Drmator
Zainteresovan član
- Poruka
- 210
Прошле су и те досадне припреме, игра добра, завршница мало шкрипи.. Али тек креће Звездина машина, у сезону нову, шампионску...
Сви на стадион!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
Арнаутовић јако добро појачање у нападу.
За све паре које смо зарадили продајом и од Уефе можемо довести и пуно скупља појачања од 2.5 мил, успут да нам претекне да преспемо кошаркашком и рукометном клубу, за маркетинг и медијску дератизацију паразитског црнила из комшилука.
Лично мислим да помињани повратак неких српских репрезентативаца и бивших играча који су ми деловали млако у репрезентацији Србије није добра опција, али био би напредак за степен више. Ипак неки 10 мил вредни убојити странац био би бољи потез.
Pogledajte prilog 1759380

.Победа Звезде над линколном.. упркос дугом путу, тврдој подлози, судији лопову, престоргом искључењу, солидан противник, пргав, чврст на средини терена са пар искусних играча, ниво средине табеле португалске лиге.
Да ми у реваншу напунимо трибине да екипа озбиљније приступи мечу, јер свако опуштање без уиграног тима и пар повређених дефанзиваца може бити стресно.
Играмо ЛШ ниво, а не неку конобарску еуропа лигу или конференцијску зону анонимуса лузера, где власт расиму за птаризан и пазар даје милионе да бира коме колико намешта, и жреб са аматерским укрнацистима на неутралном терену, а држава да би оправдала уложено уз кладионице и уефу мафију профитира, док платизанови плаћени гебелси спинују, пројектују на нас њихове уефа жреб везе.
Исти властодршци бесрамно у кошарци ометају веће финансије за појачања ККЦЗ, а дрско сипају милионе у црни робијин кк мртвизан у непрофитном спорту.
Пре реванша и пољске у Суботу 20ч следи првенство против Офке.
Сви на стадион! Да поздравимо и Марка Арнаутовића који је из звездашких мотива дошао у клуб.