ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je li bre Grobari.. pa jeste li toliko glupi ili detinjasti da nasedate na provokacije onih koji mogu da sajanju ovo takmicenje (kao i svako drugo)??

ybg,par igraca je igralo ocajno,zatvorili nas u drugom poluvremenu kako samo zabari umeju,mlada odbrana je pogresila i kraj.. odose bodovi u majcinu

a sad treba da razmisljamo kako da se povadimo u preostalim utakmicama a ne sa njima da se prepucavamo

E ovako dragi moji:

Korisnik Ponos grada je otisao na dvodnevni odmor.

@General Dusan

Da li moram da ti crtam da nista ne postizes velicinom slova? Ako ja ili bilo ko zeli da ignorise tvoj post ignorisace ga i na 5000000+ fontu.

@svi
Smirite malo strasti, taman se resimo svadje na navijackoj temi zapocne se svadja na "vecitim" temama. Nema smisla stvarno.

upravu si..to mu i ja govorim ali on mene nece da slusa:(

je li bre Grobari.. pa jeste li toliko glupi ili detinjasti da nasedate na provokacije onih koji mogu da sajanju ovo takmicenje (kao i svako drugo)??

ybg,par igraca je igralo ocajno,zatvorili nas u drugom poluvremenu kako samo zabari umeju,mlada odbrana je pogresila i kraj.. odose bodovi u majcinu

a sad treba da razmisljamo kako da se povadimo u preostalim utakmicama a ne sa njima da se prepucavamo

pa naravno da je tako kad je Jokan idiot..postavio volove da mu pasu travu u odbrani a partizan prima golove prave one zabarske...:cry:

i niko ne kaze da je ova tema iako se zove FK PARTIZAN samo za grobare...evo npr ja nisam grobar, pa sta sad hocete i mene da terate???
ako neko dodje da vas vredja i provocira iskulirajte ga, a jeka i ja cemo to resiti, ja sam danas pokusao blazom varijantom da sredim stvari, ali izgleda da ne ide tako...
poz

pa naravno..to niko nije rekao da ne sme...ali niko ne sme da vredja.. ja sam isto bio na njihovoj temi ali nisam nikoga vredjao

E ovako dragi moji:

Korisnik Ponos grada je otisao na dvodnevni odmor.

@General Dusan

Da li moram da ti crtam da nista ne postizes velicinom slova? Ako ja ili bilo ko zeli da ignorise tvoj post ignorisace ga i na 5000000+ fontu.

@svi
Smirite malo strasti, taman se resimo svadje na navijackoj temi zapocne se svadja na "vecitim" temama. Nema smisla stvarno.

Pa jel zabranjeno da kucam velika slova!?!?!?Salim se naravnoJa sukob nisam ni hteo ali koliko se god trudim da ih izbegavam neko ih stalno izaziva.POZZ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back