- Poruka
- 23.504
Kako je igrao danas Partizan? Jel gazio po Čačku ko po plitkom potoku? Niko ništa ne javlja. Jel se igrala utakmica?Zgazicemo Sevilju kao plitak potoknarocito sa navedenom postavkom koja me nebi mnogo iznenadila od Jokana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je igrao danas Partizan? Jel gazio po Čačku ko po plitkom potoku? Niko ništa ne javlja. Jel se igrala utakmica?Zgazicemo Sevilju kao plitak potoknarocito sa navedenom postavkom koja me nebi mnogo iznenadila od Jokana
Kako je igrao danas Partizan? Jel gazio po Čačku ko po plitkom potoku? Niko ništa ne javlja. Jel se igrala utakmica?![]()
Pa zar vi još uvek mislite da igrači odlučuju kako će se završiti utakmica? To što sam ti boldovao jasno kazuje da ste prodali utakmicu. Kakvo okrivljavanje trenera i igrača? To što je Božović "skinuo" je šarena laža za delegata. Nema više u fudbalu igra se na "zelenoj travi". Igra se za stolom pre utakmice. A nije to samo naša ili balkanska bolest. I ovde se to radi naveliko. Pljušte kazne pa sve puca. Predsednik FK Kolína je kažnjen sa tri godine zabrane aktivnosti u fudbalu zbog podmićivanja sudija. Murija sudiji dala diktafon i gotovo. Kolin je kažnjen sa oduzimanjem 10 bodova i ispašće iz Divizije a prošle godine je ispao iz Češke lige. Igraće Krajsky přebor a to je samo tri lige više od lige u kojoj igra moj klub. Razlika je samo u tome što ovde murija hvata prevarante a kod nas se naveliko gleda kroz prste.Nisam imao gde da pratim, ali iz druge ruke sam saznao da smo igrali kao vulve. Borac je pobedio 1:0, a moglo je da bude i ubedljivije da su iskoristili par zicera koje je Bozovic skinuo. Imali su i jednu stativu. Jokanovic je opet briljirao, stavivsi desnog beka Jovanovica na stopera, a kad nam se desni bek Stevanovic povredio, na njegovo mesto postavio zadnjeg veznog Petrovica. Ili tako nesto, vise ne mogu da pohvatam njegove rokade u rosteru.
Ako,ako...leglo se,kotilo seBorac je pobedio 1:0
Pa zar vi još uvek mislite da igrači odlučuju kako će se završiti utakmica? To što sam ti boldovao jasno kazuje da ste prodali utakmicu. Kakvo okrivljavanje trenera i igrača? To što je Božović "skinuo" je šarena laža za delegata. Nema više u fudbalu igra se na "zelenoj travi". Igra se za stolom pre utakmice. A nije to samo naša ili balkanska bolest. I ovde se to radi naveliko. Pljušte kazne pa sve puca. Predsednik FK Kolína je kažnjen sa tri godine zabrane aktivnosti u fudbalu zbog podmićivanja sudija. Murija sudiji dala diktafon i gotovo. Kolin je kažnjen sa oduzimanjem 10 bodova i ispašće iz Divizije a prošle godine je ispao iz Češke lige. Igraće Krajsky přebor a to je samo tri lige više od lige u kojoj igra moj klub. Razlika je samo u tome što ovde murija hvata prevarante a kod nas se naveliko gleda kroz prste.
A šta misliš zašto Jokanović u timu pravi pomenute rokade?![]()
![]()
![]()
Kako je igrao danas Partizan? Jel gazio po Čačku ko po plitkom potoku? Niko ništa ne javlja. Jel se igrala utakmica?![]()
Znam bre da nisi mislio ozbiljno. Ponekad šala na vlastiti račun ima veći pozitivni efekat nego samohvala. Ali generale, ja sam mislio ozbiljno sa onom curom što ti sedi u krilu. Batali ženske kada je fudbal na TV.Ja nisam mislio OZBILJNO kada sam reko da cemo SEVILJU ZGAZITI ko plitak potok
Ja sam prokomentarisao kako se to radi kada se prodaje utakmica. Ako je Jokan slučajno potrefio taktiku (kao nekada naš Kosanović flašu) to je ipak doprinelo porazu. Ali ako nastavi kao do sada imate mogućnost da ga sa Juga pozdravite kao mi Bajevića. A što onda ćutute na utakmici nego ga kritikujete po internetu? On sigurno ni ne prati razne Forume.ilicu, sto se tice ovog poslednjeg pitanja, Jokan uopste ne deluje inteligentno, tako da mislim da je to razlog
al dobro mlatnucemo Rad sledeci vikend i onda protiv Vose i kraj smrzavanja
Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.
Eto tako nam i treba kad se smejemo ciganima sto su izgubili od BORCA.
BOZOVICU GOVEDO JEDNO!![]()
Ja nisam mislio OZBILJNO kada sam reko da cemo SEVILJU ZGAZITI ko plitak potok
Znam bre da nisi mislio ozbiljno. Ponekad šala na vlastiti račun ima veći pozitivni efekat nego samohvala. Ali generale, ja sam mislio ozbiljno sa onom curom što ti sedi u krilu. Batali ženske kada je fudbal na TV.![]()
Zasto tako!!!!!!!!!!!
Decko bre brani vrhunski!!!!!!!!!
Desilo se ovo i sta cemo sada????
A kolliko je puta spasao cist gol!!!
I digao PARTIZANA iz mrtvih????
Znam ja da ti se one svidjaju. Evo ti onda i ovaNemoj tako Ilicu,zenske su zenske![]()
Znam ja da ti se one svidjaju. Evo ti onda i ova
![]()
jel postoje modovi na ovom pdf-u?jel misle da rade s vremena na vreme svoj posao?ajde brisite ove fotografije koje nemaju veze sa temom, nije ovo katalog netalentovanih fotografa
@Generale, nemoj da napadas Bozovica, jos od kad je Kralj bio u formi (on kad je bio u formi kao u kvalifikacijama za 98. bio je neverovatan golman, a kad nije bio u formi bio je neverovatna rupcaga, isao iz krajnosti u krajnost) mi nismo imale boljeg golmana
@rile, kapiram ja sta ti govoris, al ne verujem da je Jokan taj koji ce nam stvoriti tim za evropu, niti mislim da ce se kod nas raditi na tako duge staze, po tebi bi Jokan trebao biti nas Venger, a niti mi radimo dugorocno niti on ima kvalitet Vengera
sto se tice prodaje Obradovica i kupovine jednog gabaritnijeg stopera tu sam za, a sto se tice Moreire i Dijare ne znam koga bi mogli da dovedemo i jos mladjeg, pa i ovog Ljaijica ce nam odvesti, a da ga posteno nismo ni videli
Paun ne bi trebao da igra ako se krece ko baba, on ne bi ni usao u sansu
Zgazicemo Sevilju kao plitak potoknarocito sa navedenom postavkom koja me nebi mnogo iznenadila od Jokana