пута и да реши првенство у вашу корист. Улог је огроман.

Уместо о суђењу, за које је боље да се покријете ушима и да ћутите, боље да причамо о томе зашто Раднички вама скида гаће, а против нас игра на нож.

Joj bota bez mozga... Sta li si ti gledao pravo je pitanje??? Ajde ospori i crvene kartone pa pravac Laza... Sto se tice sudija, on je zreo samo da sudi beton ligu kako je sudio juce.
Kako je to Radnicki skinuo gace na Marakani, Tako sto je urnisao Zvezdu prvih pola sata, pogodio dve stative ili sudija neopravdano ponistio Zvezdin gol I dosudio penal)?

Vidis ceo tvoj post je ustvari ono cega si ti plasis? Da se ne desi neka nova Flora, Fejnord i jos ovakvih utakmica kao sto je bila ova protiv Radnickog.

Back