ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li malo vise informacija o novom predsedniku Partizana ? Deluje mi tako mald i zelen , ko stvoren za manipulaciju iz nekog skrivenog centra moci . Jel su navijaci Partizana imali kontakte sa njim , kakvi su utisci . Vidim da obecava kule i gradove , Liga Sampiona , novi stadion.

Nebih znao mnogo da ti napisem o njemu.Ali volim ljude koji obecavaju,ako ne ispuni obecanja lincovacemo ga!:D:rotf:

Ti si specijalac,daj boze da ne dobijes ban zbog ovoga:banovati:

zasto ja pisem lepo bez mrznje a to sto ne razumes to je tvoj problem a za specijalac hvala lepo ali sta da se radi neko kad nesto ne razume on samo vredja ali sta se sad moze bitno da si ti ziv i zdrav. ajde odo ja za neku raspravu treba i mozak a tebi je izgleda na manjku za ozbiljan razgovo ne ljuti se lep provod u tvom svetu

zasto ja pisem lepo bez mrznje a to sto ne razumes to je tvoj problem a za specijalac hvala lepo ali sta da se radi neko kad nesto ne razume on samo vredja ali sta se sad moze bitno da si ti ziv i zdrav. ajde odo ja za neku raspravu treba i mozak a tebi je izgleda na manjku za ozbiljan razgovo ne ljuti se lep provod u tvom svetu

OK izvinjavam se,nadam se da ces me razumeti

zasto ban ja nikoga ne mrzim a ti upravu si evo priznajem i zelim ti sve najlepse u tvom virtualnom svetu ipak za neki ozbiljniji razgovor treba malo i mozak da se ukljuci a ne samo vredjanje tako da sa tobom je to nemoguce

ma jeste bre sta se ti njemu pravdas ti pises sasvim lepo bez mrznje ovo ono zvezda srbija nikad jugoslavija

:mrgreen:

P.S. Lepo je videti da jos nisi banovan :D

zasto ban ja nikoga ne mrzim a ti upravu si evo priznajem i zelim ti sve najlepse u tvom virtualnom svetu ipak za neki ozbiljniji razgovor treba malo i mozak da se ukljuci a ne samo vredjanje tako da sa tobom je to nemoguce

Zar si se toliko uvredio sto sam ti skrenuo paznju na sadrzaj onog snimka,ipak vidi se da si drugaciji od ostalih Zvezdasa jer znas da spustis loptu i da razgovaras normalno

Vidi mu se po faci da je mafioza

Ma 'ajde to, nego jel' si ga slusao pre neki dan? Covek je tri minuta pricao a nista nije rekao. Naravno, pomenuo je i plan da budemo stalni ucesnici Lige Sampiona, i novi stadion koji, evo, tek sto nije, samo nam dozvole trebaju. Mislim da je ovo jubilarni deseti stadion koji gradimo u zadnjih deset godina.

Ma 'ajde to, nego jel' si ga slusao pre neki dan? Covek je tri minuta pricao a nista nije rekao. Naravno, pomenuo je i plan da budemo stalni ucesnici Lige Sampiona, i novi stadion koji, evo, tek sto nije, samo nam dozvole trebaju. Mislim da je ovo jubilarni deseti stadion koji gradimo u zadnjih deset godina.

Imam neki osecaj da ce ovaj da nas ojadi finansijski,pokupice lovi i zapalice na Jamajku:dash::dash::dash:.Ja nebih gradio nov stadion,i ovaj nije los,punimo ga samo kad igramo sa evropskim klubovima:neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back