ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A s kim je zvezda igrala u evropi? Sa Apoelom bese? A da, bili su prejaki za vas, popili ste 3 komada kuci, pa je onda logicno sto nista imali priliku da igrate sa Seviljom. Kvota na Sevilju bi tada bila samo u hendikepu :)

Pa mi smo i znali koliko smo bili razmontirani i užasno loši da sam "poželeo" da ispadnemo i ne brukamo se više gledavši onu sramotu protiv Apoela i posle toga smo dotakli dno-dna.....a šta ste vi sr.li posle dobijanja protivnika po grupama? "Prolazimo dalje sigurno,Sampdorija za sigurna tri boda,Standard takođe,igramo možda i najbolji fudbal u ovoj našoj grupi" i ostale gluposti na koje ste samo vi mogli da nasednete.....i ovo je sada vaša realnost i pomirite sa tim.
Sada k.njate kako sigurno ćete se sigurno i lako prošetati kroz našu ligu i osvojiti titulu koju samo vi vidite kod vas.....lažete sami sebe...možda i osvojite titulu ali ste i dalje veoma ranjivi i možete brzo da zglajznete i da počnete da se davite k'o mačići...pitanje je koliko ćemo to mi i Voša umeti da iskoristimo.

Ma naravno,prosetacemo se do titule,mozda ce biti malo kriticna sledeca tekma u prvenstvu zbog poraza od Sevilje a onda opet pocinjemo da karamo
Sto ja volim taj sex:D,Stooooooo jaaaaaa voooooooooooolim taj sex,sto ja volim taj sex,stoooooooo ja volim taj sex...sisaj ......:D:hahaha:
Znamo. Uhvaćen si na delu!

542-milencitonemajilehke.jpg

Pa mi smo i znali koliko smo bili razmontirani i užasno loši da sam "poželeo" da ispadnemo i ne brukamo se više gledavši onu sramotu protiv Apoela i posle toga smo dotakli dno-dna.....a šta ste vi sr.li posle dobijanja protivnika po grupama? "Prolazimo dalje sigurno,Sampdorija za sigurna tri boda,Standard takođe,igramo možda i najbolji fudbal u ovoj našoj grupi" i ostale gluposti na koje ste samo vi mogli da nasednete.....i ovo je sada vaša realnost i pomirite sa tim.
Sada k.njate kako sigurno ćete se sigurno i lako prošetati kroz našu ligu i osvojiti titulu koju samo vi vidite kod vas.....lažete sami sebe...možda i osvojite titulu ali ste i dalje veoma ranjivi i možete brzo da zglajznete i da počnete da se davite k'o mačići...pitanje je koliko ćemo to mi i Voša umeti da iskoristimo.

Donekle si upravu ali da smo srali kao cemo da pogazimo nasu grupu to nije tacno,u prvenstvu nemamo neke velike naporore i mislim da ce Partizan bez velikih muka uzeti titulu,pa sta ti mislis da CZV nece doziveti ni jedan kiks,ma daj molim te,ni jedna utakmica vam vise nije sigurna ali realno,ali i mi smo pukli od Borca pa nemam pravo da vam se smejem,i da budem toliko samouveren u svojim recenicama,ali s obzirom da je PFC izgubio od Borca samo 3 dana od poraza od Srutgarta to se moze tolerisati.Nadam se da nece biti velikih problema u Novom Sadu,kada se Partizan orjentise samo na jednu ligu,uspeh ne dolazi u pitanje,jer ima kvalitet koji mu je potreban ali i koji nije dovoljan za Evropu.NAPRED PARTIZAN!!!

Donekle si upravu ali da smo srali kao cemo da pogazimo nasu grupu to nije tacno,u prvenstvu nemamo neke velike naporore i mislim da ce Partizan bez velikih muka uzeti titulu,pa sta ti mislis da CZV nece doziveti ni jedan kiks,ma daj molim te,ni jedna utakmica vam vise nije sigurna ali realno,ali i mi smo pukli od Borca pa nemam pravo da vam se smejem,i da budem toliko samouveren u svojim recenicama,ali s obzirom da je PFC izgubio od Borca samo 3 dana od poraza od Srutgarta to se moze tolerisati.Nadam se da nece biti velikih problema u Novom Sadu,kada se Partizan orjentise samo na jednu ligu,uspeh ne dolazi u pitanje,jer ima kvalitet koji mu je potreban ali i koji nije dovoljan za Evropu.NAPRED PARTIZAN!!!

Nisam napisao da će da pogazite vašu grupu nego kako igrate najbolji fudbal od vaših budućih protivnika...u ovako ipak po kvalitetu jako lošoj našoj ligi sve je moguće,pa i to da psihološki padnete i da se sve preokrene (seti se samo šta vam se dešavalo kada vas je načela Artmedija,ubija Petah Tikva,sahranio Timok).

Eto danas ste to dokazali i svaka vam čast...:worth: :klap:

:pop:

Kao prvo SRAMOTA JE DA JE NA TEKMI BILO JEDVA 500 GROBARA,KAD JE NAJTEZE NAVIJANJE TREBA DA BUDE NAJACE,ova cinjenica me je najteze pogodila
Bravo Jokane care,sve vise napredujes,prosli put smo pukli a sad vec nereseno,svaka ti cast,nema sta::worth::worth::worth::worth:Ti si kralj.

Види се колко сте јадна група.па када вам је тешко вас нема?Гледај нпр Звезду кад смо испали од Апоела,то је био четвртак,највећа бламажа у историји,а у недељу 5000 људи на стадиону,од тога 3500 делија!
Е ту иде она фраза гробари су уз партизан само кад побеђује,а делије су најбројније када је најтеже!Ту је велика разлика између наше 2 групе,увек ћете бити за копље испод нас!

Данас која је лудница била у Јагодини нас преко 3000,а толико смо избламирани и уништени ове сезоне!

Делије Север 1989!

Poslednja izmena:
Види се колко сте јадна група.па када вам је тешко вас нема?Гледај нпр Звезду кад смо испали од Апоела,то је био четвртак,највећа бламажа у историји,а у недељу 5000 људи на стадиону,од тога 3500 делија!
Е ту иде она фраза гробари су уз партизан само кад побеђује,а делије су најбројније када је најтеже!Ту је велика разлика између наше 2 групе,увек ћете бити за копље испод нас!

Данас која је лудница била у Јагодини нас преко 3000,а толико смо избламирани и уништени ове сезоне!

Делије Север 1989!

Imao je Partizan i teze trenutke pa je dolazilo i po 5-6 hiljada,ako je vas posle meca sa Apoelom bilo 3500 hiljade ja sam brzi voz,ma daj molim te sakrili ste se u misje rupe.GROBARI SU UVEK VERNI SVOM TIMU to sto vi mislite da smo mi bojkotovali klub zbog losih rezultata to nije tacno,mi smo BOJKOTOVALI zbog ZEKE lopova!
I ajd molim te kakva ste vi to grupa cim primite gol odmah cutite ko zaliveni dok Grobari jos jace pevaju u tome je nasa razlika

Do jaja, uspeli smo da smanjimo prednost na svega 3 boda, a uz to i gostujemo Vojvodini u sredu. Naslucujem jos jedan poraz, pa da krenemo u katastrofalni drugi deo sezone.

aj nemoj da zracis pesimizmom
bice to OK, al treba da se dosta toga promeni tokom zime i da se ne ide u Dubai na pripreme nego na Taru
ako je Lazevski zdrav treba prodati Obradovica, prodati Zuku dok jos neko hoce da ga kupi, i Dijaru isto prodati
kupiti jednog stamenog stopera, jednog snaznog centarfora i dva igraca sredine terena, mozda najbolje sve to potraziti u podmlatku ili Teleoptiku
hvalimo se skolom, a bas i nismo proizveli bog zna kakve igrace (ko FMP u kosarci)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back