ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oprostili smo se od uefa kupa
realno smo najslabiji u grupi, ali smo mogli uzeti bodove sampdoriji
odbrana je uzhas blagi
najbolje bi bilo da se fokusiramo na domace prvenstvo, sachuvamo kljuchne igrache za sledecu sezonu i idemo u kval. za LS

axaaaaaaaa... pa lepo je to reci ali ko ce to da uradi molicu lepo..aj navedi mi bar dva igraca u odbrani koji valjaju i koji mogu da se bore za to zajedno sa ostatkom tima.. NEMA IH BRE..NESTALI U AKCIJI..ALOOOOO LIGA NAM JE CIST KRIMINAL SVE SE VRTI OKO KESA A TI OCES U LS.. ALO ZEMLJAK JESI TI LOOD?? :dash:

axaaaaaaaa... pa lepo je to reci ali ko ce to da uradi molicu lepo..aj navedi mi bar dva igraca u odbrani koji valjaju i koji mogu da se bore za to zajedno sa ostatkom tima.. NEMA IH BRE..NESTALI U AKCIJI..ALOOOOO LIGA NAM JE CIST KRIMINAL SVE SE VRTI OKO KESA A TI OCES U LS.. ALO ZEMLJAK JESI TI LOOD?? :dash:

Kakva nasa LS:dash::dash::dash:,jedino mozemo da budemo najbolji u ovoj nasoj propaloj ligi protiv propale zvezde:dash:!!!

jel si ti slepac?
napisao sam da nam je odbrana uzhas blagi, a ti trazhish od mene da navedem 2 igracha u odbrani koja valjaju..?
Drugo, nisam rekao da OCU U LS, vec da osvajanjem prvenstva idemo u kvalifikacije za LS, koje ce biti veoma oslabljeno sledece sezone i veca je shansa da u istu udjemo.

jel si ti slepac?
napisao sam da nam je odbrana uzhas blagi, a ti trazhish od mene da navedem 2 igracha u odbrani koja valjaju..?
Drugo, nisam rekao da OCU U LS, vec da osvajanjem prvenstva idemo u kvalifikacije za LS, koje ce biti veoma oslabljeno sledece sezone i veca je shansa da u istu udjemo.

decko znas kad cemo mi uci u LS.. pa i da budemo narednih 300 godina prvaci nemamo nikakve sanse..meni je krivo zbog toga ali sta ces kad nam je nasa liga kriminal teski

najjachi klub protiv kog mi mozhemo igrati sledece sezone u kvalifikacijama za LS je iz grchke/shvedske/belgije/eventualno danske
tj. ne mozhemo naici na shpance, engleze, portugalce, francuze, italijane, nemce
a kad bismo sachuvali osnovu ovog tima i kupili dobre odbrambene, shansa da prodjemo bi bila velika

Eh da nam je onaj tim iz 2003,Niko nije verovao da cemo izbaciti Njukastl a igrali smo jako dobro tad.
partizanu sada fali borbenost koju mi sada nemamo,juce se nije videla nikakva zelja za pobedu,kako su se samo Tosic i Bogunovic ispromasivali!

eto... izgubili smo protiv studgarta... i, nisam razocaran... bolja su ekipa... jedino cime me je Jokan, po malo, izneverio je to sto je podleg'o pritiscima i ubacio Bogunovica od pocetka... i opet stavlja one omladince, a Sikimic (pod uslovom da nije povredjen!) ne igra... slabija smo ekipa, neiskusnija... manje jakih utakmica... i vidi se odma' da ne mozemo protiv njih... misljenja sam da, cak i da smo dali prvi gol, opet bi nas oni dobili... Tosic, za mene, razocarenje najvece... znaci, ne znam sta on misli... ono je ispod nivoa igraca trece lige... Bogunovic, kao sto sam i pisao ranije, previse mlad i sagori od zelje u jacim utakmicama... tu prednost ide Paunovicu... Moreira je isto podbacio... nikad nisam video da tako lose igra... Zuka standardno... Bozovic, standardno ekstra... al', problem je veliki kad je golman najbolji igrac... u svim jakim utakmicama... Knezevic, sve vise pocinje da biva cepanka... Djordjevic ne moze sam da drzi odbranu, a i da se ne lazemo, nije on taj kalibar, kad su utakmice u evropi u pitanju... Obradovic se, meni licno, ne svidja kako igra... mnogo rupa ostavlja i Sikimic je uvek bio zrtva njegovih gresaka... na zalost, to nam je realnost... sad je vreme da se Partizan okrene domacem sampionatu, pokusa da ga osvoji... pa sledece godine pokusaj da se udje u ligu sampiona... i onda ulazak u grupu uefa gde neko cudo treba da se dogodi da sacekamo prolece... koliko se novaca ulaze, nije ni to lose...

Nas najveci problem (a moram da kazem da je i tu Jokan kriv) je : Kad smo imali najvecu prednost u prvenstvu, pred prvu utakmicu u evropi, trebalo je odmoriti igrace. Ne jednog, dvojicu, vec vecinu. Pa makar izgubili neke bodove. A ovako sta smo dobili: Umorne, zasicene igrace sa izgubljenim bodovima! Sta je sa Pericem, Cadikovskim, zasto su oni dovedeni?? Da Dijara igra svaku utakmicu po 90 minuta? Sta je sa Zaimom i Ngambijem? Jesu li toliko losi? Zasto na primer Lazic nije odmarao Tosica, a ne da ga stavlja na njemu neprorodnu poziciju zadnjeg veznog? Ima tu mnogo stvari... Los je Jokan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back