dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Drz' se doktore!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je njegov mozak.
http://www.kvi.nl/~theory/Robbie/homer_brain_small_2.jpg
A s kim je zvezda igrala u evropi? Sa Apoelom bese? A da, bili su prejaki za vas, popili ste 3 komada kuci, pa je onda logicno sto nista imali priliku da igrate sa Seviljom. Kvota na Sevilju bi tada bila samo u hendikepu![]()
Joooooj, Torente, moram da postavim ovaj post koji sam našao na jednoj drugoj temi nevezanoj za Fudbal gledaj:Nego bas me zanima kakvu ce kaznu one ustashe Dinamo Zagreb da doniju zbog toga sto su im navijaci prekinuli mec u Udinama. Ako su grobari onda dobili godinu dana izbacivanja iz Evrope trebali bi i ovi nesto slicno.
Joooooj, Torente, moram da postavim ovaj post koji sam našao na jednoj drugoj temi nevezanoj za Fudbal gledaj:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaki dan ću da mu dam po jednu reputaciju za ovo.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Crni
Obrisala sam ove poruke u vezi sa slikama. Zadovoljan?
Stvarno mi nije jasno sta ste se toliko uhvatili za te slike? Kao da svaki vasi odgovori ovde imaju veze sa temom.
Jeka#26:@Crni
Obrisala sam ove poruke u vezi sa slikama. Zadovoljan?
Stvarno mi nije jasno sta ste se toliko uhvatili za te slike? Kao da svaki vasi odgovori ovde imaju veze sa temom.
Ova poslednja trojica što si naveo mogu sami da pojedu prase koje ceo vaš tim ne bi bio u stanju¨da savlada!pozdravili te Sabanadzovic, Najdovski, Prosinecki, Pancev i ostali Srbi
Povuci za prekidač pa će se ugasiti svetlo. Onda nećeš moći da gledaš u slike.Mogla bi i Zvezdinu temu da doteras malo.
sto se produbio potok doduse nije kao Morava u Cacku ali necemo u detalje sad![]()
braco i sestre GROBARI ebali smo jeza u ledja.....ma ko ga ebe NAPRED NAPRED PARTIZAN ...PARTIZANE E E E E E E .....
A gde je moja pohvala za ovo boldovano? Zar ni to ne pripada temi?eto, zavrsi se nas put kroz evropu... u svakom slucaju, bolje je uci u ligu i ne osvojiti bod, nego ne uci uopste... slicno nasoj reprezentaciji, na poslednjem svetskom prvenstvu... pokazalo se da nemamo ni iskustva niti znanja da prezimimo... jedino je moglo uz pomoc neke velike srece, koja nam bas i nije bila naklonjena... citao sam da je bilo nesto sa Moreirom sinoc, zbog cega se plasim da ce to umanjiti cenu i da necemo moci da ga prodamo i uzmemo pare za njegovu zamenu... za Diaru je krajnje vreme da se proda jer vise nema motiva za nasu ligu... Tosica ne bi trebalo ubacivati u igru uopste (uz svo duzno postovanje za sve sto je uradio!), ali ce sad cuvati noge za mancester i nece ih lomiti protiv nekih javora il' koga god... Bogunovic nikako od pocetka... Obradovica isto treba prodati, dok se jos moze i dok oni sto hoce da ga kupe ne provale o kakvoj se rupi od igraca radi... treba dovesti jos dvojicu centarhalfa, koji ce igrati cvrsto i sakupljati sve visoke lopte... Sikimica opet treba pustati... Fejsu bi trebalo pokusati uvaliti nekome za iste pare, jer ce u svakom drugom slucaju on morati da igra startera, da bi se prodao... Petrovicu treba dati sansu... treba nam i jedan klasicni centarfor, stamen, koji ce imati dobru skok igru... zbog nedostatka takvog, Jokanovic je bio primoran da celu igru zasniva na Moreiri i loptama po zemlji... sto je vrlo lako parirati, gde je jedino individualni kvalitet prevaga... ponovo... i ove godine Partizan moze da ostavi kao osnovu par igraca i da sve ostalo gradi na njima... na mladjim igracima koji ce potpisati 5-6ogodisnje ugovore i koji nece biti prodani vec na polusezoni, bez obzira na to kakva im je cena... realnost je nasa da cemo, kako je i sam Tomic rek'o, morati da trazimo strance jer su domaci igraci skupi (najbolji primer je odnos Fejsa-Zuka, kvalitet i cena za koju su oni dovedeni!!!)... samo mi je zao sto svake godine taman kad postoji sansa da smo napravili kakav-takav tim, sve mora ponovo... verujem u Tomica i nadam se da ce se promeniti to... videcemo...
p.s. i molim vas da prestanete da citirate one cigane pa da mi, kojima su oni na 'ignore', ne moramo da gledamo njihove gluposti!!!
Brate sto smo yebali jeza u ledja,i dalje mozemo da se izivljavamo nad nejakom ZvezdomAjd pozdrav![]()
generale mislio sam za nasa nadanja u evropi...ovako mozemo samo da se setamo po srbiji.
bice bolje migani nisu ni toliko![]()