eto... izgubili smo protiv studgarta... i, nisam razocaran... bolja su ekipa... jedino cime me je Jokan, po malo, izneverio je to sto je podleg'o pritiscima i ubacio Bogunovica od pocetka... i opet stavlja one omladince, a Sikimic (pod uslovom da nije povredjen!) ne igra... slabija smo ekipa, neiskusnija... manje jakih utakmica... i vidi se odma' da ne mozemo protiv njih... misljenja sam da, cak i da smo dali prvi gol, opet bi nas oni dobili... Tosic, za mene, razocarenje najvece... znaci, ne znam sta on misli... ono je ispod nivoa igraca trece lige... Bogunovic, kao sto sam i pisao ranije, previse mlad i sagori od zelje u jacim utakmicama... tu prednost ide Paunovicu... Moreira je isto podbacio... nikad nisam video da tako lose igra... Zuka standardno... Bozovic, standardno ekstra... al', problem je veliki kad je golman najbolji igrac... u svim jakim utakmicama... Knezevic, sve vise pocinje da biva cepanka... Djordjevic ne moze sam da drzi odbranu, a i da se ne lazemo, nije on taj kalibar, kad su utakmice u evropi u pitanju... Obradovic se, meni licno, ne svidja kako igra... mnogo rupa ostavlja i Sikimic je uvek bio zrtva njegovih gresaka... na zalost, to nam je realnost... sad je vreme da se Partizan okrene domacem sampionatu, pokusa da ga osvoji... pa sledece godine pokusaj da se udje u ligu sampiona... i onda ulazak u grupu uefa gde neko cudo treba da se dogodi da sacekamo prolece... koliko se novaca ulaze, nije ni to lose...