- Poruka
- 41.280
Posle konsultacije sa administracijom zbog vasih predloga, otvaram ponovo zbirnu temu za sva desavanja u FK Partizan.
Svake sezone ce biti otvorena nova tema.
Ziveli
Ziveli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno! Dugujemo pivo!Posle konsultacije sa administracijom zbog vasih predloga, otvaram ponovo zbirnu temu za sva desavanja u FK Partizan.
Ziveli![]()
Jeste zvao ga je Real Madrid ali Partizan mu je u srcu,ko moze da poveruje u ovakve gluposti...Sumino priznanje, zvala ga Zvezda!
Pogledajte prilog 632716
Verovali ili ne, većina fudbalera koji danas nastupaju za Crvenu zvezdu ili Partizan su bili interesantni za oba kluba imajući u vidu da je danas skauting na veoma visokom nivou i da beogradski večiti ne zaostaju.
Jedan od fudbalera koji su bili interesantni i jednom i drugom timu bio je Sejduba Suma, Gvinejac koji sada nastupa za Partizan.
"Pratio sam Partizan, znao sam da izgraju stalno u Evropi, to me je motivisalo, gledao sam razne klipove sa derbija. U glavi sam odmah odabrao da je Partizan moja budućnost. Mnogi su mi već tada svakodnevno pisali da dođem u ovaj klub. Kada sam odlučio da dođem u Partizan, više nije bilo premišljanja.
U poslednjem trenutku se pojavila Zvezda, njihov čovek je došao u Bratislavu. Osoba sam sa karakterom, kada nešto kažem, tako je. Ničim ne bi moglu da me ubede. Došli su u poslednjem trenutku što znači da nije postojalo objektivno interesovanje. Nisam želeo da razočaram navijače Partizana, iako je Zvezdina ponuda bila mnogo bolja! Želim nešto ili ga ne želim, tako je kod mene uvek. Ako sam rekao da želim u Partizan, onda to više niko i ništa ne može da promeni. Nebitno je i da su nudili pet miliona, a Partizan deset puta manje. Za mene je reč sve, a tada sam rekao Partizanu da dolazim", rekao je Suma za "Novosti".
Suma trenutno ima najveću vrednost otkada igra fudbal zahvaljujući sjajnoj sezoni za njega, na 31 meču je upisao 13 golova i dodao 9 asistencija.
Oni koji isto tako citaju medije da su mnoge utakmice u LingLong ligi namesteneJeste zvao ga je Real Madrid ali Partizan mu je u srcu,ko moze da poveruje u ovakve gluposti...
Utakmice sam odgledao i video ocigledno namestanje za ljubimce drzave i svako normalan ce ti reci da npr.nije bilo penala na utakmici sa indjijom,dok je ova izjava Sume cista glupost,u cilju dodvoravanja navijacima.Oni koji isto tako citaju medije da su mnoge utakmice u LingLong ligi namestene![]()
Pa zar to nije cela poenta ; kao sto garantujem da Stojke nije rekao pola onih stvari koje medije pisu ali pompa mora da se napraviUtakmice sam odgledao i video ocigledno namestanje za ljubimce drzave i svako normalan ce ti reci da npr.nije bilo penala na utakmici sa indjijom,dok je ova izjava Sume cista glupost,u cilju dodvoravanja navijacima.
.Jeste zvao ga je Real Madrid ali Partizan mu je u srcu,ko moze da poveruje u ovakve gluposti...
21. септембра 2018.
Naime, u taboru ekipe sa Topčiderskog brda saznali su kako su crno-beli ozbiljno “zagrizli“ za ovog krilnog napadača, pa su odlučili i samo da uđu u trku. Crveno-beli su Sejdubi ponudili veći novac nego klub iz Humske, a Suma je u tom trenutku bio na pragu Partizana.
https://nedeljnikafera.net/suma-hteo-da-predje-u-zvezdu/
.
Јбт, испаде да мали Калаба више вреди од целог тима "двоструког учесника Лиге шампиона", са све тренером и стручним штабом, који хара у домаћем "првенству"...
Али, објасниће то својим навијачима Терзић и Вучић...
.