ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@General Dus@n

Šutni je bre sa krila. Ne možeš da gledaš Partizan na TV. Daj, javi mi kako ste igrali protiv Borca.
475-uhninevidimnafotbal.jpg

Kako je igrao danas Partizan? Jel gazio po Čačku ko po plitkom potoku? Niko ništa ne javlja. Jel se igrala utakmica?:(

Nisam imao gde da pratim, ali iz druge ruke sam saznao da smo igrali kao vulve. Borac je pobedio 1:0, a moglo je da bude i ubedljivije da su iskoristili par zicera koje je Bozovic skinuo. Imali su i jednu stativu. Jokanovic je opet briljirao, stavivsi desnog beka Jovanovica na stopera, a kad nam se desni bek Stevanovic povredio, na njegovo mesto postavio zadnjeg veznog Petrovica. Ili tako nesto, vise ne mogu da pohvatam njegove rokade u rosteru.

Nisam imao gde da pratim, ali iz druge ruke sam saznao da smo igrali kao vulve. Borac je pobedio 1:0, a moglo je da bude i ubedljivije da su iskoristili par zicera koje je Bozovic skinuo. Imali su i jednu stativu. Jokanovic je opet briljirao, stavivsi desnog beka Jovanovica na stopera, a kad nam se desni bek Stevanovic povredio, na njegovo mesto postavio zadnjeg veznog Petrovica. Ili tako nesto, vise ne mogu da pohvatam njegove rokade u rosteru.
Pa zar vi još uvek mislite da igrači odlučuju kako će se završiti utakmica? To što sam ti boldovao jasno kazuje da ste prodali utakmicu. Kakvo okrivljavanje trenera i igrača? To što je Božović "skinuo" je šarena laža za delegata. Nema više u fudbalu igra se na "zelenoj travi". Igra se za stolom pre utakmice. A nije to samo naša ili balkanska bolest. I ovde se to radi naveliko. Pljušte kazne pa sve puca. Predsednik FK Kolína je kažnjen sa tri godine zabrane aktivnosti u fudbalu zbog podmićivanja sudija. Murija sudiji dala diktafon i gotovo. Kolin je kažnjen sa oduzimanjem 10 bodova i ispašće iz Divizije a prošle godine je ispao iz Češke lige. Igraće Krajsky přebor a to je samo tri lige više od lige u kojoj igra moj klub. Razlika je samo u tome što ovde murija hvata prevarante a kod nas se naveliko gleda kroz prste.
A šta misliš zašto Jokanović u timu pravi pomenute rokade? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pa zar vi još uvek mislite da igrači odlučuju kako će se završiti utakmica? To što sam ti boldovao jasno kazuje da ste prodali utakmicu. Kakvo okrivljavanje trenera i igrača? To što je Božović "skinuo" je šarena laža za delegata. Nema više u fudbalu igra se na "zelenoj travi". Igra se za stolom pre utakmice. A nije to samo naša ili balkanska bolest. I ovde se to radi naveliko. Pljušte kazne pa sve puca. Predsednik FK Kolína je kažnjen sa tri godine zabrane aktivnosti u fudbalu zbog podmićivanja sudija. Murija sudiji dala diktafon i gotovo. Kolin je kažnjen sa oduzimanjem 10 bodova i ispašće iz Divizije a prošle godine je ispao iz Češke lige. Igraće Krajsky přebor a to je samo tri lige više od lige u kojoj igra moj klub. Razlika je samo u tome što ovde murija hvata prevarante a kod nas se naveliko gleda kroz prste.
A šta misliš zašto Jokanović u timu pravi pomenute rokade? :hahaha: :hahaha: :hahaha:

ilicu, sto se tice ovog poslednjeg pitanja, Jokan uopste ne deluje inteligentno, tako da mislim da je to razlog

al dobro mlatnucemo Rad sledeci vikend i onda protiv Vose i kraj smrzavanja

ilicu, sto se tice ovog poslednjeg pitanja, Jokan uopste ne deluje inteligentno, tako da mislim da je to razlog

al dobro mlatnucemo Rad sledeci vikend i onda protiv Vose i kraj smrzavanja
Ja sam prokomentarisao kako se to radi kada se prodaje utakmica. Ako je Jokan slučajno potrefio taktiku (kao nekada naš Kosanović flašu) to je ipak doprinelo porazu. Ali ako nastavi kao do sada imate mogućnost da ga sa Juga pozdravite kao mi Bajevića. A što onda ćutute na utakmici nego ga kritikujete po internetu? On sigurno ni ne prati razne Forume.

sta je, trube? sad vam je Jokanovic kriv? jel ste samo ovde pisali kako je Paunovic los i kako Bogunovic treba da igra celu utakmicu? jel ste prozivali Fejsu? jel su igrali skoro Fejsa i Paunovic? samo se pitam kakvi bi sve komentari bili da je Paunovic promasio na 0:0 ono sto je promasio Bogunovic... jel ste videli to? vi se razumete u fudbal i video sam da neko proziva Bozovica koji je kiksnuo u 30 utakmici prvi put... ponavljam sve ono sto sam pisao jos pre mesec dana... moze da se pronadje... Bogunovic nema iskustvo da igra startera... izgori u zelji... ako udje sa klupe, vise ce pruziti... i to treba sad ispostovati... na polusezonu definitivno treba prodati Moreiru i Diaru i za te pare dovesti nekog mladjeg koji ce dobiti ugovor na 6 godina najmanje... stoper, obavezno... ni Knezevic, ni Jovanovic (koje treba sacekati jos 1-2 godine) ni bilo ko tu osim Djordjevica i Sikimica (koji je povredjen) ne moze da igra... Obradovica isto treba prodati, dok se moze... Juca je, cini mi se, najveci profesionalac tu i njega treba motivisati i zadrzati... Jokanovic mora da ostane jer nam je to resenje za narednih 5-10 godina... samo malo vremena, da on napravi tim... sve imamo... ako rade malo pametno samo, Partizan za 6-7 godina moze da postane redovan ucesnik lige sampiona... sve drugo je laz najobicnija...

Zasto tako!!!!!!!!!!!
Decko bre brani vrhunski!!!!!!!!!
Desilo se ovo i sta cemo sada????
A kolliko je puta spasao cist gol!!!
I digao PARTIZANA iz mrtvih????

Kako aman brate mili "zasto tako" jel ti uocavas kakve on greske pravi u zadnje vreme.Posteno dosta je golova spasio ali sta mu vredi kad na kraju usere motku sa jednim glupim i pocetnickim potezom!

jel postoje modovi na ovom pdf-u?jel misle da rade s vremena na vreme svoj posao?ajde brisite ove fotografije koje nemaju veze sa temom, nije ovo katalog netalentovanih fotografa

@Generale, nemoj da napadas Bozovica, jos od kad je Kralj bio u formi (on kad je bio u formi kao u kvalifikacijama za 98. bio je neverovatan golman, a kad nije bio u formi bio je neverovatna rupcaga, isao iz krajnosti u krajnost) mi nismo imale boljeg golmana
@rile, kapiram ja sta ti govoris, al ne verujem da je Jokan taj koji ce nam stvoriti tim za evropu, niti mislim da ce se kod nas raditi na tako duge staze, po tebi bi Jokan trebao biti nas Venger, a niti mi radimo dugorocno niti on ima kvalitet Vengera
sto se tice prodaje Obradovica i kupovine jednog gabaritnijeg stopera tu sam za, a sto se tice Moreire i Dijare ne znam koga bi mogli da dovedemo i jos mladjeg, pa i ovog Ljaijica ce nam odvesti, a da ga posteno nismo ni videli
Paun ne bi trebao da igra ako se krece ko baba, on ne bi ni usao u sansu

jel postoje modovi na ovom pdf-u?jel misle da rade s vremena na vreme svoj posao?ajde brisite ove fotografije koje nemaju veze sa temom, nije ovo katalog netalentovanih fotografa

@Generale, nemoj da napadas Bozovica, jos od kad je Kralj bio u formi (on kad je bio u formi kao u kvalifikacijama za 98. bio je neverovatan golman, a kad nije bio u formi bio je neverovatna rupcaga, isao iz krajnosti u krajnost) mi nismo imale boljeg golmana
@rile, kapiram ja sta ti govoris, al ne verujem da je Jokan taj koji ce nam stvoriti tim za evropu, niti mislim da ce se kod nas raditi na tako duge staze, po tebi bi Jokan trebao biti nas Venger, a niti mi radimo dugorocno niti on ima kvalitet Vengera
sto se tice prodaje Obradovica i kupovine jednog gabaritnijeg stopera tu sam za, a sto se tice Moreire i Dijare ne znam koga bi mogli da dovedemo i jos mladjeg, pa i ovog Ljaijica ce nam odvesti, a da ga posteno nismo ni videli
Paun ne bi trebao da igra ako se krece ko baba, on ne bi ni usao u sansu

Jel zna neko sta je bilo sa projektom novog stadiona ili ce on postati Skadar na Bojani:D

"Portugalac Almami Moreira zaradio je potres mozga u duelu lige UEFA protiv Sevilje, i prebačen je u lokalnu bolnicu. Moreira je u bolnici došao svesti, oseća ruke i noge, ali će se više o njegovoj povredi znati nakon što stignu snimci. Moreira je iznet sa terena stadiona „Sančes Pishuan“ u osmom minutu utakmice nakon duela koji je izgledao kao klasični nokaut.":dash::dash:

Samo nam je jos to trebalo u pm...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back