- Poruka
- 30.555
Још једна битна утакмица без најбољег играча.
И после кажу нисмо окупирани.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 1160126
Па јесу још од када је дао гол циганима ненадано а шамрок попенио.Prica se da su se on i Stanoje nesto posvadjali - koliko tu ima istine ?
Pa valjda je cela poenta da se postigne golПа јесу још од када је дао гол циганима ненадано а шамрок попенио.
Svaka cast Stanoju, 4 meca sa vecitim rivalom ove sezone. Dva poraza i dva remija, covek nema pobedu u derbiju maltene u oba mandata.
Sa posebnim žarom je vodio derbije u periodu od 15. aprila 2010. do 13. januara 2012. godine, koliko je bio trener crno-belima. Stanojević je vezao četiri pobede nad Crvenom zvezdom, i to bez primljenog gola.
Код нормалног тренера би била.Pa valjda je cela poenta da se postigne gol![]()
И тада је успео да растури респектабилан тим као и сада. Једина разлика је што звезда тада није имало овако парама напумпан тим.https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3250333-dejan-stankovic-aleksandar-stanojevic-derbi-statistika
-----------------
Ne branim Stanoja (cak sto vise naprotiv mrzim nacin na koji se samo zali) ali ... da je vodio Partizan u prvom mandatu, jeste.
Od njega nema goreg ... ja iskreno ne znam kako ste ga trpeli tolikoPolako, ima Krstaja.
Pogledajte prilog 1160126
Partizan je ipak MNOGO veci zalogaj![]()
Mislim da bi Aleksandar Linta bio dobro rešenje za trenera s obzirom na njegovu fudbalsku filozofiju (napadački fudbal, igra kratkih pasova...)
Radnički je uveo u Super ligu, sa Voždovcem je beležio odlične rezultate ove sezone, čovek je sa stavom i teško je njime manipulisati...