FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis da su tvoji Vucela i Vazura nesto bolji od Terze???

Samo ovo- Moras priznati da jesu... Od njega jesu... Mozes misliti onda kakav je Terzic..... Procitaj samo arhivu vesti...
IMG_6844.PNG
IMG_6845.PNG

Pa pogresio sam. Povlacim sto sam rekao.. Nije kriminalac, tj. ne mogu to da tvrdim, moja greska.. Ali je mutan i ljigav, objasnio sam i zasto..
I zasto njega poredis sa Terzicem, on bi trebalo da je covek iz struke, poredi ga sa Stankovicem...
Mislis da su tvoji Vucela i Vazura nesto bolji od Terze???
Jer si prvi spomenuo da je Savo upleten u kriminal a sto se tice domaceg fudbala kad se spomene rec kriminal Terzic mi prvi pada na pamet. Moji Vucela i Vazura??? Te g.ovnare organski ne podnosi nijedan pravi Grobar pa cak ni ovde na forumu nisi video hvalospeve za njih, prvi bih voleo da im vidim ledja I onom debelom gmazu Vuleticu koji nas svojim saopsyenjima pretvara u Lukicevu Zvezdu. S druge strane, Terzu dokazanog kriminalca, ne vidim da terate iz Zvezde nit imate sta protiv njega.

Jer si prvi spomenuo da je Savo upleten u kriminal a sto se tice domaceg fudbala kad se spomene rec kriminal Terzic mi prvi pada na pamet. Moji Vucela i Vazura??? Te g.ovnare organski ne podnosi nijedan pravi Grobar pa cak ni ovde na forumu nisi video hvalospeve za njih, prvi bih voleo da im vidim ledja I onom debelom gmazu Vuleticu koji nas svojim saopsyenjima pretvara u Lukicevu Zvezdu. S druge strane, Terzu dokazanog kriminalca, ne vidim da terate iz Zvezde nit imate sta protiv njega.

Spinujes. Naravno da ga niko ne tera kad imamo rezultate u Evropi i prvenstvu, ali to ne znaci da ga podrzavamo i da nismo za smenu...
Svaki cigan ce ti reci da je Terzic zlo... Evo ja ti prvi kazem, i rekao sam milion puta na forumu..
Evo vi nemate rezultat pa ni vi ne terate te vase kako kazes gownare, sto onda nama prebacujes

Spinujes. Naravno da ga niko ne tera kad imamo rezultate u Evropi i prvenstvu, ali to ne znaci da ga podrzavamo i da nismo za smenu...
Svaki cigan ce ti reci da je Terzic zlo... Evo ja ti prvi kazem, i rekao sam milion puta na forumu..
Evo vi nemate rezultat pa ni vi ne terate te vase kako kazes gownare, sto onda nama prebacujes
Teraju ih normalni Grobari ali oni imaju janjicare... plus su tu postavljeni po partijskoj liniji kao i sve sto je u Srbiji s jasnim ciljem da se bude drugi ,od kad se desila 2017. i tango smrti nista se ne prepusta slucaju.Terza nije vas najjaci adut vec logistika i drzava koja stoji iza vas,pre se bar to nije radilo ovako ocigledno ali u diktatorskim rezimima i nije toliko bitno sta je ocigledno a sta ne. Spin si prvi ti poceo sa Savom kriminalcem, nadovezao sam se na tvoje tvrdnje koje si istina porekao. Dali su Vucelic i Vazura kriminalci, verujem da jesu i nadam se da ce iza resetaka brzo ali zasada jos nije raspisana poternica za njima jer su iz iste fele kao don Terza samo je njemu gospodar oprostio grehe. Apropo utakmice s Vojvodinom... i dalje mislim da smo sami sebe pobedili s 2 primljena gola u zavrsnici i da kriterijumi nisu isti ali za to nisam iznenadjen i naviko sam. I da je pobedjena Vojvodina neki kiks ce se ionako desiti...vi cete lagano zavrsiti prvenstvo sa skorom 36-1-1..te 2 zna se protiv koga nece biti pobede...videces vec vasu tekmu s Lalatom da i slepcu jasno da su istrcali s ciljem da se pojave samo..

Kao sto nije istina da svi cigani ne vole Terzica (ima ih dosta, istina), tako nije istina ni da grobarima predsednikovanje zavisi od rezultata. Setimo se samo Djurica.

A cigani recimo u jos vecoj meri obozavaju recimo cokija u kosarci, mnogima je dosao do statusa legende, a olos jos veci od svih pomenutih. Mislim, ozbiljan krimos sa ozbiljnim nedelima i u sportu. Jedino se Vucela moze meriti sa njime po zlotvorskom stazu, mada ne i po trenutnim aktivnostima i delima. A nadjite mi grobara koji voli Vucelu. :roll: Likovi koji su poslati ovde da prosto ne urade nista kako ne bi vise ugrozili vucicevu mezimicu.

Teraju ih normalni Grobari ali oni imaju janjicare... plus su tu postavljeni po partijskoj liniji kao i sve sto je u Srbiji s jasnim ciljem da se bude drugi ,od kad se desila 2017. i tango smrti nista se ne prepusta slucaju.Terza nije vas najjaci adut vec logistika i drzava koja stoji iza vas,pre se bar to nije radilo ovako ocigledno ali u diktatorskim rezimima i nije toliko bitno sta je ocigledno a sta ne. Spin si prvi ti poceo sa Savom kriminalcem, nadovezao sam se na tvoje tvrdnje koje si istina porekao. Dali su Vucelic i Vazura kriminalci, verujem da jesu i nadam se da ce iza resetaka brzo ali zasada jos nije raspisana poternica za njima jer su iz iste fele kao don Terza samo je njemu gospodar oprostio grehe. Apropo utakmice s Vojvodinom... i dalje mislim da smo sami sebe pobedili s 2 primljena gola u zavrsnici i da kriterijumi nisu isti ali za to nisam iznenadjen i naviko sam. I da je pobedjena Vojvodina neki kiks ce se ionako desiti...vi cete lagano zavrsiti prvenstvo sa skorom 36-1-1..te 2 zna se protiv koga nece biti pobede...videces vec vasu tekmu s Lalatom da i slepcu jasno da su istrcali s ciljem da se pojave samo..

A kako ste onda predprosle sezone bili treci? 🤣🤣🤣🤣

Ljudi, nema šta tu puno da se priča o suđenju. Krajnja linija je da Savo uopšte nije pripremio ekipu za tu utakmicu. Igrali su i ponašali se kao guske u magli. U stvari, on prvi.
Znaš sa kim imaš posla, znaš da će Vučićevo kuče da laje i provocira, a koliko god Partizan imao odron od ekipe, bolji je sigurno od te Vojvodine. Spremiš ih dobro, odigraš hladne glave i skoncetrisano, nakantaš ih kao budale, na kraju Tralalatu u duhu fer pleja pružiš ruku i kažeš poduvaj ga narkomančino i ideš kući.
Ovako, glumeći cirkuzanta i kretena ne dobijaš ništa. Igraš kao pi*ka, nemaš disciplinu, nemaš taktiku, nemaš odgovornost u igri... Dobijaće tebe i gori od Vojvodine i te kako.

Sotire pusti dete da kune, to mu je jedino i ostalo posle svih gluposti koje je napisao :D:D:D
Vidis da ne vidi da Partizan nema nikakvu igru (ruku na srce ni Zvezda nije bolja) ali on ne vidi dalje od svog nosa. Savo postenjacina... idi begaj.

rechner problem je sto ti ne mozes, ne da ne zelis, nego ne mozes da shvatis neke stvari. Kada porastes jos malo neke stvari ce ti postati jasne. Pogledaj malo Savinu biografiju... A taj Lalatovic je "trenercina" za Savu, naravno ne zalazim u to sta privatno radi.

Zivi i dalje u ubedjenju da je Partizan ostecen, samo jos da navedes gde je to ostecen. Nemoj opet da se prebacujes na Zvezdu.

Za pocetak izadjes sa "juga" i pocnes malo da mislis svojojm glavom.
Evo odgledaj tvog ljubimca pa nam kazi svima ovde da li je tebi ovo normalno

Kada budes mogao da shvatis da je start Boacija nenameran, za razliku od Stojkovicevog to ce biti nesto... Onda da nema postenih i da nema ekipe u nasoj ligi koja nije namestila utakmicu.
Sada se pozivaju na nekakvog eksperta.Kao da mi nemamo oči da vidimo da je Voša drastično oštećena nego treba neki tamo potplaćeni mamlaz da nam filozofira !?
Ma sa njima treba samo bezobrazno.Nećeš od njih čuti ništa što bi išlo na štetu njihovog malog zagrebačkog kluba pa makar i ubili čoveka.

Sto se Sava tice, nadam se da ce dobiti priliku negde gde je normalnija atmosfera i gde se moze igrati fudbal.

Sto se Stanoja tice, mazanje ociju trenerom koji ima prodju kod navijaca, ali koji se drugde nije ostvario, pa je spreman da dodje u ovaj mulj, kod ove uprave, u namesteno prvenstvo. I sve sam se uplasio da ce dobiti igrace koji mu trebaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Sada se pozivaju na nekakvog eksperta.Kao da mi nemamo oči da vidimo da je Voša drastično oštećena nego treba neki tamo potplaćeni mamlaz da nam filozofira !?
Ma sa njima treba samo bezobrazno.Nećeš od njih čuti ništa što bi išlo na štetu njihovog malog zagrebačkog kluba pa makar i ubili čoveka.

Oci nemate, a ponajvise nemate obraz sto i samom ovakvom porukom dokazujes. To kako ti kao osvedoceni navijac CZ bezobrazno branis milu i dragu "Vošu" najbolje pokazuje kako se brani filijalica. Izmisljanjem istorije i negiranjem stvarnosti ste prevazisli i tzv Firmase i autonomase. No naviklo se na taj ponosni bezobrazluk jos od vremena "UEFA mafije" pa do danasnjeg "UEFA bi reagovala da nesto ne valja". Super ti je vid i meni je drago da si smogao snage da napises koju u odbranu Vojvodine, pa makar dozvao i Zagreb. Ziv bio!

Lalat ih prska kako stigne...Da nije malo pretjero? Osladilo mu se...A Savu je poslo u potjeru za novom profesijom...
Dobro se ne pitas da li je preterao kada je kao trener Cukarickog izasao sa sinovima na teren u dresovima Crvene Zvezde? I kako to da VI branite Vojvodinu vise od navijaca Vojvodine (uvek). Za Savu se ne brini, bolje se zabrini za zdravlje tvog ljubimca kada se jednog dana izvrne i predozira od te "slasti" koju uziva kao veciti potrcko po blatu Srbije sa nikakvom karijerom vam nje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back