ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DAJTE SHUTGART DA SE IGRAMO! :lol:
vidim ponos grada (naizgled banovani) doshao da zaebava :lol:
qq majko :lol: na shta spadoshe simpatizeri komshinice :P
nego, da kazhem i ja neshto za dnevnik........
nemamo dobru odbranu. Ili barem tako izgleda. Sa ovim je lako sachuvati go od jagodine i sl. ali kad se pojavi iole ozbiljniji tim (npr. Sampdoria, koja je ruku na srce 18. u Italijanskoj ligi), odbrana pukne skroz. Mada mislim da pre je bio problem u tome shto su odbrana i vezni red bili suvishe razmaknuti, da je jokan postavio odbranu malo blizhe veznom redu, umesto da je pravio rupu od 40m izmedju veznog reda i odbrane, bilo bi drugachije. Mozhda greshim.....
Toshic se nije video, pokrili su ga odlichno, taktichki su igrali sjajno, nije bilo faulova blizu njihovog shesnaesterca gde bi im toshic zapretio, "potukli" su partizanov vezni red...Igrali su tipichno italijanski.....Neverovatno je koliko im se igra bazirala na Casanu, svaka lopta ide njemu......
to ja RECHem, pozdrav grobari :)

nemamo dobru odbranu. Ili barem tako izgleda. Sa ovim je lako sachuvati go od jagodine i sl. ali kad se pojavi iole ozbiljniji tim (npr. Sampdoria, koja je ruku na srce 18. u Italijanskoj ligi), odbrana pukne skroz. Mada mislim da pre je bio problem u tome shto su odbrana i vezni red bili suvishe razmaknuti, da je jokan postavio odbranu malo blizhe veznom redu, umesto da je pravio rupu od 40m izmedju veznog reda i odbrane, bilo bi drugachije. Mozhda greshim.....
Toshic se nije video, pokrili su ga odlichno, taktichki su igrali sjajno, nije bilo faulova blizu njihovog shesnaesterca gde bi im toshic zapretio, "potukli" su partizanov vezni red...Igrali su tipichno italijanski.....Neverovatno je koliko im se igra bazirala na Casanu, svaka lopta ide njemu......

U pravu si.

brate a da ti nisi primetio mozda da su oni bili 2 puta vislji od svih nasih igraca i da su brzi ko metak(izuzetak za moreiru koji ih je sve zjbo)

pa bash zbog toga shto su brzi nije trebalo praviti toliki razmak izmedju sredine i odbrane, imali su mesta i da se zatrche i da popiju kaficu usput......

pa tako nekako...jedino ih je moreira malo vise sevao...osakatio ih je za ceo zivot sa onim sevanjem ispred sesnesterca..ja sam bio na stadionu i krstio sam se 16x i levom i desnom..znaci mali odkida koliko je lood;)

moreira je visha klasa, to je ochigledno (mislim da je igrao u hamburgu)
juca ide definitivno sledece sezone, i on je suvishe dobar da bi ostao.......

i ja verujem da ce otici..jer nije neka lova ovde i nisu mu dobri uslovi...hocu reci nije placen toliko koliko on stvarno zasluzuje a zasluzuje vise od onoga sto fk partizan trenutno moze da mu da

Zasto tako razmisljas,razmisljaj optimisticki.On voli nas Grobare i mi volimo njega.Partizan ce sve uciniti da ga zadrzi sledece sezone,znam to

xm veoma tesko brate..pa ti vrlo dobro znas kakav je ovde fudbal..tako da to nije dobro ni za jedan klub a kamoli za tako veliki partizan koji je bio prvak u skoro svim stvarima..ma daj bre nema sanse da ce ostati..znam da mi njega gotivimo ali on ne prima dovoljno. tako da...

pa ti razmisli malo o ovome sto sam ti rekao pa sam prosudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back