General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Onaj mali bice velika zvezda ja kad ti kazem.Jos je on zelen ali sa iskustvom bice potpun
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj mali bice velika zvezda ja kad ti kazem.Jos je on zelen ali sa iskustvom bice potpun
nema sanse. ne moze niko da bude ludji od moreire,da bude onako brz i da seva sestoricu igraca oko sebe
Ziv bio pa video.Pratio sam kako je igrao protiv Fenera,igrao je bez imalo straha imao je sigurne pasove i nije pravio greske a imao je jedan sasvim solidan sut ka golu.
Moreira je stvrano extra igrac i on i Zuka drze celu igru Partizana ali nemoj zaboraviti FENOMENALNOG Senegalca Diaru koji je isto veoma brz ali ume dosta da promasuje zicere,u ostalom on u svakom derbiju zavuce Zvezdi gol.
A Paunovica treba izbaciti napolja,vidi se da covek nema vezu s vezom.Gledam ga juce u prvom poluvremenu i krstim se
Nije Ivan Tomic trebao njega da dovodi
Ivan Stevanovic je igrao samo dobro protiv Fenera da negresim dusu,ali neznam sad sta mu je???Paun nema pojma.
Sikinica treba izbaciti covek obozava da daje autogolove.
Bozovic je super Golman ali ume da bude i nesiguran sto pokazuje u najvaznijim trenucima
Nazalost jesam.Sutra deljemo cukaricki na banovom brdu
Ma ko ga je bre dirao,samo sam ga spomenuo!
Jel znas sta,sutra skupi ekipu pa da se sastanemo na banovom brdu pa da se tepamo posto vidim da toliko volis da se mlatis za taj kraj,salim se naravno!!!Verovatno cu sutra do Banovog da gledam mec.
Neznam tacno,ja cu u BG-u da budem valjda oko 2
utakmica pocinje u 14:30. cisto da znate
Nama definitivno trebaju novi bekovi i to po mogucustvu neki sto bolji defanzivci.Obradovic i Stevanovic su tanki,mnooogo tanki u odbrani,pogotovo u igri jedan na jedan..Fora je da smo derbi dobili bas zato sto su nasi krilni igraci(Tosic i Lazic) pomagali bekovima i zatvarali stranu kad ovi ludaci odu napred.E toga sa Sampdorijom nije bilo i prc!Oba gola smo primili posle kiksa bekova.Takodje nam treba i jedan dobar stoper(kad nam nije trebao) jer pored Djordjevica i odlicnog Knezevica(decko gine za Partizan),mi imamo samo onog "golgetera" Sikimica,ovog poluneverovatnog Jovanovica i onog cokoladnog,koji je doveden kao neko vece pojacanje i koji posle "odlicno" odigranih pripremnih utakmica,greje klupu saigracima.Onaj Fejsa je zesci promasaj,decko ne moze da se poveze(hteo sam da razbijem TV zbog njega),Paunovica nemam zelje a i zivaca da komntarisem,a Tosic je poceo da solira u stilu "a la Simon Vukcevic",sto mi iducka na...Nije,realno,ovo tim za Evropu,jer nama kad ne igra Moreira ili Diara,mi nemamo ideju u napadu i pucamo ko dulek.Slazem se apsolutno da treba forsirati malo vise Ljajica,a takodje ukljuciti i neke druge talentovane klince u igru.Imamo dobru skolu,steta da nam talenti propadaju.Sve u svemu,trebaju nam pojacanja u odbrani pre svega i nadam se da ce i Tomic to da uvidi i da ce pronaci neko dobro pojacanje u zimskom prelaznom roku
![]()
Sta je grobari ne mozete pobediti Cukaricki
Sta je grobari ne mozete pobediti Cukaricki