ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eto.. izgubismo... glupo... i hteo bi' sad samo da pitam sve eksperte ovde jel im Sikimic i dalje rupa? pored ovakvih defanzivaca, on nikako nema sanse... covek koji je igrao francusku prvu ligu... covek koji krpi rupe one rupe Obradovica... njemu neki... miljkovic zauzima mesto... za ovaj poraz krivim samo Jokanovica... hvalio sam ga posle nekih poraza... na pocetku... kad su ga svi pljuvali... sve je na ovoj temi... sad mislim da je samo on kriv... tolika neborbenost... toliko odsustvo zelje... umesto da ujedaju... da kidisu... oni se setaju po terenu... ne znam... bas sam se razocarao... ocekivao sam mnogo, mnogo vise...

Po hiljaditi put: zasto, o zasto, baciti milion i kusur evra na Fejsu, pored zivih Zuke i Petrovica, a ne dovesti nijednog krstenog defanzivca?

Prvo poluvreme je bilo jos i solidno, drugo tiha jeza. Italijani su to, ma koliko bili van forme. Sad ce biti zanimljivo cupati bodove protiv Sevilje i Stutgarta :confused:

Meni nije jasno zasto je Jokan ubacio onu MRCINU od PAUNA,covek neume ni loptu da ustopuje kako treba!!!:dash::dash::dash::dash:

eto.. izgubismo... glupo... i hteo bi' sad samo da pitam sve eksperte ovde jel im Sikimic i dalje rupa? pored ovakvih defanzivaca, on nikako nema sanse... covek koji je igrao francusku prvu ligu... covek koji krpi rupe one rupe Obradovica... njemu neki... miljkovic zauzima mesto... za ovaj poraz krivim samo Jokanovica... hvalio sam ga posle nekih poraza... na pocetku... kad su ga svi pljuvali... sve je na ovoj temi... sad mislim da je samo on kriv... tolika neborbenost... toliko odsustvo zelje... umesto da ujedaju... da kidisu... oni se setaju po terenu... ne znam... bas sam se razocarao... ocekivao sam mnogo, mnogo vise...

Mene je JoKaN prijatno iznenadio ofanzivnom igrom u prvom poluvremenu ali na kraju su svi usrali motku,ma nije ni bitno.....

Bato za to postoji logicno objasnjenje,nisam na vreme obezbedio kartu jer nisam iz BG-a,a icicu u ITALIJU sigurno!:D

E sine nisam ni ja iz Bg al sam iso na evro utakmice i bez karte! pravi ultras ide na utakmicu kad igra njegov
tim pa i bez dinara u dzepu,samo da navijao za svoj klub!
Mnogi od vas se ovde pretstavljaju kao grobari a 90% vas nema ni jedno odradjeno gostovanje u Srbiji??!!Nije sramota reci ja sam SIMPATIZER Partizana...

E sine nisam ni ja iz Bg al sam iso na evro utakmice i bez karte! pravi ultras ide na utakmicu kad igra njegov
tim pa i bez dinara u dzepu,samo da navijao za svoj klub!
Mnogi od vas se ovde pretstavljaju kao grobari a 90% vas nema ni jedno odradjeno gostovanje u Srbiji??!!Nije sramota reci ja sam SIMPATIZER Partizana...

Na utakmice Partizana idem redovno.....,i bio sam na svim evropskim utakmicama ove sezone osim ove veceras i one sa Lionom,utakmice u prvenstvu pratim stalno,kada se igra na JNA,a i za to postoji logicno objasnjenje jer svakog drugog vikenda idem u BG.

Ok drugo i ne znas,vidi se da si primitivan organizam,kurcis se mnogo po forumu
pitam se da li bi se kurcio tako i u stvarnom zivotu,a i ti kolko vidim si bio veceras na stadionu JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE...

Ako se neko kurci i provocira to si ti!!!NEznam sta ti treba da dolazis na nasu temu i da podyebavas!!!S kim ste vi igrali veceras aaaa?Ajde tisina!

naravno da sam bio..nisam ja **** ko vi GANFULJE!!!! :otkacio:

E pa kako kazes mi ganfulje kad igramo evro utakmice dodjemo 56.000 a ne dolazimo po 30.000...

Ps;nisam mogo da verujem kad sam cuo pesmu sve sto zelim u ovom trenutku,da je
grobari pevaju,pa zar su i to ukrali...

evo ti jedan klipcic

A ti pred spavanje obavezno da otpevas "oooo patlidzan beogra" ali glasno da se cuje
sve do Istanbula :hahaha::hahaha::hahaha:

E al priznajte da je najbolje zastava Senjak :hahaha::hahaha::hahaha:

E pa kako kazes mi ganfulje kad igramo evro utakmice dodjemo 56.000 a ne dolazimo po 30.000...

Ps;nisam mogo da verujem kad sam cuo pesmu sve sto zelim u ovom trenutku,da je
grobari pevaju,pa zar su i to ukrali...

evo ti jedan klipcic

A ti pred spavanje obavezno da otpevas "oooo patlidzan beogra" ali glasno da se cuje
sve do Istanbula :hahaha::hahaha::hahaha:

E al priznajte da je najbolje zastava Senjak :hahaha::hahaha::hahaha:

bolje idi beri kontejnere po obliznjem drvecu nego sto smrdis na ovom forumu

Kao sto sam pricao i pred revans sa Fenerom: Paunovic ne treba da igra. Danas je Tosic skroz bio neprimetan. Nije vreme da se pljuje posle jednog poraza, ali.... Slazem se da je Jokan kriv. Mislim da moramo da forsiramo ono sto smo u nekim utakmicama imali a to je: Tosic i Bogunovic na krilima, kao Jovanovic i Krasic u reprezentaciji. A ne da Bogunovica trpa u sam spic, mada je i tu korisniji od Pauna.
Inace, Kasana nikada nisam cenio kao igraca, ali moram da priznam da odavno nisam video da neko toliko odskace od svih na terenu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back